POSLUJTE SODOBNO in ODDAJTE VLOGO V POSLOVALNICI
 
 
Secured by thawte

Skrbniki spletne banke so Vam na voljo vsak delovnik od 7:00 do 22:00


T: (02) 229 2760

E:

skype: NovaKBM.Bankanet


            
 
 
 
 
DomovO bankiNovice in dogodki V novi sodobni poslovalnici Nove KBM odslej strokovni posveti tudi ob skodelici ...

V novi sodobni poslovalnici Nove KBM odslej strokovni posveti tudi ob skodelici kave

 
Ljubljana, 4. november 2010
 
V prestolnici, na Mestnem trgu v starem mestnem jedru Ljubljane se je danes zgodila otvoritev moderne bančne poslovalnice Nove KBM. Nova KBM je presenetila povabljene goste in medije s programom, ki ga pri bankah do sedaj še nismo bili vajeni.
 

V banko po strokoven nasvet in na kavo

Posebnost nove poslovalnice Nove KBM so odprta delovna mesta, ki omogočajo profesionalen in oseben pristop, ter sodobna tehnologija in izvirna prostorska zasnova, zaradi katere je poslovalnica tudi prijetno izobraževalno in družabno središče. Z modernim pristopom je Nova KBM navdušila predvsem tiste, ki so želeli od svoje banke nekoliko več sproščenosti, h kateri pripomore tudi skodelica kave ob posvetu z bančnikom, ter delovni čas, prilagojem sodobnemu ritmu življenja.


Novo, drugačno, moderno

Nova poslovalnica je s pravim plesnim spektaklom prižgala luči ob 19. uri, otvoritev pa so skupaj z izbranimi povabljenci pospremili tudi nekateri znani slovenski obrazi. Za sproščeno vzdušje sta poskrbela pevec Rok Ferengja in klaviaturistka Lucienne Lončina, navzoče pa je skozi večer popeljal radijski in tv voditelj Marko Potrč. Poslovalnico je kot pomembno  pridobitev za Ljubljano na dogodku pozdravil tudi župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković.


Povabljenci so se lahko prepričali o moderno opremljeni notranjosti poslovalnice in sodobni tehnologiji z displayi in touchscreeni, ki bodo krasili poslovalnico. Ravnodušni pa niso ostali niti ob načrtih poslovanja v odnosu do komitentov, ki bo zagotovo preseglo meje običajnega osebnega pristopa banke. Poslovalnica bo namreč z delavnikom od 9. do 17. ure in s sobotnim delovnim dopoldnevom zagotovo bolj prilagojena življenjskemu stilu sodobnega posameznika, zaposleni pa ne bodo počivali niti v času kosila, ko so vrata večine ostalih bank zaprta.


»Naš cilj je postati vodilna finančna skupina v regiji in še utrditi svoj položaj na celotnem območju Slovenije. Z odprtjem sodobne poslovalnice uresničujemo zastavljene cilje in krepimo svojo konkurenčno prednost. Ta temelji na drugačnosti, inovativnosti, osebnem pristopu in sodobnosti,« je za medije povedal Matjaž Kovačič, predsednik uprave Nove KBM.


Aleksander Batič, izvršilni direktor uprave Nove KBM za področje osrednje Slovenije, pa je izjavil: »Z novo poslovalnico v središču mesta bomo meščanom, meščankam in podjetjem omogočili dostop do kakovostnih finančnih storitev in nasvetov ter še bolj aktivno sodelovali pri uresničevanju osebnih in poslovnih ciljev v mestu in okolici.« Dodal je, da je pridobitev za Ljubljano tudi sama prenova stavbe, ki je potekala v skladu s sodobnimi gradbenimi standardi, izvedena dela pa v nobeni točki niso posegala v zaščitene elemente objekta. Tako se je ohranila tudi spomeniško-kulturna vrednost dragocene stavbe, ki je nastajala na prelomu iz 19. v 20. stoletje. Prenovo celotne stavbe je izvedel njen lastnik, prenovo poslovalnice pa je financirala banka.


Ob otvoritvi nove poslovalnice je Nova KBM podelila tudi donacijo Waldorfski šoli. Znesek v višini 50.000 evrov bo šola namenila za izgradnjo večnamenske dvorane.


Poslovalnica s kotičkom za otroke

Posebno pozornost bo poslovalnica namenila tudi najmlajšim. Z otroškim kotičkom opremljen prostor bo namenjen igri in zabavi, medtem ko bodo starši opravljali raznovrstne bančne storitve. »V poslovalnici pa bomo občasno pripravljali tudi delavnice za otroke, ki bodo namenjene spoznavanju vrednosti denarja, igri in učenju, ter različna zanimiva izobraževanja za odrasle,« je ob tem dodal Peter Popovič, vodja poslovalnice Ljubljana Center.


Nova KBM ima v vseh slovenskih regijah približno 350.000 komitentov in 72 poslovalnic. Določene bančne storitve so na voljo tudi na 529 poštah, kjer lahko od sredine oktobra komitenti poleg dvigovanja in polaganja gotovine ter vpogleda v stanje na osebnem računu odprejo tudi transakcijski račun Nove KBM. Do konca leta v Novi KBM načrtujejo odprtje še ene nove poslovalnice v Gornji Radgoni.

 
 
Fotogalerija
 
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 
 
 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
 
Spol:
M
Ž
POŠLJI
Nova KBM
Sveta Vladar
DinDin
12219
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
* obvezna polja
 
 
 
 
 
 
 
Zakaj po kredit na Novo KBM?
 
Izjemna ponudba:
  • Ročnost potrošniškega kredita do 12 let
  • Ročnost stanovanjskega kredita do 31 let
  • Možnost kredita z odlogom odplačila glavnice do 12 mesecev
  • Gotovina do 100% na osebni račun
 
PREBERITE VEČNEPREMIČNINE
 
 
 EUR    ali
 
 EUR
 
 mesecev
 
 Želim termin pri svetovalcu
 
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Tečajne liste
Tečajne liste
 
Obrestne mere
Obrestne mere
 
Cenik storitev
Cenik storitev
 
Kje nas najdete
Kje nas najdete
 
Izračuni
Izračuni
 
Pogosta vprašanja
Pogosta vprašanja