POSLUJTE SODOBNO in ODDAJTE VLOGO V POSLOVALNICI
 
 
Secured by thawte

Skrbniki spletne banke so Vam na voljo vsak delovnik od 7:00 do 22:00


T: (02) 229 2760

E:

skype: NovaKBM.Bankanet


            
 
 
 
 
DomovO bankiNovice in dogodki Izdan je sklep o vpisu pripojitve Poštne banke Slovenije k Novi KBM v sodni ...

Izdan je sklep o vpisu pripojitve Poštne banke Slovenije k Novi KBM v sodni register

 
Maribor, 1. september 2016
 
Okrožno sodišče v Mariboru je danes izdalo sklep o vpisu pripojitve Poštne banke Slovenije k Novi KBM v sodni register.
 
Z današnjim dnem Poštna banka Slovenije preneha poslovati kot samostojna pravna oseba, vse njene obveznosti in pravice pa so prenesene na njeno pravno naslednico, Novo KBM d.d. Stranke združene banke bodo tako pridobile širšo ponudbo sodobnih bančnih storitev po njihovi meri, z mrežo poslovalnic, razvejano po vsej državi, pa jim bo združena banka še bližje in bolj dostopna. Poslovanje za stranke teče nemoteno in jim zaradi te spremembe banke ni treba obiskati.

Združena banka, v katero so prešli tudi zaposleni iz Poštne banke Slovenije, posluje z imenom Nova KBM d.d., njen sedež je še naprej v Mariboru, Ul. Vita Kraigherja 4. Tudi uprava Nove KBM ostaja enaka: predsednik uprave  je Robert Senica, članica uprave pa mag. Sabina Župec Kranjc, kmalu pa se jima bosta v upravi pridružila Josef Gröblacher in Jon Locke, ki ju je kot člana uprave imenoval nadzorni svet banke. Korporativno znamko PBS bo postopoma nadomestila korporativna blagovna znamka Nove KBM in njena celostna grafična podoba.

Vpis pripojitve v sodni register je ključen mejnik v postopku združevanja Poštne banke Slovenije in Nove KBM ter začetek pomembnega obdobja, v katerem se nadaljuje konsolidacija bančnega poslovanja v Skupini Nove KBM.

Z združitvijo Nova KBM utrjuje tržni položaj in sledi strateškemu cilju postati vodilna banka pri nas. K temu bo bistveno prispevala dolgoletna tradicija, celovita ponudba sodobnih bančnih storitev ter strokovnost, zanesljivost in izkušnje obeh bank s poslovanjem prek široke mreže poštnih enot. Tudi s strateškim partnerjem Pošto Slovenije, s katero je Skupina Nove KBM že doslej odlično sodelovala, bo Nova KBM nadgrajevala ponudbo kakovostnih storitev za njune skupne stranke. Združena banka Nova KBM se bo še naprej osredotočala na zagotavljanje in nadaljnji razvoj ponudbe kakovostnih in sodobnih finančnih storitev ter na prispevek k razvoju gospodarskega in družbenega okolja, v katerem banka deluje.
 
 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
 
Spol:
M
Ž
POŠLJI
Nova KBM
Sveta Vladar
DinDin
12219
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
* obvezna polja
 
 
 
 
 
 
 
Zakaj po kredit na Novo KBM?
 
Izjemna ponudba:
  • Ročnost potrošniškega kredita do 12 let
  • Ročnost stanovanjskega kredita do 31 let
  • Možnost kredita z odlogom odplačila glavnice do 12 mesecev
  • Gotovina do 100% na osebni račun
 
PREBERITE VEČNEPREMIČNINE
 
 
 EUR    ali
 
 EUR
 
 mesecev
 
 Želim termin pri svetovalcu
 
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Tečajne liste
Tečajne liste
 
Obrestne mere
Obrestne mere
 
Cenik storitev
Cenik storitev
 
Kje nas najdete
Kje nas najdete
 
Izračuni
Izračuni
 
Pogosta vprašanja
Pogosta vprašanja