POSLUJTE SODOBNO in ODDAJTE VLOGO V POSLOVALNICI
 
 
Secured by thawte

Skrbniki spletne banke so Vam na voljo vsak delovnik od 7:00 do 22:00


T: (02) 229 2760

E:

skype: NovaKBM.Bankanet


            
 
 
 
 
DomovO bankiFinančne informacijeJavne objave Nova KBM in KBS banka prejeli dovoljenje Evropske centralne banke za ...

Nova KBM in KBS banka prejeli dovoljenje Evropske centralne banke za združitev

 
Maribor, 22. december 2016
 
V skladu s Pravili Ljubljanske borze d.d. in določili veljavne zakonodaje Nova KBM d.d., Maribor, objavlja naslednje sporočilo:
 
Evropska centralna banka je izdala dovoljenje za pripojitev KBS banke k Novi KBM. Združitev bank bo začela pravno veljati z dnem vpisa v sodni register. Z dnem veljavnosti pripojitve, predvidoma 3. januarja 2017, se bo celotno premoženje KBS banke z vsemi obveznostmi in pravicami preneslo na Novo KBM, ta pa bo kot pravna naslednica prevzela vse obveznosti in pravice iz vseh poslov, ki jih je pred združitvijo sklenila KBS banka. Združena banka se bo imenovala Nova KBM d.d., njen sedež pa bo še naprej v Mariboru. Korporativno znamko KBS banke bo nadomestila korporativna blagovna znamka Nove KBM in njena celostna grafična podoba. 

Z združitvijo KBS banke in Nove KBM bodo stranke postopoma pridobile širšo ponudbo sodobnih bančnih storitev po njihovi meri, z mrežo poslovalnic, razvejano po vsej državi, in z mrežo več kot 500 pošt in pogodbenih pošt pa jim bo združena banka kmalu še bližje in bolj dostopna. 

O pravni združitvi KBS banke in Nove KBM bodo stranke obeh bank v kratkem obveščene tudi pisno in po drugih kanalih obeh bank, njihovo poslovanje pa bo do nadaljnjega potekalo nemoteno in obisk bank za komitente zaradi te spremembe ni potreben.

Banki s tem korakom združujeta več kot 150-letno tradicijo in bogato paleto sodobnih kakovostnih bančnih storitev Nove KBM ter osredotočenost na stranke in izkušnje KBS banke s poslovanjem v mednarodni bančni mreži. Združena banka se bo še naprej osredotočala na zagotavljanje in nadaljnji razvoj celovite ponudbe sodobnih finančnih storitev prebivalstvu in gospodarskim družbam ter bo tudi v prihodnje pomembno prispevala h kakovosti gospodarskega in družbenega življenja v okolju, v katerem deluje.  
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
 
Spol:
M
Ž
POŠLJI
Nova KBM
Sveta Vladar
DinDin
12219
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
* obvezna polja
 
 
 
 
 
 
 
Zakaj po kredit na Novo KBM?
 
Izjemna ponudba:
  • Ročnost potrošniškega kredita do 12 let
  • Ročnost stanovanjskega kredita do 31 let
  • Možnost kredita z odlogom odplačila glavnice do 12 mesecev
  • Gotovina do 100% na osebni račun
 
PREBERITE VEČNEPREMIČNINE
 
 
 EUR    ali
 
 EUR
 
 mesecev
 
 Želim termin pri svetovalcu
 
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Tečajne liste
Tečajne liste
 
Obrestne mere
Obrestne mere
 
Cenik storitev
Cenik storitev
 
Kje nas najdete
Kje nas najdete
 
Izračuni
Izračuni
 
Pogosta vprašanja
Pogosta vprašanja