POSLUJTE SODOBNO in ODDAJTE VLOGO V POSLOVALNICI
 
 
Secured by thawte

Skrbniki spletne banke so Vam na voljo vsak delovnik od 7:00 do 22:00


T: (02) 229 2760

E:

skype: NovaKBM.Bankanet


            
 
 
 
 
DomovO bankiZa medijeSporočila za medije Zaposleni Nove KBM zadovoljni s predstavitvijo novih lastnikov

Zaposleni Nove KBM zadovoljni s predstavitvijo novih lastnikov

 
Maribor, 2. julij 2015
 
Investitorja Apollo Global Management in Evropska banka za obnovi in razvoj (EBRD) sta se danes v Mariboru predstavila zaposlenim Nove KBM. Srečanje je potekalo v pozitivnem in sproščenem vzdušju. Zaposleni so bili z izčrpno predstavitvijo načrtov razvoja Nove KBM zadovoljni. Prav tako so se z novimi investitorji srečali predstavniki sindikata Nove KBM.
 
Michele Raba, predstavnik investitorja Apolla, je zadovoljen s prvo uspešno investicijo v Sloveniji. Povedal je: »V Novi KBM vidimo velik potencial za nadaljnjo rast in razvoj.« Hkrati se je zavezal, da bodo storili vse, da se banki povrne sloves in da bo ta še naprej pomemben dejavnik pri gradnji uspešne nacionalne ekonomije. Zavezal se je, da bodo močan partner upravi, da bodo skrbeli za razvoj talentov v podjetju in privabljali nove ter da bodo nadaljevali politiko podpore lokalnemu okolju. Njihov primarni fokus pa ostaja zadovoljstvo obstoječih in novih komitentov, podjetij, institucij in drugih deležnikov.

 

Aparna Rao, predstavnica EBRD, je poudarila, da se veseli sodelovanja z Apollom pri uresničevanju strategije nadaljnje rasti: »Dobro je, da smo investitorji združili moči, predvsem pa izkušnje s področja prestrukturiranja v finančnem sektorju in poznavanje specifičnosti lokalnega trga. To je dober temelj za utrjevanje položaja in zaupanja banke na trgu.«

 

Robert Senica, predsednik uprave Nove KBM, je po srečanju povedal: »Tako vodstvo banke kot zaposleni smo zelo zadovoljni, da je postopek zaključen in da je negotovosti konec. Prav tako sem zadovoljen, da so zaposleni nove investitorje sprejeli pozitivno in z iskrenim zaupanjem v njihove načrte glede razvoja Nove KBM. Pogledi vodstva Nove KBM in novih lastnikov so uprti v isto smer, to je v zagotavljanje nadaljnje rasti in razvoja banke.« 

 

Mira Štiher, predsednica sindikata Nove KBM, se po današnjem srečanju počuti bolje: »S predstavitvijo smo v sindikatu zelo zadovoljni. Nova investitorja napovedujeta bolj optimistično prihodnost. V sindikatu bomo sicer še vedno pozorno spremljali nadaljevanje postopka, a so nas za zdaj predstavniki Apolla in EBRD s predstavljenimi razvojnimi načrti pomirili.”
 
 
Fotogalerija
 
  •  
 
 
 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
 
Spol:
M
Ž
POŠLJI
Nova KBM
Sveta Vladar
DinDin
12219
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
* obvezna polja
 
 
 
 
 
 
 
Zakaj po kredit na Novo KBM?
 
Izjemna ponudba:
  • Ročnost potrošniškega kredita do 12 let
  • Ročnost stanovanjskega kredita do 31 let
  • Možnost kredita z odlogom odplačila glavnice do 12 mesecev
  • Gotovina do 100% na osebni račun
 
PREBERITE VEČNEPREMIČNINE
 
 
 EUR    ali
 
 EUR
 
 mesecev
 
 Želim termin pri svetovalcu
 
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Tečajne liste
Tečajne liste
 
Obrestne mere
Obrestne mere
 
Cenik storitev
Cenik storitev
 
Kje nas najdete
Kje nas najdete
 
Izračuni
Izračuni
 
Pogosta vprašanja
Pogosta vprašanja