POSLUJTE SODOBNO in ODDAJTE VLOGO V POSLOVALNICI
 
 
Secured by thawte

Skrbniki spletne banke so Vam na voljo vsak delovnik od 7:00 do 22:00


T: (02) 229 2760

E:

skype: NovaKBM.Bankanet


            
 
 
 
 
DomovO bankiZa medijeSporočila za medije Nova KBM postala sponzor slovenskih biatloncev

Nova KBM postala sponzor slovenskih biatloncev

 
15. december 2015
 
Tik pred pričetkom letošnjih tekem svetovnega pokala na Pokljuki je Nova KBM podpisala pogodbo o sponzorstvu naših najboljših biatlonskih vrst
 
Včeraj je v imenu Nove KBM Jernej Močnik, izvršilni direktor Področja poslovanja z gospodarskimi družbami, v družbi najboljših slovenskih biatlonk in biatloncev ter novinarjev podpisal pogodbo o sponzorskem sodelovanju z direktorjem Smučarske zveze Slovenije Jožkom Križanom.

 
  Nova KBM postala sponzor slovenskih biatloncev 2015-1Nova KBM postala sponzor slovenskih biatloncev 2015-2

Ob slovesnem podpisu je Jernej Močnik povedal: »Nova KBM se z veseljem pridružuje kot sponzor biatlonski reprezentanci Slovenije pri uresničevanju njenih ambiciozno zastavljenih ciljev. V banki že vrsto let spodbujamo neprofitne organizacije, društva, zavode, klube in posameznike z različnih področij. Športnim dejavnostim namenjamo pomemben delež sredstev za sponzorstva in donacije. Sodelovanje z biatlonskimi reprezentancami je nov pomemben korak na poti uresničevanja strategije družbene odgovornosti Nove KBM in naše poslovne strategije. Kot vseslovenska univerzalna banka prispevamo k razvoju in dvigu kakovosti življenja povsod, kjer delujemo. Hkrati pa želimo v sodelovanju z biatlonskimi reprezentancami izkoristiti čim več priložnosti za nadaljnjo krepitev prepoznavnosti blagovne znamke Nove KBM in našega tržnega položajaJernej Močnik je tekmovalcem čestital za dosedanje dosežke in jim v imenu banke zaželel veliko uspeha tudi na prihodnjih preizkušnjah.
 
Najboljšo slovensko biatlonsko vrsto ta konec tedna čakajo preizkušnje na domačih tleh, in sicer na Rudnem polju na Pokljuki. Največ si od nastopov pred slovenskimi navijači obetata Jakov Fak in Teja Gregorin, dobrega nastopa in bučne podpore pa si seveda želijo tudi ostali reprezentanti, vključno s Klemnom Bauerjem in Andrejo Mali.
 
Nova KBM postala sponzor slovenskih biatloncev 2015-3Nova KBM postala sponzor slovenskih biatloncev 2015-4

Janez Ožbolt, vodja panoge biatlon pri Smučarski zvezi Slovenije, je povzel pričakovanja reprezentatov: »Tekmovalci si želijo pred domačimi gledalci dokazati svoje sposobnosti. Uvod v sezono ni bil najboljši, z rezultati zaenkrat nismo zadovoljni v popolnosti, čeprav je zadnja tekma v Hochfilznu pokazala, da se približujemo vrhu in mislim, da bo Pokljuka pokazala, kam sodimo. Seveda bodo v veliko pomoč tudi gledalci. Največ pričakujemo od Jakova Faka, ki je na zadnjih tekmah pokazal visoko pripravljenost, Klemen Bauer je izredno konstanten, saj je na vseh tekmah dosegel točke svetovnega pokala, Teja Gregorin ni za staro šaro in bo še zagotovo pokazala zobe. Verjamem, da bomo vsi zadovoljni zapustili Pokljuko.«
  
 
Fotogalerija
 
  •  
  •  
  •  
  •  
 
 
 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
 
Spol:
M
Ž
POŠLJI
Nova KBM
Sveta Vladar
DinDin
12219
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
* obvezna polja
 
 
 
 
 
 
 
Zakaj po kredit na Novo KBM?
 
Izjemna ponudba:
  • Ročnost potrošniškega kredita do 12 let
  • Ročnost stanovanjskega kredita do 31 let
  • Možnost kredita z odlogom odplačila glavnice do 12 mesecev
  • Gotovina do 100% na osebni račun
 
PREBERITE VEČNEPREMIČNINE
 
 
 EUR    ali
 
 EUR
 
 mesecev
 
 Želim termin pri svetovalcu
 
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Tečajne liste
Tečajne liste
 
Obrestne mere
Obrestne mere
 
Cenik storitev
Cenik storitev
 
Kje nas najdete
Kje nas najdete
 
Izračuni
Izračuni
 
Pogosta vprašanja
Pogosta vprašanja