POSLUJTE SODOBNO in ODDAJTE VLOGO V POSLOVALNICI
 
 
Secured by thawte

Skrbniki spletne banke so Vam na voljo vsak delovnik od 7:00 do 22:00


T: (02) 229 2760

E:

skype: NovaKBM.Bankanet


            
 
 
 
 
DomovO bankiNovice in dogodki Totko je prenovil otroško igrišče v Rožni dolini

Totko je prenovil otroško igrišče v Rožni dolini

 
Ljubljana, 5. oktober 2010
 
Ob tednu otroka je Tosama, d.d., Viškim vrtcem, enoti Rožna dolina, predala v uporabo popolnoma nova igrala za otroke. V dobrodelni akciji sta sodelovala tudi Nova KBM, d.d., in podjetje Euromix, d.o.o. Dobrodelni projekt Totko prenavlja otroško igrišče je zaživel sredi letošnjega avgusta na spletni strani www.novo-igrisce.si. V izboru je sodelovalo 74 otroških igrišč iz vse Slovenije. Glasovati je bilo mogoče za igrišča vrtcev, osnovnih šol, v parkih ali blokovskih stanovanjskih naseljih. Odziv je bil zelo velik, saj je bilo skupno zbranih kar 54.133 glasov.
 

Izmed 20 igrišč, ki so dobila največ glasov, je bilo za obnovo izbrano igrišče Viških vrtcev, enote Rožna dolina. Ideja o projektu izhaja iz poslanstva Tosame, d.d., ki že dolga leta s svojimi izdelki pod blagovno znamko to.to skrbi za nego dojenčkov in malčkov. S prenovo otroškega igrišča je želela Tosama malčkom omogočiti kakovostno in varno igro z vrstniki. Prenovljeno igrišče jim bo tudi dobra spodbuda, da bodo čim več časa aktivno preživeli na svežem zraku.


V torek,  5. 10. 2010, se je projekt Totko prenavlja igrišče zaključil z uradnim odprtjem prenovljenega otroškega igrišča v Viških vrtcih, enoti Rožna dolina. Ob tem je predstavnik Tosame, d.d., in član uprave Vladimir Brezavšček povedal: »Otroci so naše največje bogastvo in naša prihodnost. Veseli smo množičnega odziva na dobrodelno akcijo Totko prenavlja otroško igrišče. Želja Tosame je, da akcija postane tradicionalna in tako tudi v bodoče omogoči prenovo otroških igrišč.«


»Zelo smo veseli in ponosni na to, da smo lahko sodelovali pri prenovi tega igrišča in  tako malčkom omogočili varno igranje ter s tem pridobivanje najrazličnejših izkustev,« je dejal predstavnik Nove KBM Matjaž Južnič , direktor podružnice Ljubljana.


Nova KBM podpira različne dobrodelne projekte, namenjene otrokom in mladostnikom, in tako spodbuja pozitivne vidike njihovega razvoja, zlasti tiste, ki vplivajo na njihovo gibalno, socialno in intelektualno rast. Nova igrala je postavilo podjetje Euromix, d.o.o., ki je tudi podpornik dobrodelnega projekta Totko prenavlja otroško igrišče. »Naše podjetje se s prenovo in postavitvijo otroških igrišč ukvarja že od leta 1992. Dolgoletne izkušnje na področju postavitve otroških igral smo tokrat delili Viškim vrtcem, enoti Rožna dolina,« je zaključil predstavnik podjetja Euromix, d.o.o., Marko Lipovž.


Med govorniki ob odprtju prenovljenega otroškega igrišča je bila tudi Ana Potočnik, vodja odseka za predšolsko vzgojo, ki pozdravlja tovrstne projekte in upa, da jih bo v prihodnje še več. Navdušeni otroci so ob tem pripravili simpatičen program in so komaj čakali, da lahko preizkusijo nova igrala. 
 
Za več informacij:

031 883 317

 
 
Fotogalerija
 
  •  
 
 
 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
 
Spol:
M
Ž
POŠLJI
Nova KBM
Sveta Vladar
DinDin
12219
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
* obvezna polja
 
 
 
 
 
 
 
Zakaj po kredit na Novo KBM?
 
Izjemna ponudba:
  • Ročnost potrošniškega kredita do 12 let
  • Ročnost stanovanjskega kredita do 31 let
  • Možnost kredita z odlogom odplačila glavnice do 12 mesecev
  • Gotovina do 100% na osebni račun
 
PREBERITE VEČNEPREMIČNINE
 
 
 EUR    ali
 
 EUR
 
 mesecev
 
 Želim termin pri svetovalcu
 
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Tečajne liste
Tečajne liste
 
Obrestne mere
Obrestne mere
 
Cenik storitev
Cenik storitev
 
Kje nas najdete
Kje nas najdete
 
Izračuni
Izračuni
 
Pogosta vprašanja
Pogosta vprašanja