POSLUJTE SODOBNO in ODDAJTE VLOGO V POSLOVALNICI
 
 
Secured by thawte

Skrbniki spletne banke so Vam na voljo vsak delovnik od 7:00 do 22:00


T: (02) 229 2760

E:

skype: NovaKBM.Bankanet


            
 
 
 
 
DomovO bankiZa medijeSporočila za medije Nova KBM ob evropskem tednu denarja predstavila aktivnosti za finančno ...

Nova KBM ob evropskem tednu denarja predstavila aktivnosti za finančno opismenjevanje

 
Maribor, 12. March 2015
 
Na današnjem srečanju o finančnem opismenjevanju v Sloveniji, ki ga je pripravilo Združenje bank Slovenije, je Nova KBM predstavila dobro prakso na tem področju.
 
Združenje bank Slovenije je danes ob evropskem tednu denarja v Ljubljani pripravilo srečanje z naslovom Finančno opismenjevanje v Sloveniji. Na primeru blagovne znamke Dindin je direktorica Sektorja marketinga in korporativnega komuniciranja Nove KBM Alenka Senčar predstavila aktivnosti finančnega opismenjevanja mladih. Blagovna znamka Dindin je namenjena varčevalcem do 10. leta, Dindin pa je junak, ki najmlajšim in njihovim staršem pomaga pri prehodu v svet denarja ter jih na igriv in prijazen način poučuje o pomenu denarja, ravnanju z njim in varčevanju. 
 
Kot ena redkih bank pri nas ima Nova KBM posebno spletno podstran Dindin, namenjeno tako otrokom kot staršem. Spletna stran vsebuje interaktivne elemente, izobraževalne vsebine, možnost zastavljanja vprašanj in spoznavanja denarja. Otroci lahko pošiljajo slike, si izmenjavajo risbice in se zabavajo s spletno igro. Funkcionalnost Varčevalnik jim preprosto prikaže, kako privarčevati za določen cilj. Staršem pa so na voljo nasveti, povezani z razvijanjem odnosa do denarja, ter informacije o oblikah varčevanja. Med aktivnostmi finančnega opismenjevanja so tudi dogodki v Dindinovih otroških kotičkih v osrednjih poslovalnicah Nove KBM v Mariboru in Ljubljani, na primer pravljične ure s poučnimi vsebinami.
 
Najstnikom in študentom je namenjena blagovna znamka Sveta vladar. Na tem spletnem mestu Nova KBM obvešča mlade o aktualnih novicah ali temah, povezanih z denarjem, in jim s spletnimi orodji (na primer Kalkulajf) omogoča preprosto finančno načrtovanje pomembnih ciljev, lažje nadzorovanje življenjskih stroškov ter celovito oceno stroškov najema stanovanja ali potovanja.
 
S ciljem krepitve ugleda in povečanja prepoznavnosti te blagovne znamke se je Nova KBM odločila podpreti 8. študentsko marketinško dirko, ki jo Katedra za marketing Ekonomsko-poslovne fakultete Univerze v Mariboru organizira v sodelovanju s Klubom za marketing. Študentska marketinška dirka je marketinški izziv za študente, ki tekmovalnim skupinam omogoča soočenje z resničnim marketinškim primerom iz prakse.
 
V sodelovanju z IRP, Inštitutom za raziskovanje podjetništva - partnerjem z dolgoletnimi izkušnjami pri podjetniškem svetovanju, je Nova KBM za podjetnike začetnike, pa tudi za druga podjetja, ki načrtujejo ali uresničujejo razvojne projekte oziroma se srečujejo s poslovnimi izzivi, zasnovala Podjetniški center. Ta omogoča podjetjem in zasebnikom sodobno, varno, zanesljivo ter celovito finančno in svetovalno podporo. Banka pripravlja brezplačne delavnice in strokovna izobraževanja, ki se jih lahko udeležijo vsi poslovni partnerji banke ter člani Podjetniškega centra. Upokojencem pa so na voljo delavnice na temo varne in pravilne uporabe spletne banke Nove KBM. 
 
 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
 
Spol:
M
Ž
POŠLJI
Nova KBM
Sveta Vladar
DinDin
12219
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
* obvezna polja
 
 
 
 
 
 
 
Zakaj po kredit na Novo KBM?
 
Izjemna ponudba:
  • Ročnost potrošniškega kredita do 12 let
  • Ročnost stanovanjskega kredita do 31 let
  • Možnost kredita z odlogom odplačila glavnice do 12 mesecev
  • Gotovina do 100% na osebni račun
 
PREBERITE VEČNEPREMIČNINE
 
 
 EUR    ali
 
 EUR
 
 mesecev
 
 Želim termin pri svetovalcu
 
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Tečajne liste
Tečajne liste
 
Obrestne mere
Obrestne mere
 
Cenik storitev
Cenik storitev
 
Kje nas najdete
Kje nas najdete
 
Izračuni
Izračuni
 
Pogosta vprašanja
Pogosta vprašanja