POSLUJTE SODOBNO in ODDAJTE VLOGO V POSLOVALNICI
 
 
Secured by thawte

Skrbniki spletne banke so Vam na voljo vsak delovnik od 7:00 do 22:00


T: (02) 229 2760

E:

skype: NovaKBM.Bankanet


            
 
 
 
 
DomovO bankiZa medijeSporočila za medije Devetnajsta skupščina delničarjev Nove KBM bo 22. junija

Devetnajsta skupščina delničarjev Nove KBM bo 22. junija

 
Maribor, 21. maj 2010
 
Danes je Nova KBM objavila sklic 19. seje skupščine delničarjev. Skupščina bo v torek, dne 22. junija 2010, ob 11. uri v dvorani Turner Hotela Habakuk. Sklic s predlogi ter drugimi informacijami bo od danes popoldne objavljen na spletnem portalu SeoNet in na spletni strani banke.
 

Delničarji bodo na skupščini obravnavali 6 točk dnevnega reda. Po ugotovitvi sklepčnosti in izvolitvi organov skupščine se bodo delničarji seznanili s Poročilom o notranjem revidiranju za leto 2009 z mnenjem nadzornega sveta, z Letnim poročilom Skupine Nove KBM in Letnim poročilom Nove KBM d.d. za leto 2009 z revizorjevim poročilom ter s Poročilom nadzornega sveta o preveritvi Letnega poročila Skupine Nove KBM in Letnega poročila Nove KBM d.d. za leto 2009.


Odločali bodo tudi o sprejetju sklepa o uporabi bilančnega dobička za leto 2009. Uprava in nadzorni svet banke delničarjem predlagata, da se dividende ne izplačajo ter da se bilančni dobiček za leto 2009 v celoti uporabi za druge rezerve iz dobička. Delničarji bodo odločali tudi o podelitvi razrešnice upravi in nadzornemu svetu Nove KBM d.d. za poslovno leto 2009 ter informaciji o prejemkih članov organov vodenja in nadzora v letu 2009. Nadalje bodo odločali še o sprejetju sklepa o imenovanju pooblaščenega revizorja za revidiranje računovodskih izkazov banke in Skupine za leto 2010, predlogu sprememb in dopolnitev statuta banke ter predlogu izvolitve nadomestnega člana nadzornega sveta Nove KBM d.d.. Po odstopu Marka Jazbeca, ki je odstopno izjavo podal novembra lani, za nadomestnega člana nadzorni svet predlaga kot predstavnika delničarjev dr. Aleša Krisperja.


Vodstvo banke je delničarjem predlagalo neizplačilo dividende na podlagi priporočila Banke Slovenije vsem bankam, naj letos ne izplačajo dividend, pač pa krepijo kapital. Nepredvidljivost trgov je namreč skupni imenovalec trenutnega gospodarskega dogajanja, zato mora banka v prvi vrsti tudi v bodoče zagotoviti stabilno in trdno poslovanje. Pri tem je uprava Nove KBM uspešna in učinkovita, saj se je s prilagoditvijo strategije do leta 2013 usmerila predvsem v stabilnost banke in Skupine ter jima dala prednost pred intenzivno rastjo.  

 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
 
Spol:
M
Ž
POŠLJI
Nova KBM
Sveta Vladar
DinDin
12219
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
* obvezna polja
 
 
 
 
 
 
 
Zakaj po kredit na Novo KBM?
 
Izjemna ponudba:
  • Ročnost potrošniškega kredita do 12 let
  • Ročnost stanovanjskega kredita do 31 let
  • Možnost kredita z odlogom odplačila glavnice do 12 mesecev
  • Gotovina do 100% na osebni račun
 
PREBERITE VEČNEPREMIČNINE
 
 
 EUR    ali
 
 EUR
 
 mesecev
 
 Želim termin pri svetovalcu
 
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Tečajne liste
Tečajne liste
 
Obrestne mere
Obrestne mere
 
Cenik storitev
Cenik storitev
 
Kje nas najdete
Kje nas najdete
 
Izračuni
Izračuni
 
Pogosta vprašanja
Pogosta vprašanja