POSLUJTE SODOBNO in ODDAJTE VLOGO V POSLOVALNICI
 
 
Secured by thawte

Skrbniki spletne banke so Vam na voljo vsak delovnik od 7:00 do 22:00


T: (02) 229 2760

E:

skype: NovaKBM.Bankanet


            
 
 
 
 
DomovO bankiZa medijeSporočila za medije Nadzorni svet Nove KBM imenoval novega člana uprave

Nadzorni svet Nove KBM imenoval novega člana uprave

 
Maribor, 26. julij 2016
 
Nadzorni svet Nove KBM je za novega člana uprave Nove KBM imenoval Josefa Gröblacherja. Izkušeni mednarodni bančni strokovnjak bo zadolžen za področje operativnega poslovanja banke (Chief Operating Officer). Za nastop svoje  funkcije mora pridobiti še dovoljenje Evropske centralne banke za opravljanje funkcije, nato se bo v upravi Nove KBM kot tretji član pridružil predsedniku uprave Robertu Senici in članici uprave mag. Sabini Župec Kranjc.
 
Nadzorni svet Nove KBM ocenjuje, da bodo znanja, kompetence in izkušnje novega člana uprave lahko pomembno prispevale k razvoju banke in celotne Skupine Nove KBM ter nadaljnjemu uspešnemu delovanju sedanje uprave banke.
 
Nadzorni svet Nove KBM je Josefa  Gröblacherja imenoval 22. julija 2016, skladno s  Politiko ocenjevanja primernosti članov upravljalnih organov in nosilcev ključnih funkcij (t.i. Fit & Proper politika) ter na osnovi pozitivne ocene Komisije za imenovanje nadzornega sveta banke. Razširitev uprave Nove KBM je eden od korakov k uresničevanju ambiciozne vizije lastnikov, da se Nova KBM povzpne med vodilne banke v Sloveniji. Skrb za učinkovito upravljanje informacijske tehnologije je ena od ključnih strateških usmeritev Nove KBM in celotne Skupine, kar se tudi odgovorno uresničuje. 
 
 
Josef Gröblacher ima več kot 15 let vodstvenih in upravljavskih izkušenj v bančništvu, zlasti na področju strateškega upravljanja informacijske tehnologije, bančnega operativnega poslovanja, digitalizacije poslovnih procesov, projektnega vodenja, upravljanja sprememb in optimizacije stroškov. V preteklosti je uspešno vodil več projektov vzpostavitve in uvajanja novega osnovnega (core) IT sistema v bančno poslovanje. Trenutno je zaposlen v Sberbank Europe na Dunaju, kjer kot starejši svetovalec za informacijsko tehnologijo svetuje izvršilnemu direktorju za operativno poslovanje na ravni skupine. Med 2010 in 2015 je  bil  član uprave Sberbank Madžarska, med 2007 in 2010 pa član uprave Volksbank Srbija (predhodnica Sberbank). Pred tem je devet let opravljal odgovorne naloge na različnih delovnih mestih v Hypo Alpe Adria Bank, med drugim je za celotno bančno skupino razvil in uvedel petletno IT strategijo, standardiziran IT proces kontrolinga in planiranja ter sistem upravljanja projektov.
 
  
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
 
Spol:
M
Ž
POŠLJI
Nova KBM
Sveta Vladar
DinDin
12219
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
* obvezna polja
 
 
 
 
 
 
 
Zakaj po kredit na Novo KBM?
 
Izjemna ponudba:
  • Ročnost potrošniškega kredita do 12 let
  • Ročnost stanovanjskega kredita do 31 let
  • Možnost kredita z odlogom odplačila glavnice do 12 mesecev
  • Gotovina do 100% na osebni račun
 
PREBERITE VEČNEPREMIČNINE
 
 
 EUR    ali
 
 EUR
 
 mesecev
 
 Želim termin pri svetovalcu
 
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Tečajne liste
Tečajne liste
 
Obrestne mere
Obrestne mere
 
Cenik storitev
Cenik storitev
 
Kje nas najdete
Kje nas najdete
 
Izračuni
Izračuni
 
Pogosta vprašanja
Pogosta vprašanja