POSLUJTE SODOBNO in ODDAJTE VLOGO V POSLOVALNICI
 
 
Secured by thawte

Skrbniki spletne banke so Vam na voljo vsak delovnik od 7:00 do 22:00


T: (02) 229 2760

E:

skype: NovaKBM.Bankanet


            
 
 
 
 
DomovO bankiNovice in dogodki Uporabite Moneto Nove KBM sedaj tudi na bencinskih servisih OMV

Uporabite Moneto Nove KBM sedaj tudi na bencinskih servisih OMV

 
Maribor, 10. marec 2016
 
OMV Slovenija se je pridružil sistemu Moneta, tako bodo gostje na vseh njihovih maloprodajnih bencinskih servisih ob gotovinskem in kartičnem poslovanju plačevali tudi z mobilnim telefonom prek sistema Moneta. Na možnost plačila z Moneto na servisih OMV goste opozarja prepoznavna nalepka.
 
Moneta je sodoben in priročen način brezgotovinskega plačevanja, ki gre v koraku s sodobnim potrošnikom. Slednji namreč skrbi, da je mobilni telefon njegov zvesti spremljevalec. Pri Novi KBM Moneto izdamo brezplačno in za plačevanje z njo ne plačujete mesečnega nadomestila. Vse nakupe potrošnik poravna neposredno s svojega osebnega, poslovnega ali pooblaščenega računa z odloženim plačilom enkrat mesečno. To je le eden odličnih razlogov za uporabo.

Lastnika sistema Moneta sta Nova KBM in Telekom Slovenije. »Moneta kot odprt slovenski plačilni sistem ponudnikom blaga in storitev nudi dodatno možnost brezgotovinskega prejema plačil, uporabnikom pa omogoča prijazen, varen in enostaven nakup z mobilnim telefonom, ki ga imajo vedno pri roki. Pri tem uporabniki račun za porabo poravnajo enkrat mesečno. Zadovoljni smo, da so prednosti, ki jih Moneta prinaša, prepoznali tudi v družbi OMV. Verjamemo, da bo s tem brezgotovinsko plačevanje z mobitelom še bolj privlačno za širok krog uporabnikov,« je ob tem povedala Nina Strajnar, vodja skupine Moneta v Telekomu Slovenije.

»Z vključitvijo v sistem Moneta smo uporabniško izkušnjo, ki jo gostom nudimo na naših bencinskih servisih, dvignili na še višjo raven. Pri tem smo upoštevali želje in potrebe naših gostov ter jim ponudili dodatno brezgotovinsko možnost plačevanja, ki omogoča tekoč, nemoten in hiter nakup. Tako lahko gostje odslej na priročen in varen način plačilo opravijo kar prek mobilnega telefona, kar je še posebej priročno v primerih, ko je bankomat predaleč, ali če se zgodi, da pozabijo denarnico,« pravi Sarita Neumayr, vodja podpore prodaje in ITC - R v OMV Slovenija.

Sistem brezgotovinskega plačevanja z mobilnim telefonom Moneta komitentom Nove KBM in Poštne banke Slovenije ter naročnikom mobilnih storitev Telekoma Slovenije, Debitela in Si.mobila, uporabnikom Mobi omogoča plačilo na več tisoč plačilnih mestih po vsej Sloveniji. Z varnostno kodo PIN, ki si jo uporabnik nastavi sam, so plačila, opravljena z Moneto, še dodatno zavarovana. Prav tako si lahko limit mesečne porabe vsak uporabnik prilagodi prek uporabniških strani Monete. Uporabniki službenih mobitelov lahko za Moneto uporabljajo storitev Ločen račun, prek katerega krijejo stroške zasebne rabe.

 
undefined

Več informacij o Moneti Nove KBM, pa na https://www.nkbm.si/moneta. 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
 
Spol:
M
Ž
POŠLJI
Nova KBM
Sveta Vladar
DinDin
12219
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
* obvezna polja
 
 
 
 
 
 
 
Zakaj po kredit na Novo KBM?
 
Izjemna ponudba:
  • Ročnost potrošniškega kredita do 12 let
  • Ročnost stanovanjskega kredita do 31 let
  • Možnost kredita z odlogom odplačila glavnice do 12 mesecev
  • Gotovina do 100% na osebni račun
 
PREBERITE VEČNEPREMIČNINE
 
 
 EUR    ali
 
 EUR
 
 mesecev
 
 Želim termin pri svetovalcu
 
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Tečajne liste
Tečajne liste
 
Obrestne mere
Obrestne mere
 
Cenik storitev
Cenik storitev
 
Kje nas najdete
Kje nas najdete
 
Izračuni
Izračuni
 
Pogosta vprašanja
Pogosta vprašanja