POSLUJTE SODOBNO in ODDAJTE VLOGO V POSLOVALNICI
 
 
Secured by thawte

Skrbniki spletne banke so Vam na voljo vsak delovnik od 7:00 do 22:00


T: (02) 229 2760

E:

skype: NovaKBM.Bankanet


            
 
 
 
 
DomovO bankiNovice in dogodki Ne zamudite 2. Adriatic Fintech Hackathona!

Ne zamudite 2. Adriatic Fintech Hackathona!

 
Maribor, 4. oktober 2016
 
Nova KBM je partner 2. ADRIATIC FINTECH HACKATHONA, ki se bo pod okriljem HALCOMA odvil 15. in 16. oktobra 2016.
 
15. in 16. oktobra Halcom s partnerji organizira brezplačni mednarodni Adriatic FinTech Hackathon za celotno balkansko regijo, v katerem bodo hkrati s hack izzivi sodelovale tako slovenske banke kot tudi domača in tuja start-up podjetja v finančni industriji ter podjetja, ki jih zanimajo FinTech rešitve. Za razvoj inovacij na enem mestu bodo svoje tehnološke razvojne platforme omogočili Halcom, MakerLab, Microsoft in MicroBlink.

V 24 urah se bo tako v razvoju idej pomerilo preko 120 razvojnih inženirjev, dizajnerjev in vseh, ki želijo prispevati k inoviranju v bančni oz. finančni industriji. Nagradni fond presega vrednost 12.000 EUR.


V Novi KBM že vse letošnje leto sodelujemo na dogodkih za start-up podjetja. S projekti te vrste v dokazujemo, da je lahko sodelovanje med finančnim sektorjem in start-up podjetništvom učinkovito in koristno ter nujno potrebno za razvoj podjetniškega ekosistema v Sloveniji in regiji.
 
Robert Senica, predsednik uprave Nove KBM, je o sodelovanju na tem področju povedal: »V Novi KBM spremljamo in pogosto tudi soustvarjamo trende pri razvoju najsodobnejših tehnologij ter bančnih in plačilnih storitev, tudi s povezovanjem in sodelovanjem s start-up okoljem, kjer lahko glede na trende skupaj dosegamo razvojne sinergije. Hkrati na ta način ostajamo med vodilnimi v finančni panogi pri postavljanju trendov na področju uporabe sodobnih tehnologij. Digitalizacija je tudi ena od naših strateških usmeritev, ki jo premišljeno umeščamo v naše poslovanje in razvoj produktov. Letos spomladi smo tudi sami prvič organizirali lastni hackathon, ki nam je ponudil mnogo novih idej. Zato smo se odločili tudi za sodelovanje pri Adriatic FinTech Hackathonu kot platformi za razvoj novih idej. Ker se zavedamo potenciala tovrstnega klitja novih idej, verjamemo, je v takem partnerstvu tudi priložnost za iskanje sinergij.«

Zmagovalci Hacka Nove KBM bodo prejeli še dodatno nagrado!
Zmagovalci Hacka Nove KBM booste prejeli 500 EUR na predplačniški kartici Visa ter »nahrbtnike presenečenja«.  Ves čas izziva vam bodo na voljo 4 strokovno podkovani bančniki: s področja spletnega in mobilnega bančništva Maša Judar in Tatjana Kuhar ter s področja informacijske tehnologije Marko Avguštin in Matej Korošec.


Vse zainteresirane razvojne inženirje, dizajnerje, programerje in partnerje vabimo, da se nam pridružite! Prijavite se lahko da jutri do 5. oktobra na www.hackathon.si.
  
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
 
Spol:
M
Ž
POŠLJI
Nova KBM
Sveta Vladar
DinDin
12219
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
* obvezna polja
 
 
 
 
 
 
 
Zakaj po kredit na Novo KBM?
 
Izjemna ponudba:
  • Ročnost potrošniškega kredita do 12 let
  • Ročnost stanovanjskega kredita do 31 let
  • Možnost kredita z odlogom odplačila glavnice do 12 mesecev
  • Gotovina do 100% na osebni račun
 
PREBERITE VEČNEPREMIČNINE
 
 
 EUR    ali
 
 EUR
 
 mesecev
 
 Želim termin pri svetovalcu
 
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Tečajne liste
Tečajne liste
 
Obrestne mere
Obrestne mere
 
Cenik storitev
Cenik storitev
 
Kje nas najdete
Kje nas najdete
 
Izračuni
Izračuni
 
Pogosta vprašanja
Pogosta vprašanja