POSLUJTE SODOBNO in ODDAJTE VLOGO V POSLOVALNICI
 
 
Secured by thawte

Skrbniki spletne banke so Vam na voljo vsak delovnik od 7:00 do 22:00


T: (02) 229 2760

E:

skype: NovaKBM.Bankanet


            
 
 
 
 
DomovO bankiNovice in dogodki Festival Lent 2016 se predstavi

Festival Lent 2016 se predstavi

 
Maribor, 18. May 2016
 
Danes so organizatorji Festivala Lent v prostorih Nove KBM predstavnikom medijev predstavili program letošnjih festivalskih dogodkov. Težišče festivala se letos za ves čas seli v neposredno bližino osrednje poslovne stavbe Nove KBM, na Trg Leona Štuklja, ki bo prizorišče Velikega odra.
 
Uvodni dnevi letošnjega, že 24. Festivala Lent, ki bo od 24. 6. do 2.7., bodo pripadli predstavama Turandot in Peer Gynt Opere in baleta SNG Maribor. Obe sta vrhunski produkciji, ki bosta omogočili enkratno doživetje opere in baleta na prostem.
Predsednik uprave Nove KBM Robert Senica je v imenu banke kot glavnega generalnega pokrovitelja Festivala Lent svečano podpisal pogodbo o sponzorskem sodelovanju z direktorjem Narodnega doma Maribor Vladimirjem Rukavino.

Robert Senica je ob tej priložnost povedal: »Nova KBM je že vrsto let eden najpomembnejših sponzorjev tako Festivala Lent kot SNG Maribor. Tudi po nedavni spremembi lastništva Nove KBM ostajamo partnerji kulturnih ustanov in mnogih drugih organizacij, ki so pomembne ne le v lokalnem, ampak tudi nacionalnem in mednarodnem merilu. Tako v Novi KBM nadaljujemo zastavljeno strategijo družbene odgovornosti in si tudi s sodelovanjem te vrste prizadevamo utrjevati položaj ene vodilnih bank v Sloveniji. V okviru te strategije bomo še naprej sodelovali z lokalno skupnostjo v okolju, v katerem je Nova KBM prisotna. Kot doslej bomo spodbujali kakovostne programe in hkrati presojali tudi njihove poslovne vidike in učinke

Direktor Narodnega doma Maribor Vladimir Rukavina spregovoril o aktualnih razmerah, v katerih nastaja letošnji festival Lent, producenti posameznih sklopov pa so predstavili osrednje programske poudarke letošnjega festivala. Z arijo iz opere Turandot pa je ob spremljavi pianistke Olge Pečeny nastopila priznana mariborska sopranistka Sabina Cvilak.

 
 
Photogallery
 
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
 
Spol:
M
Ž
POŠLJI
Nova KBM
Sveta Vladar
DinDin
12219
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
* obvezna polja
 
 
 
 
 
 
 
Zakaj po kredit na Novo KBM?
 
Izjemna ponudba:
 • Ročnost potrošniškega kredita do 12 let
 • Ročnost stanovanjskega kredita do 31 let
 • Možnost kredita z odlogom odplačila glavnice do 12 mesecev
 • Gotovina do 100% na osebni račun
 
PREBERITE VEČNEPREMIČNINE
 
 
 EUR    ali
 
 EUR
 
 mesecev
 
 Želim termin pri svetovalcu
 
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Tečajne liste
Tečajne liste
 
Obrestne mere
Obrestne mere
 
Cenik storitev
Cenik storitev
 
Kje nas najdete
Kje nas najdete
 
Izračuni
Izračuni
 
Pogosta vprašanja
Pogosta vprašanja