POSLUJTE SODOBNO in ODDAJTE VLOGO V POSLOVALNICI
 
 
Secured by thawte

Skrbniki spletne banke so Vam na voljo vsak delovnik od 7:00 do 22:00


T: (02) 229 2760

E:

skype: NovaKBM.Bankanet


            
 
 
 
 
DomovO bankiNovice in dogodki Nova KBM na zakladniškem dogodku gostila uglednega ekonomista dr. Vadima ...

Nova KBM na zakladniškem dogodku gostila uglednega ekonomista dr. Vadima Khramova

 
Maribor, 9. oktober 2015
 
Nova KBM je v Ljubljani pripravila strokovni dogodek, namenjen zakladniškim temam. Udeleženci so se seznanili z informacijami o aktualnih razmerah tako na svetovnih kot srednje- in vzhodnoevropskih finančnih trgih ter z napovedmi o prihodnjih makroekonomskih trendih.
 
Zakladniški dogodek Nove KBM je okoli 80 strankam s področja finančnih trgov in poslovanja z gospodarskimi družbami ponudil informacije o trenutnih razmerah na svetovnih finančnih trgih ter v Srednji in Vzhodni Evropi ter pregled nekaterih ključnih makroekonomskih obetov. V ljubljanskem hotelu Plaza je aktualno dogajanje na finančnih trgih predstavil osrednji govorec dogodka, ugledni ekonomist dr. Vadim Khramov, podpredsednik za mednarodne raziskave pri Bank of America Merrill Lynch. Dr. Khramov je glavni ekonomist za Ukrajino in strateg za razvijajoče se trge, v preteklih letih pa je med drugim delal tudi kot svetovalec Mednarodnemu denarnemu skladu in administraciji ruskega predsednika.

undefined
 
 
 
 

Predsednik uprave Nove KBM Robert Senica je spregovoril o poslovnih rezultatih banke in razmerah v slovenskem gospodarskem in bančnem okolju. Poudaril je, da Nova KBM s svojo Skupino še naprej uresničuje načrt prestrukturiranja, posluje stabilno in dobičkonosno, v ospredju trženjskih aktivnosti pa so stranke banke. »Pri tem si prizadevamo, da bo Nova KBM tudi v prihodnje zanesljiv in zaupanja vreden ponudnik sodobnih in kakovostnih finančnih storitev. Nenehno iščemo načine, s katerimi bi se strankam s svojo ponudbo čim bolj približali in jim karseda olajšali poslovanje. Veseli nas, da se zaupanje strank spet krepi, o čemer pričajo tudi naši aktualni podatki o rasti vlog in novih kreditnih poslov.

Robert Senica je v nadaljevanju poudaril, da kljub spodbudnejšim makroekonomskim kazalcem veliko podjetij še čuti posledice krize, zato je v Novi KBM pomemben del aktivnosti namenjen spremljanju poslovanja gospodarskih družb, zgodnjemu zaznavanju tveganj, ustreznemu ukrepanju in učinkovitemu upravljanju s tveganji. Nova KBM aktivno sodeluje tudi pri večjem številu programov prestrukturiranja slovenskih podjetij. 

V sklepnem delu dogodka je članica uprave Nove KBM mag. Sabina Župec Kranjc predstavila novosti na področju poslovanja finančnih trgov, predvsem z vidika poslovanja z različnimi finančnimi inštrumenti, poslovanja s finančnimi institucijami in na področju investicijskega bančništva Nove KBM.

 
 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
 
Spol:
M
Ž
POŠLJI
Nova KBM
Sveta Vladar
DinDin
12219
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
* obvezna polja
 
 
 
 
 
 
 
Zakaj po kredit na Novo KBM?
 
Izjemna ponudba:
  • Ročnost potrošniškega kredita do 12 let
  • Ročnost stanovanjskega kredita do 31 let
  • Možnost kredita z odlogom odplačila glavnice do 12 mesecev
  • Gotovina do 100% na osebni račun
 
PREBERITE VEČNEPREMIČNINE
 
 
 EUR    ali
 
 EUR
 
 mesecev
 
 Želim termin pri svetovalcu
 
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Tečajne liste
Tečajne liste
 
Obrestne mere
Obrestne mere
 
Cenik storitev
Cenik storitev
 
Kje nas najdete
Kje nas najdete
 
Izračuni
Izračuni
 
Pogosta vprašanja
Pogosta vprašanja