POSLUJTE SODOBNO in ODDAJTE VLOGO V POSLOVALNICI
 
 
Secured by thawte

Skrbniki spletne banke so Vam na voljo vsak delovnik od 7:00 do 22:00


T: (02) 229 2760

E:

skype: NovaKBM.Bankanet


            
 
 
 
 
DomovO bankiNovice in dogodki Sponzorsko sodelujemo in navijamo za naše košarkaše

Sponzorsko sodelujemo in navijamo za naše košarkaše

 
Maribor, 4. september 2015
 
Evropsko košarkarsko prvenstvo je pred vrati in naši fantje se tja odpravljajo z lepo popotnico. Naša banka je včeraj sklenila štiriletno sponzorsko pogodbo s Košarkarsko zvezo Slovenije in postala tudi uradni sponzor moške članske reprezentance.
 

 
Za športne navdušence smo v banki pripravili tudi razigrano košarkaško ponudbo. Od 5. 9. do 20. 9. 2015 si naročite svojo kartico junakov s košarkaškim motivom in z malo sreče je lahko vaša ena izmed privlačnih nagrad. Do konca leta izberite dodatno še katero od naših ugodnih storitev in prejeli boste navijaško majico. Več o košarkaški ponudbi.

 

Robert Senica, predsednik uprave Nove KBM je ob podpisu sponzorske pogobe povedal: "V Novi KBM smo ponosni in veseli, da se kot uradni sponzor Košarkarske zveze Slovenije in sponzor slovenske moške članske reprezentance pridružujemo zvezi pri njenih ambiciozno zastavljenih projektih. V banki že vrsto let spodbujamo neprofitne organizacije, društva, zavode, klube in posameznike z različnih področij. Športnim dejavnostim namenjamo znaten delež sredstev za sponzorstva in donacije. Sodelovanje s KZS je le še korak naprej pri uresničevanju tako naše poslovne strategije kot strategije družbene odgovornosti. Želimo se utrditi kot vseslovenska univerzalna banka, ki prispeva k razvoju in dvigu kakovosti življenja povsod, kjer deluje. Hkrati pa želimo v partnerstvu s KZS izkoristiti vse priložnosti za krepitev prepoznavnosti blagovne znamke Nove KBM in našega tržnega položaja."

 

Tudi Matej Erjavec, predsednik KZS, je s sodelovanjem in podporo banke zadovoljen:
"Veseli me, da na EuroBasket 2015 odhajamo s tako lepo popotnico - novim sponzorjem v kategoriji bančništva, s katerim smo se dogovorili pred kratkim in že začeli z izvajanjem promocije ter aktivacije. Zahvaljujem se predsedniku uprave in ostalim, ki so sodelovali pri odločitvi, da se priključijo naši sponzorski družini, oziroma, da so prepoznali velik potencial medsebojnega sodelovanja. Nova KBM ima veliko izkušenj v športnem marketingu, zato sem prepričan, da je pred nami zelo kakovostno sodelovanje s številnimi akcijami za naše košarkarje in navijače."
 
 

 
 
Fotogalerija
 
  •  
 
 
 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
 
Spol:
M
Ž
POŠLJI
Nova KBM
Sveta Vladar
DinDin
12219
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
* obvezna polja
 
 
 
 
 
 
 
Zakaj po kredit na Novo KBM?
 
Izjemna ponudba:
  • Ročnost potrošniškega kredita do 12 let
  • Ročnost stanovanjskega kredita do 31 let
  • Možnost kredita z odlogom odplačila glavnice do 12 mesecev
  • Gotovina do 100% na osebni račun
 
PREBERITE VEČNEPREMIČNINE
 
 
 EUR    ali
 
 EUR
 
 mesecev
 
 Želim termin pri svetovalcu
 
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Tečajne liste
Tečajne liste
 
Obrestne mere
Obrestne mere
 
Cenik storitev
Cenik storitev
 
Kje nas najdete
Kje nas najdete
 
Izračuni
Izračuni
 
Pogosta vprašanja
Pogosta vprašanja