POSLUJTE SODOBNO in ODDAJTE VLOGO V POSLOVALNICI
 
 
Secured by thawte

Skrbniki spletne banke so Vam na voljo vsak delovnik od 7:00 do 22:00


T: (02) 229 2760

E:

skype: NovaKBM.Bankanet


            
 
 
 
 
DomovO bankiZa medijeSporočila za medije Kovačič kot predstavnik prve slovenske družbe na WSE na CEE IPO ...

Kovačič kot predstavnik prve slovenske družbe na WSE na CEE IPO SUMMITU v Varšavi

 
Maribor/Varšava, 26. maj 2011
 
V Varšavi se je včeraj pod pokroviteljstvom Donalda Tuska, predsednika vlade Republike Poljske, pričela 1. konferenca CEE IPO SUMMIT, na kateri je sodeloval tudi predsednik uprave Nove KBM. Kovačič je med drugim spregovoril o izkušnjah, ki jih je imela Nova KBM v procesu uvrstitve novo izdanih delnic na Varšavsko borzo, srečal pa se je tudi s poljskim predsednikom, Bronislawom Komorowskim.
 

V Varšavi se je včeraj pod častnim pokroviteljstvom Donalda Tuska, predsednika vlade Republike Poljske, pričela prva dvodnevna konferenca Srednje in Vzhodne Evrope IPO SUMMIT, ki poteka 25. in 26. maja. Konference, katere namen je vzpostaviti povezave med potencialnimi izdajatelji delnic podjetij iz Srednje in Vzhodne Evrope s potencialnimi investitorji, se je udeležil tudi predsednik uprave Nove KBM, Matjaž Kovačič.


Kovačič je sodeloval na okrogli mizi na temo hitrosti akumulacije kapitala in razvoja lokalnih finančnih trgov, vpliva globalne krize na gospodarstvo in financiranje gospodarskega razvoja v državah Srednje in Vzhodne Evrope, ob tem pa je predstavil tudi izkušnje banke, ki jih je imela ta v procesu dokapitalizacije in uvrstitve delnic na Varšavsko borzo.


Predsednik uprave Nove KBM se je na prvem dnevu konference srečal z nekaterimi višjimi predstavniki poljskega finančnega sektorja, med drugim s Krzysztofom Walenczakom, namestnikom ministra za zakladništvo republike Poljske, Ludwikom Sobolewskim, predsednikom uprave Varšavske borze ter drugimi gosti, ki so prav tako sodelovali na dogodku. Sestal se je tudi s poljskim predsednikom, Bronislawom Komorowskim.


Matjaž Kovačič je na dogodku poudaril, da »je imela banka v procesu dokapitalizacije in izdaje novih delnic z Varšavsko borzo kljub zahtevnim pravnim in birokratskim procesom vseskozi pozitivne izkušnje. Uvrstitev delnic Nove KBM na Varšavsko borzo ni bil pomemben mejnik le za banko temveč tudi za celoten slovenski finančni sistem. Verjamem, da bodo naše uspešne izkušnje z WSE kot tudi informacije od ostalih družb na borzi, dale pogum in zalet še drugim, ki iščejo svež kapital v tujini.«

 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
 
Spol:
M
Ž
POŠLJI
Nova KBM
Sveta Vladar
DinDin
12219
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
* obvezna polja
 
 
 
 
 
 
 
Zakaj po kredit na Novo KBM?
 
Izjemna ponudba:
  • Ročnost potrošniškega kredita do 12 let
  • Ročnost stanovanjskega kredita do 31 let
  • Možnost kredita z odlogom odplačila glavnice do 12 mesecev
  • Gotovina do 100% na osebni račun
 
PREBERITE VEČNEPREMIČNINE
 
 
 EUR    ali
 
 EUR
 
 mesecev
 
 Želim termin pri svetovalcu
 
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Tečajne liste
Tečajne liste
 
Obrestne mere
Obrestne mere
 
Cenik storitev
Cenik storitev
 
Kje nas najdete
Kje nas najdete
 
Izračuni
Izračuni
 
Pogosta vprašanja
Pogosta vprašanja