POSLUJTE SODOBNO in ODDAJTE VLOGO V POSLOVALNICI
 
 
Secured by thawte

Skrbniki spletne banke so Vam na voljo vsak delovnik od 7:00 do 22:00


T: (02) 229 2760

E:

skype: NovaKBM.Bankanet


            
 
 
 
 
DomovO bankiZa medijeSporočila za medije Nova KBM omogočila novo računalniško opremo učilnic Osnovni šoli Žiri

Nova KBM omogočila novo računalniško opremo učilnic Osnovni šoli Žiri

 
Žiri, 14. januar 2010
 
Danes ob 15. uri je Nova KBM v skladu s svojo poslovno strategijo širitve mreže poslovalnic po celotni Sloveniji uradno odprla nove poslovne prostore svoje poslovalnice v Žireh. Sodobno urejene poslovne prostore Poslovalnice Žiri so preselili na novo lokacijo, na Loško cesto 15. Ob odprtju poslovalnice je Nova KBM Osnovni šoli Žiri donirala sredstva v višini 2.000 evrov, ki bodo namenjena nakupu nove računalniške opreme učilnic.
 

Nova KBM v skladu s strategijo poslovanja pospešeno širi in prenavlja mrežo svojih poslovalnic, da bi bila na ta način še bližje svojim strankam in njihovim željam in potrebam po bančnih produktih in storitvah. Z urejenostjo in opremljenostjo prostorov svojih poslovalnic si banka prizadeva slediti sodobnim standardom in trendom v bančnem poslovanju.


»V Novi KBM se zavedamo pomembnosti kakovostnega opravljanja finančnih storitev. Zato se našim strankam vedno trudimo ponuditi najboljše. V novih prostorih bomo še bolj zavzeto, z osebnim pristopom in profesionalnim odnosom strankam pomagali opravljati vse njihove finančne storitve. Prav tako pa se zavedamo, da smo kot nacionalna banka pomemben del okolja, v katerem se nahajamo. Zavedamo se, da je omogočanje kakovostnega učnega programa za otroke pomembno pri razvijanju intelektualnih potencialov naših najmlajših, zato smo današnje odprtje naše poslovalnice z veseljem pospremili s predajo donacije Osnovni šoli Žiri. Prepričani smo, da bodo sredstva porabljena za pravi namen«, je ob otvoritvi novih poslovnih prostorov Poslovalnice Žiri povedala Manja Skernišak, članica uprave Nove KBM.


Marijan Žakelj, ravnatelj Osnovne šole Žiri, pa je ob tem dejal: »Veseli nas, da bomo sredstva, ki nam jih je namenila Nova KBM, lahko porabili za tako pomembno obogatitev naše šole. Učnega programa brez sodobne računalniške opreme si namreč sploh ne predstavljamo več.«


O ciljih poslovalnice Nove KBM v Žireh pa je vodja poslovalnice Silva Trček dodala: »Prijaznost in zvestoba našim poslovnim partnerjem sta vrednosti, ki ju štejemo za temelj svojega delovanja. Tudi v prihodnje se bomo trudili našim komitentom nuditi čim bolj zasebno in udobno poslovanje. V prenovljenih prostorih imamo namreč sedaj tudi bančno okence s sedečo strežbo, ki prinaša številne prednosti za naše komitente.«


Poslovalnica v Žireh bo odslej odprta med delavniki od 7.00 do 18.00, ob sobotah pa od 8.00 do 11.00. Poslovalnica ima odslej tudi nove telefonske številke: poslovalnica – 04 620 31 30, vodja poslovalnice – 04 620 31 31, faks – 04 518 43 04.

 
 
Gradivo:
 
 
Fotogalerija
 
  •  
  •  
 
 
 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
 
Spol:
M
Ž
POŠLJI
Nova KBM
Sveta Vladar
DinDin
12219
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
* obvezna polja
 
 
 
 
 
 
 
Zakaj po kredit na Novo KBM?
 
Izjemna ponudba:
  • Ročnost potrošniškega kredita do 12 let
  • Ročnost stanovanjskega kredita do 31 let
  • Možnost kredita z odlogom odplačila glavnice do 12 mesecev
  • Gotovina do 100% na osebni račun
 
PREBERITE VEČNEPREMIČNINE
 
 
 EUR    ali
 
 EUR
 
 mesecev
 
 Želim termin pri svetovalcu
 
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Tečajne liste
Tečajne liste
 
Obrestne mere
Obrestne mere
 
Cenik storitev
Cenik storitev
 
Kje nas najdete
Kje nas najdete
 
Izračuni
Izračuni
 
Pogosta vprašanja
Pogosta vprašanja