POSLUJTE SODOBNO in ODDAJTE VLOGO V POSLOVALNICI
 
 
Secured by thawte

Skrbniki spletne banke so Vam na voljo vsak delovnik od 7:00 do 22:00


T: (02) 229 2760

E:

skype: NovaKBM.Bankanet


            
 
 
 
 
DomovO bankiZa medijeSporočila za medije Skupina Nove KBM v obdobju od januarja do marca 2011 poslovala s 5,1 ...

Skupina Nove KBM v obdobju od januarja do marca 2011 poslovala s 5,1 mio čistega dobička

 
Maribor, 2. junij 2011
 
Na današnji redni seji nadzornega sveta Nove KBM so nadzorniki obravnavali poslovne rezultate Skupine Nove KBM za letošnje prvo trimesečje. Bilančna vsota Skupine Nove KBM se je povečala za 86.021 tisoč evrov in je tako znašala 5,9 milijard evrov.
 

Na današnji redni seji nadzornega sveta Nove KBM so člani obravnavali poslovne rezultate, ki jih je v prvih treh mesecih dosegla Skupina Nove KBM. Nadzorniki so poslovni izkaz glede na dokaj še vedno zelo zaostrene razmere v slovenskem finančnem in ekonomskem sektorju, soglasno ocenili kot dobrega. Ob tem so izrazili tudi prepričanje v izpolnitev zastavljenega finančnega načrta do  konca letošnjega leta.


Čisti dobiček Skupine Nove KBM v obdobju od 1.1. do 31.03.2011 v višini 5,1 milijonov evrov, je od čistega dobička Nove KBM d.d. višji za 2 milijona evrov. Bilančna vsota Skupine je konec meseca marca znašala 5,9 milijard evrov in je za 86.021 tisoč evrov večja kot konec leta 2010. Skupina je tako po dveh zaporednih četrtletnih upadih v prvem četrtletju 2011 zopet povečala bilančno vsoto.


Skupni tržni delež bilančne vsote Nove KBM in PBS je konec marca predstavljal 11,0 odstotka slovenskega bančnega sistema. Neto stanje kreditov strankam, ki niso banke, je konec marca znašalo 3.975,9 milijona evrov, kar je za 58.935 evrov manj kot konec leta 2010.


Predsednik uprave Nove KBM, Matjaž Kovačič, je ob prvih izkazih letošnjega poslovanja povedal, da »v nasprotju s siceršnjim stanjem v slovenskem finančnem sektorju, delujemo dobro in kontinuirano dosegamo pozitivne rezultate. Globalne ekonomske razmere se, čeprav izredno počasi, izboljšujejo, zato ne dvomim v to, da letošnjih zastavljenih finančnih načrtov ne bi dosegli. Tako v banki kot Skupini Nove KBM bomo še naprej delovali s poudarkom na varnosti in ustreznosti finančnih rešitev za naše poslovne partnerje, komitente in naše delničarje.«

 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
 
Spol:
M
Ž
POŠLJI
Nova KBM
Sveta Vladar
DinDin
12219
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
* obvezna polja
 
 
 
 
 
 
 
Zakaj po kredit na Novo KBM?
 
Izjemna ponudba:
  • Ročnost potrošniškega kredita do 12 let
  • Ročnost stanovanjskega kredita do 31 let
  • Možnost kredita z odlogom odplačila glavnice do 12 mesecev
  • Gotovina do 100% na osebni račun
 
PREBERITE VEČNEPREMIČNINE
 
 
 EUR    ali
 
 EUR
 
 mesecev
 
 Želim termin pri svetovalcu
 
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Tečajne liste
Tečajne liste
 
Obrestne mere
Obrestne mere
 
Cenik storitev
Cenik storitev
 
Kje nas najdete
Kje nas najdete
 
Izračuni
Izračuni
 
Pogosta vprašanja
Pogosta vprašanja