POSLUJTE SODOBNO in ODDAJTE VLOGO V POSLOVALNICI
 
 
Secured by thawte

Skrbniki spletne banke so Vam na voljo vsak delovnik od 7:00 do 22:00


T: (02) 229 2760

E:

skype: NovaKBM.Bankanet


            
 
 
 
 
DomovO bankiNovice in dogodki Gladko tudi na 25. Slovenskem oglaševalskem festivalu - SOF

Gladko tudi na 25. Slovenskem oglaševalskem festivalu - SOF

 
Maribor, 11. april 2016
 
Nova KBM je na letošnjem SOF-u za kampanjo Gladko bančništvo, ki je nastala v sodelovanju z agencijo Pristop, prejela kar tri nagrade.
 
25. Slovenski oglaševalski festival, ki je potekal med 7. in 8. aprilom v Portorožu in je postregel z odličnim programom in vsebino, si bomo pri Novi KBM še posebej zapomnili. Pod letošnjim sloganom festivala, »Samo dobre zgodbe preživijo«, smo prejeli kar tri nagrade za kampanjo Gladko bančništvo, in sicer zlato v kategoriji Digitalno komuniciranje, veliko nagrado za Oznamčene in ustvarjene vsebine ter veliko nagrado v kategoriji Digitalne komunikacijske akcije. 

     

Alenka Senčar, direktorica Sektorja marketinga in korporativnega komuniciranja v Novi KBM, je ob prevzemu nagrad dejala: »Vsi delamo za aplavze. Teh je bilo na letošnjem Slovenskem oglaševalskem festivalu veliko. Tudi Nova KBM jih je bila deležna. Veseli smo, da krojimo vrh inovativnih in kreativnih rešitev tudi v oglaševanju. Hkrati smo ponosni, da so te prepoznavne in nagrajene tudi v stroki. Da pa kipci v vetrini ne bi izgubili na veljavi, nas v prihodnje čaka veliko še dela. Na lovorikah starih zgodb namreč ne moremo živeti. Preživijo samo tisti, ki novih zgodb nikoli ne nehajo pisati.«

     
Prejete nagrade so dokaz, da je kampanja med vsemi prijavljenimi izstopala, saj se na inovativen način loteva izziva, kako mladim predstaviti bančne storitve, ki jih v resnici ne pritegnejo. Tako smo s pomočjo našega priljubljenega ambasadorja Filipa Flisarja, ki storitvam Nove KBM tako zaupa, da je zanje pripravljen staviti največ, kar lahko – svoje slavne brke, mladim predstavili sodobne bančne rešitve. Te smo poživili s serijo treh napetih izzivov, v katerih se Filip z opravljanjem bančnih storitev pomeri s skrivnostnimi depilacijskimi izzivalci, ki želijo vzeti skalp njegovim brkom.

  
 
 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
 
Spol:
M
Ž
POŠLJI
Nova KBM
Sveta Vladar
DinDin
12219
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
* obvezna polja
 
 
 
 
 
 
 
Zakaj po kredit na Novo KBM?
 
Izjemna ponudba:
  • Ročnost potrošniškega kredita do 12 let
  • Ročnost stanovanjskega kredita do 31 let
  • Možnost kredita z odlogom odplačila glavnice do 12 mesecev
  • Gotovina do 100% na osebni račun
 
PREBERITE VEČNEPREMIČNINE
 
 
 EUR    ali
 
 EUR
 
 mesecev
 
 Želim termin pri svetovalcu
 
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Tečajne liste
Tečajne liste
 
Obrestne mere
Obrestne mere
 
Cenik storitev
Cenik storitev
 
Kje nas najdete
Kje nas najdete
 
Izračuni
Izračuni
 
Pogosta vprašanja
Pogosta vprašanja