POSLUJTE SODOBNO in ODDAJTE VLOGO V POSLOVALNICI
 
 
Secured by thawte

Skrbniki spletne banke so Vam na voljo vsak delovnik od 7:00 do 22:00


T: (02) 229 2760

E:

skype: NovaKBM.Bankanet


            
 
 
 
 
DomovO bankiNovice in dogodki Na konferenci IRDO tudi o pomenu družbene odgovornosti v Novi KBM

Na konferenci IRDO tudi o pomenu družbene odgovornosti v Novi KBM

 
19. marec 2015
 
Včeraj in danes v Mariboru poteka 10. IRDO mednarodna konferenca o družbeni odgovornosti, ki jo je pripravil Inštitut za razvoj družbene odgovornosti – IRDO v sodelovanju s številnimi partnerji. Častni pokrovitelj konference je predsednik Republike Slovenije Borut Pahor, Nova KBM pa je generalni sponzor.
 
Na dvodnevnem dogodku pod naslovom »Družbena odgovornost in izzivi časa 2015: Načrtovanje in poročanje o družbeni odgovornosti« sodeluje več kot 120 avtorjev iz sedmih držav. Sodelujoči imajo priložnost za izmenjavo podjetniških, teoretičnih in strokovnih pogledov, mnenj in izkušenj o načrtovanju in poročanju o družbeni odgovornosti, predstavljajo prednosti in slabosti obstoječih vidikov družbene odgovornosti, primere dobre prakse in celostne obravnave družbene odgovornosti.
 
Prvi dan konference je udeležence nagovorila tudi članica uprave Nove KBM mag. Sabina Župec Kranjc, ki je poudarila, da se v drugi največji slovenski banki že vrsto let zavedajo pomena družbene odgovornosti, tudi zaradi vloge bančnega poslovanja v gospodarskem okolju: »Zato strategija poslovanja Nove KBM zajema tudi program družbene odgovornosti in trajnostnega razvoja, vanj pa si prizadevamo vključevati tudi zaposlene. Družbena odgovornost Novi KBM pomeni dobro in odgovorno upravljanje, zavzete zaposlene, skrb za finančno opismenjevanje strank, odgovorno uporabo finančnih storitev, ki strankam prinaša dodano vrednost, ter aktivno vključevanje v družbo.«
 
Družbeno odgovornost banka udejanja in o njej poroča (med drugim v svojem letnem poročilu) po ključnih področjih: odnos do lastnika in investitorjev, skrb za naravno okolje, odnos do komitentov, strank in dobaviteljev, grajenje pripadnosti z zaposlenimi, odnos do medijev ter vključevanje v lokalno okolje in širšo skupnost.       
 
Fotogalerija
 
  •  
 
 
 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
 
Spol:
M
Ž
POŠLJI
Nova KBM
Sveta Vladar
DinDin
12219
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
* obvezna polja
 
 
 
 
 
 
 
Zakaj po kredit na Novo KBM?
 
Izjemna ponudba:
  • Ročnost potrošniškega kredita do 12 let
  • Ročnost stanovanjskega kredita do 31 let
  • Možnost kredita z odlogom odplačila glavnice do 12 mesecev
  • Gotovina do 100% na osebni račun
 
PREBERITE VEČNEPREMIČNINE
 
 
 EUR    ali
 
 EUR
 
 mesecev
 
 Želim termin pri svetovalcu
 
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Tečajne liste
Tečajne liste
 
Obrestne mere
Obrestne mere
 
Cenik storitev
Cenik storitev
 
Kje nas najdete
Kje nas najdete
 
Izračuni
Izračuni
 
Pogosta vprašanja
Pogosta vprašanja