POSLUJTE SODOBNO in ODDAJTE VLOGO V POSLOVALNICI
 
 
Secured by thawte

Skrbniki spletne banke so Vam na voljo vsak delovnik od 7:00 do 22:00


T: (02) 229 2760

E:

skype: NovaKBM.Bankanet


            
 
 
 
 
DomovO bankiNovice in dogodki Najsodobnejša banka v mestu tudi na Štajerskem

Najsodobnejša banka v mestu tudi na Štajerskem

 
Maribor, 16. december 2010
 
Nova KBM in njeni komitenti imajo v tem tednu dober razlog za slavje. Danes so se v Mariboru v neposredni bližini študentskega kampusa s krajšo slovesnostjo uradno odprla vrata nove sodobne poslovalnice Koroška vrata, predvčerajšnim pa so odprli še poslovalnico v središču Gornje Radgone. Novi poslovalnici sta tako postali najbolj sodobni bančni poslovalnici v regijah, ki bosta z osebnim pristopom do svojih komitentov privabili tudi vse sledilce trendov. Nova KBM na ta način utrjuje svoj položaj in hkrati uresničuje dolgoročno strategijo rasti in širitve, z namenom postati vodilna finančna skupina v Sloveniji in širši regiji.
 
»Verjamem, da bosta poslovalnici odgovorili na želje in potrebe tako prebivalcev kot podjetij v obeh regijah«, je povedala članica uprave Nove KBM Manja Skernišak. Dodala je še, da želijo s sodobno zasnovo poslovalnic ponuditi učinkovit odgovor na želje in zahteve sodobnega ritma življenja njihovih komitentov.
 
VELIKA POZORNOST PREDVSEM MLADIM
 
Poslovalnica Koroška vrata je po svoji arhitekturni zasnovi podobna nedavno odprti poslovalnici v Ljubljani. Tako se tudi Maribor odslej ponaša z moderno in sodobno bančno poslovalnico, ki bo veliko pozornost namenila še posebej mladim. Manja Skernišak je ob tem dodala: »Zavedamo se, kako pomemben je odnos med banko in mladimi, katerim želimo s svojim sodobnim pristopom in kvalitetnimi storitvami omogočiti samostojnost, razvoj in uresničitev najrazličnejših osebnih želja«.
 
ODGOVORNI TUDI DO DRUŽBE
 
Nova KBM je obe otvoritvi pospremila v dobrodelnem duhu. V skladu s svojo vizijo družbene odgovornosti je v skupnem znesku 5000 evrov na pomoč priskočila družini Hamler iz Gornje Radgone, svojo podporo pa je izkazala tudi mladim z donacijo v višini 8000 evrov Prvi Gimnaziji Maribor, ki jo je sprejel ravnatelj šole, g. Herman Pušnik. Zaključno dejanje pa je v Koroških vratih najbolj razveselilo nagrajenko nagradne igre Nove KBM, Petro Bohl iz Šentilja. Petra si je v nagradni igri, ki je v jesenskih mesecih potekala preko spletne strani Nove KBM, v natečaju »V prihodnost s sodobno banko«, prislužila Applov tablični računalnik Ipad. 
 
Fotogalerija
 
  •  
  •  
  •  
 
 
 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
 
Spol:
M
Ž
POŠLJI
Nova KBM
Sveta Vladar
DinDin
12219
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
* obvezna polja
 
 
 
 
 
 
 
Zakaj po kredit na Novo KBM?
 
Izjemna ponudba:
  • Ročnost potrošniškega kredita do 12 let
  • Ročnost stanovanjskega kredita do 31 let
  • Možnost kredita z odlogom odplačila glavnice do 12 mesecev
  • Gotovina do 100% na osebni račun
 
PREBERITE VEČNEPREMIČNINE
 
 
 EUR    ali
 
 EUR
 
 mesecev
 
 Želim termin pri svetovalcu
 
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Tečajne liste
Tečajne liste
 
Obrestne mere
Obrestne mere
 
Cenik storitev
Cenik storitev
 
Kje nas najdete
Kje nas najdete
 
Izračuni
Izračuni
 
Pogosta vprašanja
Pogosta vprašanja