POSLUJTE SODOBNO in ODDAJTE VLOGO V POSLOVALNICI
 
 
Secured by thawte

Skrbniki spletne banke so Vam na voljo vsak delovnik od 7:00 do 22:00


T: (02) 229 2760

E:

skype: NovaKBM.Bankanet


            
 
 
 
 
DomovO bankiNovice in dogodki V akciji Nove KBM zbrali skoraj 10 tisoč otroških risbic in obdarili 60 otrok

V akciji Nove KBM zbrali skoraj 10 tisoč otroških risbic in obdarili 60 otrok

 
Maribor, 1. marec 2016
 
Zveza prijateljev mladine se je razveselila donacije v višini 20.000 evrov, s katero bo poskrbela za vsakodnevne potrebe otrok, ki so zaradi socialnih razmer vključeni v projekt Botrstvo.
 
Sredstva je podarila Nova KBM v okviru dobrodelne akcije »Iz majhnih želja do velikih zgodb«. V akciji so z risbicami sodelovali številni otroci zaposlenih v banki, njenih strank ter otroci iz vrtcev in osnovnih šol po vsej Sloveniji. Ob tem so bančniki na lastno pobudo osebno obdarili še 60 otrok iz družin iz projekta Botrstvo. 

 »Številni otroci iz vse Slovenije živijo v nepredstavljivih stiskah in potisnjeni na rob družbe. Zelo smo veseli, da so otroci pokazali svojo ustvarjalnost in s tem pomagali svojim vrstnikom. In iskreno smo hvaležni Novi KBM, ki je z donacijo omogočila lepši jutri mnogih otrok,« je ob predaji donacije minuli petek povedala sekretarka ZPM Ljubljana Moste-Polje Tanja Petek, kjer vodijo projekt Botrstvo v Sloveniji.

Odziv na dobrodelno akcijo Nove KBM, ki je potekala  v novoletnem času, je bil presenetljiv. V dobrem mesecu je v banko prispelo kar 9647 risbic. Nova KBM je izpolnila obljubo, da bo za vsako prejeto risbico podarila 1 evro, končni znesek pa podvojila, tega pa je v sklepu akcije zaokrožila na 20.000 evrov. 

» Prejeli smo toliko risbic, da bi z njimi lahko ustvarili kar 2,4 kilometra dolgo verigo. Vsem sodelujočim v dobrodelni akciji se iz srca zahvaljujemo. Skupaj smo dokazali, da lahko s povezovanjem in čutom za odgovornost do otrok in širše družbe, iz majhne pobude nastane nekaj velikega in plemenitega,« je ob sklepu akcije povedala Alenka Senčar, direktorica Sektorja marketinga in korporativnega komuniciranja v Novi KBM. 

Več informacij o akciji »»Iz majhnih želja do velikih zgodb«,« je na voljo na spletni strani www.nkbm.si in na Facebook strani Nove KBM

  
 
Fotogalerija
 
  •  
  •  
  •  
  •  
 
 
 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
 
Spol:
M
Ž
POŠLJI
Nova KBM
Sveta Vladar
DinDin
12219
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
* obvezna polja
 
 
 
 
 
 
 
Zakaj po kredit na Novo KBM?
 
Izjemna ponudba:
  • Ročnost potrošniškega kredita do 12 let
  • Ročnost stanovanjskega kredita do 31 let
  • Možnost kredita z odlogom odplačila glavnice do 12 mesecev
  • Gotovina do 100% na osebni račun
 
PREBERITE VEČNEPREMIČNINE
 
 
 EUR    ali
 
 EUR
 
 mesecev
 
 Želim termin pri svetovalcu
 
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Tečajne liste
Tečajne liste
 
Obrestne mere
Obrestne mere
 
Cenik storitev
Cenik storitev
 
Kje nas najdete
Kje nas najdete
 
Izračuni
Izračuni
 
Pogosta vprašanja
Pogosta vprašanja