POSLUJTE SODOBNO in ODDAJTE VLOGO V POSLOVALNICI
 
 
Secured by thawte

Skrbniki spletne banke so Vam na voljo vsak delovnik od 7:00 do 22:00


T: (02) 229 2760

E:

skype: NovaKBM.Bankanet


            
 
 
 
 
DomovO bankiNovice in dogodki Nova KBM d.d. tudi letos glavni generalni pokrovitelj Festivala Lent

Nova KBM d.d. tudi letos glavni generalni pokrovitelj Festivala Lent

 
Maribor, 3. junij 2015
 
Predsednik uprave Nove KBM Robert Senica in Vladimir Rukavina, direktor Narodnega doma Maribor, sta danes svečano podpisala pogodbo o generalnem pokroviteljstvu Festivala Lent. Banka kljub zmanjšanemu obsegu sredstev, ki jih ima na voljo za podporo projektom na področju družbene odgovornosti, ostaja eden vodilnih podpornikov kulturnih, športnih in drugih projektov v lokalnem in širšem okolju.
 

Ob današnjem slovesnem podpisu pogodbe o pokroviteljstvu letošnjega Festivala Lent je v imenu Nove KBM, glavnega generalnega pokrovitelja ene osrednjih festivalskih prireditev pri nas, predsednik uprave banke Robert Senica povedal: »Festival Lent že 23. leto zapored nadaljuje svoje poslanstvo povezovanja različnih kultur, ljudskega izročila in umetniških žanrov. In Nova KBM je bila vseskozi ob njem.«

 

Nova KBM kot sponzor ali donator podpira mnoge kulturne, športne in druge organizacije, ustanove, društva in projekte, med drugim SNG Maribor, NK Maribor, OK Nova KBM, ekipo Tine Maze, Filipa Flisarja in še vrsto drugih uspešnih zgodb. Banka v skladu s svojo strategijo družbene odgovornosti podpira projekte tudi drugod po Sloveniji, kjer je prisotna s svojo bogato razvejano mrežo poslovalnic. 

 

Robert Senica je poudaril, da je »pomembno, da Nova KBM tudi v nekoliko manj prijaznih časih, ko sama prehaja skozi proces preoblikovanja in posluje pod strogimi omejitvami oz. v skladu z zavezami, danimi Evropski komisiji, ostaja pomemben podpornik kakovostnih programov in ustvarjalnosti v okolju, v katerem deluje. Prizadevali si bomo, da bo tako tudi v prihodnje, pri tem pa moramo še bolj skrbno presojati tudi poslovne vidike in učinke programov, aktivnosti, ustanov in društev, ki jih podpiramo.«

 

Senica je še izrazil prepričanje, da bo organizatorjem uspelo poiskati rešitve, tako vsebinske kot finančne, ki bodo Festivalu Lent zagotavljale kakovostno raven programa tudi v prihodnje. To je namreč največji slovenski festival na prostem in kot tak eden bolj prepoznavnih dogodkov te vrste v Evropi. Hkrati za mnoge v mestu pomeni odlično poslovno priložnost. Zato je prav, da tako prireditev ohranjamo, četudi nekoliko spremenjeno, je sklenil predsednik uprave Nove KBM.

 
 
Fotogalerija
 
  •  
  •  
 
 
 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
 
Spol:
M
Ž
POŠLJI
Nova KBM
Sveta Vladar
DinDin
12219
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
* obvezna polja
 
 
 
 
 
 
 
Zakaj po kredit na Novo KBM?
 
Izjemna ponudba:
  • Ročnost potrošniškega kredita do 12 let
  • Ročnost stanovanjskega kredita do 31 let
  • Možnost kredita z odlogom odplačila glavnice do 12 mesecev
  • Gotovina do 100% na osebni račun
 
PREBERITE VEČNEPREMIČNINE
 
 
 EUR    ali
 
 EUR
 
 mesecev
 
 Želim termin pri svetovalcu
 
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Tečajne liste
Tečajne liste
 
Obrestne mere
Obrestne mere
 
Cenik storitev
Cenik storitev
 
Kje nas najdete
Kje nas najdete
 
Izračuni
Izračuni
 
Pogosta vprašanja
Pogosta vprašanja