POSLUJTE SODOBNO in ODDAJTE VLOGO V POSLOVALNICI
 
 
Secured by thawte

Skrbniki spletne banke so Vam na voljo vsak delovnik od 7:00 do 22:00


T: (02) 229 2760

E:

skype: NovaKBM.Bankanet


            
 
 
 
 
DomovO bankiNovice in dogodki Žreb parov in nova podoba Lige Nova KBM

Žreb parov in nova podoba Lige Nova KBM

 
Maribor, 24. avgust 2016
 
Danes je v prostorih Nove KBM potekala predstavitev in žreb parov Lige Nove KBM za sezono 2016/2017. Liga Nova KBM se to sezono vrača v novi, osveženi podobi, ki sporoča to, kar so na žrebu parov poudarili tudi predstavniki vseh dvanajstih klubov – pripravljeni smo na zmage.
 
V Ligo Nova KBM je prijavljenih dvanajst klubov – Helios Suns, Krka, Zlatorog Laško, Union Olimpija, Rogaška, Tajfun, LTH Casting, Šenčur Gorenjska gradbena družba, Lastovka, Portorož, Hopsi Polzela, Terme Olimia Podčetrtek. Žreb pa je razkril 6 parov, ki se bodo že oktobra pomerili v prvem delu lige. Zbrane so pred žrebom nagovorili predsednik uprave Nove KBM Robert Senica, predsednik Košarkarske zveze Slovenije Matej Erjavec in predsednik Tekmovalne komisije Jernej Močnik. Žrebanje, ki so ga izvedli predstavniki klubov, je vodil Boris Majer, komisar Lige Nova KBM.

Robert Senica je ob dogodku povedal: "V Novi KBM smo ponosni in veseli, da lahko kot uradni sponzor 1. slovenske košarkarske lige, Lige Nova KBM pripomoremo k razvoju športa v Sloveniji. V banki že vrsto let spodbujamo neprofitne organizacije, društva, zavode, klube in posameznike z različnih področij in prav športnim dejavnostim namenjamo znaten delež teh sredstev. Sodelovanje v Ligi Nova KBM je le še korak naprej pri uresničevanju tako naše poslovne strategije kot strategije družbene odgovornosti. Želimo se utrditi kot vseslovenska univerzalna banka, ki prispeva k razvoju in dvigu kakovosti življenja povsod, kjer deluje. Hkrati pa želimo v partnerstvu s KZS izkoristiti vse priložnosti za krepitev prepoznavnosti blagovne znamke Nove KBM in našega tržnega položaja."


  
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
 
Spol:
M
Ž
POŠLJI
Nova KBM
Sveta Vladar
DinDin
12219
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
* obvezna polja
 
 
 
 
 
 
 
Zakaj po kredit na Novo KBM?
 
Izjemna ponudba:
  • Ročnost potrošniškega kredita do 12 let
  • Ročnost stanovanjskega kredita do 31 let
  • Možnost kredita z odlogom odplačila glavnice do 12 mesecev
  • Gotovina do 100% na osebni račun
 
PREBERITE VEČNEPREMIČNINE
 
 
 EUR    ali
 
 EUR
 
 mesecev
 
 Želim termin pri svetovalcu
 
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Tečajne liste
Tečajne liste
 
Obrestne mere
Obrestne mere
 
Cenik storitev
Cenik storitev
 
Kje nas najdete
Kje nas najdete
 
Izračuni
Izračuni
 
Pogosta vprašanja
Pogosta vprašanja