POSLUJTE SODOBNO in ODDAJTE VLOGO V POSLOVALNICI
 
 
Secured by thawte

Skrbniki spletne banke so Vam na voljo vsak delovnik od 7:00 do 22:00


T: (02) 229 2760

E:

skype: NovaKBM.Bankanet


            
 
 
 
 
DomovO bankiNovice in dogodki Na koncertu skupine Mi2 je Nova KBM nagrajence pospremila v zakulisje

Na koncertu skupine Mi2 je Nova KBM nagrajence pospremila v zakulisje

 
Ljubljana, 4. december 2015
 
Člani skupine Mi2 so sinoči na velikem odru ljubljanske hale Tivoli glasno proslavili 20 let svojega delovanja. Ob tem jubileju smo jim tudi mi, kot velja za predane Štajerce, z veseljem in ponosom podali roko. Pa ne le glasbenikom. Nova KBM je tudi štirim futurističnim nagrajencem omogočila, da svoje idole spoznajo v živo in se z njimi družijo tam, kamor ne more vsak: v zakulisju.
 
Na odru
 
… so rokerji pred nabito polno dvorano bučno proslavili 20 let svojega delovanja. V dveh desetletjih so izdali osem albumov in nanizali vrsto uspešnic, ki so nepogrešljive spremljevalke vsake dobre zabave.

undefined

Poleti so prejeli dve strokovni glasbeni nagradi, in sicer zlato piščal za najboljšega glasbenega izvajalca preteklega leta, pa tudi priznanje za najboljšo skladbo lanskega leta. Zlata plošča, ki so jo prejeli pred tem, je bila le še potrditev njihovega dela, saj je njihov album Čista jeba najbolje prodajan album prejšnjega leta. 
 
Za odrom pa …
 
Nagrajenec Patrik Križanec je takoj potem, ko je s prijateljem Žigo Zdovcem objel fante povedal, da je goreč oboževalec skupine Mi2 že od otroških dni. Prej so se mu glasbeniki smehljali s plakatov na stenah otroške sobe, zdaj je, zahvaljujoč Novi KBM, imel priložnost z njimi poklepetati.
undefined
Tudi drugi nagrajenec Nejc Rituper se ni moral naužiti dejstva, da je bil lahko del zakulisja, saj navadni obiskovalci koncerta tja nimajo vstopa. S seboj je pripeljal Simona Pintarja in oba sta se strinjala, da je bila to neponovljiva izkušnja, ki je dolgo ne bosta pozabila. 
 
undefined

A tudi za glasbenike je velika čast to, da imajo pod odrom občinstvo različnih generacij. Prišli so namreč ljudje, ki so z njimi odrasli, pravzaprav odraščajo z njimi še naprej. Pristni stik z oboževalci je nekaj, na kar so še posebej ponosni. V sodelovanju z Novo KBM je bila ta priložnost sinoči še toliko slajša.
 
 
Futuristični koncert je bila le uvertura …
 
v to koncertno praznovanje, hkrati pa tudi v futuristično poslovanje novega paketa FUTURIST, s katerim stranke Nove KBM lahko poslujejo kjerkoli in kadarkoli. Tudi na koncertu skupine Mi2, če bi želele. Paket FUTURIST je poleg vseh lastnosti, zaradi katerih je neponovljiv kot besedila skupine, hkrati še cenovno ugoden in priročen za sodobno vsakodnevno poslovanje.
  
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
 
Spol:
M
Ž
POŠLJI
Nova KBM
Sveta Vladar
DinDin
12219
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
* obvezna polja
 
 
 
 
 
 
 
Zakaj po kredit na Novo KBM?
 
Izjemna ponudba:
  • Ročnost potrošniškega kredita do 12 let
  • Ročnost stanovanjskega kredita do 31 let
  • Možnost kredita z odlogom odplačila glavnice do 12 mesecev
  • Gotovina do 100% na osebni račun
 
PREBERITE VEČNEPREMIČNINE
 
 
 EUR    ali
 
 EUR
 
 mesecev
 
 Želim termin pri svetovalcu
 
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Tečajne liste
Tečajne liste
 
Obrestne mere
Obrestne mere
 
Cenik storitev
Cenik storitev
 
Kje nas najdete
Kje nas najdete
 
Izračuni
Izračuni
 
Pogosta vprašanja
Pogosta vprašanja