POSLUJTE SODOBNO in ODDAJTE VLOGO V POSLOVALNICI
 
 
Secured by thawte

Skrbniki spletne banke so Vam na voljo vsak delovnik od 7:00 do 22:00


T: (02) 229 2760

E:

skype: NovaKBM.Bankanet


            
 
 
 
 
DomovO bankiZa medijeSporočila za medije Prva poslovalnica Nove KBM v Gornji Radgoni odprla vrata

Prva poslovalnica Nove KBM v Gornji Radgoni odprla vrata

 
Gornja Radgona, 14. december 2010
 
V središču Gornje Radgone je danes Nova KBM slovesno odprla vrata svoje nove poslovalnice. Poslovalnico, ki je četrta poslovalnica banke v Pomurski regiji, je kot koristno pridobitev, ki bo vplivala na nadaljnji razvoj mesta in okolice, pozdravil tudi Vinko Rous, podžupan občine Gornja Radgona. V poslovalnici bodo na voljo storitve za prebivalce, pravne osebe in zasebnike, odprta pa bo od ponedeljka do petka neprekinjeno od 9. do 16. ure. Ob tej priložnosti se je Nova KBM pridružila humanitarni akciji za pomoč družini Hamler, ki si po lanski izgubi hiše gradi nov dom in Območni enoti RK Gornja Radgona predala donacijo v višini 5000 evrov.
 

Članica uprave Nove KBM, Manja Skernišak, je ob otvoritvi povedala: »Poslovalnica v središču Gornje Radgone bo nedvomno odgovorila na želje in potrebe tako prebivalcev kot podjetij v mestu in regiji. Otvoritev nove poslovalnice pomeni tudi uresničevanje dolgoročne strategije rasti in širitve ter cilja postati vodilna finančna skupina v Sloveniji in širši regiji. Ob stabilnosti ter varnosti banke je dodatna prednost za naše stranke predvsem široka ponudba vseh članic v Skupini Nove KBM, ki utrjuje svoj položaj ene vodilnih institucij v JV Evropi«.
 
Direktor Podružnice Pomurje, Boris Cigut, je dodal, da je nova poslovalnica urejena tako, da strankam omogoča varen in neoviran dostop ter še večjo zasebnost in udobje pri opravljanju bančnih poslov. »V Novi KBM smo zavezani k razvoju in uspešnosti. Z odprtjem nove poslovalnice želimo prispevati k uresničevanju finančnih zasebnih in poslovnih ciljev ljudi«. Cigut je ob tem poudaril tudi, da so pri gradbenih delih v novi poslovalnici upoštevali najvišje gradbene standarde in upoštevali načela spomeniškega varstva, saj je stavba, v kateri se poslovalnica nahaja, spomeniško zaščitena.
 
Nova KBM je otvoritev poslovalnice skladno s svojo družbeno odgovorno usmeritvijo pospremila tudi z dobrodelnostjo. Donacijo v višini 5000 evrov je v imenu Območnega združenja RK Gornja Radgona prevzela predsednica Silva Vračko, predali pa jo bodo družini Hamler, ki se ji je lansko zimo pod težo snega porušila stara in dotrajana hiša.
 
Poslovalnica v Gornji Radgoni bo odprta med delavniki od 9.00 do 16.00 ure. Telefonska številka poslovalnice je 02 229 19 70, številka faksa pa 02 564 81 75. Komitenti Nove KBM imajo stalen dostop do banke tudi preko spletne banke Bank@Net.
 

 
 
Fotogalerija
 
  •  
  •  
 
 
 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
 
Spol:
M
Ž
POŠLJI
Nova KBM
Sveta Vladar
DinDin
12219
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
* obvezna polja
 
 
 
 
 
 
 
Zakaj po kredit na Novo KBM?
 
Izjemna ponudba:
  • Ročnost potrošniškega kredita do 12 let
  • Ročnost stanovanjskega kredita do 31 let
  • Možnost kredita z odlogom odplačila glavnice do 12 mesecev
  • Gotovina do 100% na osebni račun
 
PREBERITE VEČNEPREMIČNINE
 
 
 EUR    ali
 
 EUR
 
 mesecev
 
 Želim termin pri svetovalcu
 
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Tečajne liste
Tečajne liste
 
Obrestne mere
Obrestne mere
 
Cenik storitev
Cenik storitev
 
Kje nas najdete
Kje nas najdete
 
Izračuni
Izračuni
 
Pogosta vprašanja
Pogosta vprašanja