POSLUJTE SODOBNO in ODDAJTE VLOGO V POSLOVALNICI
 
 
Secured by thawte

Skrbniki spletne banke so Vam na voljo vsak delovnik od 7:00 do 22:00


T: (02) 229 2760

E:

skype: NovaKBM.Bankanet


            
 
 
 
 
DomovO bankiZa medijeSporočila za medije Na Dunaju potekalo že 39. letno srečanje Eurobankinga

Na Dunaju potekalo že 39. letno srečanje Eurobankinga

 
Maribor, 30. maj 2011
 
Med 22. in 25. majem je na Dunaju potekala že 39. konferenca Eurobankinga, Evropske delovne skupine za kvalitativne analize na področju financ. Skupino Nove KBM so na srečanju zastopali trije predstavniki. Jubilejna, 40. konferenca bo v organizaciji Skupine Nove KBM naslednje leto potekala v Sloveniji, v Radencih.
 

V dneh od 22. do 25. maja se je na Dunaju odvila že 39. konferenca Eurobankinga, ki deluje od leta 1975 kot mesto za izmenjavo strokovnih izkušenj med bančniki iz evropskih bank.


Letošnje konference so se udeležili Mladen Stariha, generalni sekretar Eurobankinga,  Mojca Nekrep, ki je predstavila svoj pogled na inovativnost pri uvajanju finančnih produktov v bančništvu in v zavarovalništvu ter Iztok Valenčič, ki je izdelal inovativen sistem upravljanja Eurobankinga z uporabo informacijske tehnologije, vsi iz Skupine Nove KBM.


Pretežni del razprav se je tudi letos vrtel okoli tveganj v bančništvu in finančnih organizacijah. Med najbolj zanimivimi je bila razprava o možnostih nastopa naslednje finančne in ekonomske krize, ki jo pristaši cikličnih gibanj napovedujejo za leto 2015. Za razliko od recesije v dvajsetih letih preteklega stoletja ter krize, ki jo je povzročilo pokanje nepremičninskih balonov po letu 2007, naj bi bila naslednja, v kolikor do nje pride, globalna. Kriza naj bi se razširila na področja, ki so bila doslej relativno neprizadeta.


Mladen Stariha, generalni sekretar Eurobankinga in vodja posebnih projektov v Novi KBM, je ob zaključku letošnje konference povedal: »Najbolj zanimivi poudarki tokratne konference so bili gotovo odgovori na vprašanja, kako se izogniti krizi, kako jo preprečiti in kaj smo se naučili iz napak v preteklosti. Prepričan sem, da si bomo podobna vprašanja zastavljali tudi prihodnje leto, ko bo 40. Eurobanking v organizaciji Skupine Nove KBM potekal pri nas.«


Slovenija je bila letos na konferenci Eurobanking prisotna že dvajseto leto, jubilejna, 40. konferenca pa bo v organizaciji Skupine Nove KBM potekala v Radencih.

 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
 
Spol:
M
Ž
POŠLJI
Nova KBM
Sveta Vladar
DinDin
12219
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
* obvezna polja
 
 
 
 
 
 
 
Zakaj po kredit na Novo KBM?
 
Izjemna ponudba:
  • Ročnost potrošniškega kredita do 12 let
  • Ročnost stanovanjskega kredita do 31 let
  • Možnost kredita z odlogom odplačila glavnice do 12 mesecev
  • Gotovina do 100% na osebni račun
 
PREBERITE VEČNEPREMIČNINE
 
 
 EUR    ali
 
 EUR
 
 mesecev
 
 Želim termin pri svetovalcu
 
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Tečajne liste
Tečajne liste
 
Obrestne mere
Obrestne mere
 
Cenik storitev
Cenik storitev
 
Kje nas najdete
Kje nas najdete
 
Izračuni
Izračuni
 
Pogosta vprašanja
Pogosta vprašanja