POSLUJTE SODOBNO in ODDAJTE VLOGO V POSLOVALNICI
 
 
Secured by thawte

Skrbniki spletne banke so Vam na voljo vsak delovnik od 7:00 do 22:00


T: (02) 229 2760

E:

skype: NovaKBM.Bankanet


            
 
 
 
 
DomovO bankiZa medijeSporočila za medije Plačilo z Moneto tudi v enotah Marché

Plačilo z Moneto tudi v enotah Marché

 
Maribor, 20. april 2011
 
Sistemu Moneta, ki je v lasti Mobitela in Nove KBM, se je kot ponudnik storitve pridružilo tudi gostinsko podjetje Marché. Možnost brezgotovinskega plačevanja z Moneto je tako sedaj na voljo v vseh 16 enotah Marché v Sloveniji. Moneta uporabnikom omogoča hitro, priročno in varno plačilo z mobilnikom.
 

V Marchéju plačila potekajo prek Moneta eTerminalov (enako kot na Petrolu in Tušu), kar pomeni, da se plačilo izvrši preko USSD-ukaznega niza oz. žetona. Postopek plačila je izjemno hiter, saj uporabnik v svoj mobilnik vnese le ukazni niz v obliki:


• *180*žeton#  (uporabniki pri mobilnih operaterjih, ki ne uporabljajo varnostne kode PIN za Moneto) ali
• *180*žeton*kodaPIN# (uporabniki Monete pri bankah in mobilnih operaterjih, ki pri plačilu z Moneto uporabljajo varnostno kodo PIN za Moneto) in ga potrdi s tipko za klicanje.


Žeton je niz številk, ki jih uporabnik od ponudnika prejme ob samem plačilu za točno določen nakup (npr. *180*123#).


Ob tej priložnosti poteka v enotah Marchéja tudi Monetina nagradna igra. Vsi, ki bodo do vključno 30. junija 2011 v Marchéju plačevali z Moneto, bodo vključeni v nagradni žreb, hkrati pa bodo ob plačilu nad 5 EUR prejeli tudi promocijsko darilo.


Storitev brezgotovinskega plačevanja Moneta je na voljo naročnikom Mobitela, Debitela in Si.mobila, Mobiuporabnikom ter komitentom Nove KBM in Poštne banke Slovenije, ki so hkrati uporabniki enega od navedenih operaterjev. Z Moneto je mogoče plačevati na različnih vrstah plačilnih mest (Moneta Avtomati, Moneta Internet, Moneta Terminali, Moneta eTerminali, Moneta v Telefonski prodaji in Moneta SMS) in številnih plačilnih mestih. Prednosti Monete je več - Moneta zagotavlja visoko varnost plačil (dodatno zaščito predstavlja varnostna koda PIN za Moneto) in sprotno spremljanje porabe. Pri bankah se lahko z njo plačuje z več transakcijskih računov (osebni, poslovni, pooblaščeni), mesečna omejitev porabe pa je prilagojena posamezniku, pri čemer gre za plačilo z odlogom. Sistem brezgotovinskega plačevanja z mobilnikom Moneta je Mobitel na trg uvedel že leta 2001, kasneje, leta 2003 se mu je pridružila tudi Nova KBM kot solastnik. Sistemu so se v zadnjih letih kot izdajatelji Monete pridružili še Debitel, Poštna banka Slovenije in Si.mobil. Krog potencialnih uporabnikov, ki lahko plačuje z Moneto, tako predstavlja že večino uporabnikov mobilnih telekomunikacij v Sloveniji, nakup z Moneto pa je možno opraviti na več tisoč plačilnih mestih.
Več informacij o Moneti, vključno s pogoji in pravili nagradne igre, je na voljo na spletnem mestu www.moneta.si.


Enote Marchéja v Sloveniji: Marché Lom 1 in 2, Marché Ravbarkomanda 1 in 2, Marché Barje 1 in 2, Marché Voklo 1 in 2, Marché Tepanje 1 in 2, Marché Lukovica, Marché Starine 1 in 2, Marché Čatež, Marché Obrežje in Marché Grabonoš.

 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
 
Spol:
M
Ž
POŠLJI
Nova KBM
Sveta Vladar
DinDin
12219
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
* obvezna polja
 
 
 
 
 
 
 
Zakaj po kredit na Novo KBM?
 
Izjemna ponudba:
  • Ročnost potrošniškega kredita do 12 let
  • Ročnost stanovanjskega kredita do 31 let
  • Možnost kredita z odlogom odplačila glavnice do 12 mesecev
  • Gotovina do 100% na osebni račun
 
PREBERITE VEČNEPREMIČNINE
 
 
 EUR    ali
 
 EUR
 
 mesecev
 
 Želim termin pri svetovalcu
 
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Tečajne liste
Tečajne liste
 
Obrestne mere
Obrestne mere
 
Cenik storitev
Cenik storitev
 
Kje nas najdete
Kje nas najdete
 
Izračuni
Izračuni
 
Pogosta vprašanja
Pogosta vprašanja