POSLUJTE SODOBNO in ODDAJTE VLOGO V POSLOVALNICI
 
 
Secured by thawte

Skrbniki spletne banke so Vam na voljo vsak delovnik od 7:00 do 22:00


T: (02) 229 2760

E:

skype: NovaKBM.Bankanet


            
 
 
 
 
DomovO bankiZa medijeSporočila za medije Nova KBM v Ljubljani odprla najsodobnejšo poslovalnico

Nova KBM v Ljubljani odprla najsodobnejšo poslovalnico

 
Ljubljana, 4. november 2010
 
Danes je na Mestnem trgu v starem mestnem jedru Ljubljane Nova KBM odprla novo poslovalnico, ki je ena najsodobnejših bančnih poslovalnic v Sloveniji in druga poslovalnica Nove KBM v Ljubljani. Posebnost poslovalnice so odprta delovna mesta, ki omogočajo profesionalen in oseben pristop, sodobna tehnologija ter izvirna prostorska zasnova, zaradi katere je poslovalnica tudi prijetno izobraževalno in družabno središče. Poslovalnico je kot pomembno pridobitev za Ljubljano na dogodku pozdravil tudi župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković. Ob otvoritvi nove poslovalnice je Nova KBM podelila donacijo v višini 50.000 evrov Waldorfski šoli, ki jih bo šola namenila za izgradnjo večnamenske dvorane.
 

»Naš cilj je postati vodilna finančna skupina v regiji in še utrditi svoj položaj na celotnem območju Slovenije. Z odprtjem sodobne poslovalnice uresničujemo zastavljene cilje in krepimo svojo konkurenčno prednost. Ta temelji na drugačnosti, inovativnosti, osebnem pristopu in sodobnosti,« je ob otvoritvi poudaril Matjaž Kovačič, predsednik uprave Nove KBM.


Aleksander Batič, izvršilni direktor uprave Nove KBM za področje osrednje Slovenije, je ob otvoritvi povedal: »Z novo poslovalnico v središču mesta bomo meščanom, meščankam in podjetjem omogočili dostop do kakovostnih finančnih storitev in nasvetov ter še bolj aktivno sodelovali pri uresničevanju osebnih in poslovnih ciljev v mestu in okolici.«


Dodal je, da je pridobitev za Ljubljano tudi sama prenova stavbe, ki je potekala v skladu s sodobnimi gradbenimi standardi, izvedena dela pa v nobeni točki niso posegala v zaščitene elemente objekta. Tako se je ohranila tudi spomeniško-kulturna vrednost dragocene stavbe, ki je nastajala na prelomu iz 19. v 20. stoletje. Prenovo celotne stavbe je izvedel njen lastnik, prenovo poslovalnice pa je financirala banka.


Vodja poslovalnice Ljubljana Center Peter Popovič je povedal, da bodo izkušeni bančni strokovnjaki poskrbeli za profesionalen in oseben pristop pa tudi za sproščeno ozračje, v katerem se bo možno bolje seznaniti s finančnimi storitvami. »V poslovalnici imamo otroški kotiček, občasno bomo pripravljali tudi delavnice za otroke in izobraževanja za odrasle. Naša vrata bodo odprta od ponedeljka do petka od 9. do 17. ure, v soboto pa od 10. do 13. ure


Nova KBM ima v vseh slovenskih regijah približno 350.000 komitentov ter 72 poslovalnic. Določene bančne storitve so na voljo tudi na 529 poštah, kjer lahko od sredine oktobra komitenti poleg dvigovanja in polaganja gotovine ter vpogleda v stanje na osebnem računu odprejo tudi transakcijski račun Nove KBM. Do konca leta v Novi KBM načrtujejo odprtje še ene nove poslovalnice v Gornji Radgoni.


 
 
Fotogalerija
 
  •  
  •  
 
 
 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
 
Spol:
M
Ž
POŠLJI
Nova KBM
Sveta Vladar
DinDin
12219
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
* obvezna polja
 
 
 
 
 
 
 
Zakaj po kredit na Novo KBM?
 
Izjemna ponudba:
  • Ročnost potrošniškega kredita do 12 let
  • Ročnost stanovanjskega kredita do 31 let
  • Možnost kredita z odlogom odplačila glavnice do 12 mesecev
  • Gotovina do 100% na osebni račun
 
PREBERITE VEČNEPREMIČNINE
 
 
 EUR    ali
 
 EUR
 
 mesecev
 
 Želim termin pri svetovalcu
 
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Tečajne liste
Tečajne liste
 
Obrestne mere
Obrestne mere
 
Cenik storitev
Cenik storitev
 
Kje nas najdete
Kje nas najdete
 
Izračuni
Izračuni
 
Pogosta vprašanja
Pogosta vprašanja