POSLUJTE SODOBNO in ODDAJTE VLOGO V POSLOVALNICI
 
 
Secured by thawte

Skrbniki spletne banke so Vam na voljo vsak delovnik od 7:00 do 22:00


T: (02) 229 2760

E:

skype: NovaKBM.Bankanet


            
 
 
 
 
DomovO bankiZa medijeSporočila za medije Novosti v ponudbi plačilnih kartic Nove KBM

Novosti v ponudbi plačilnih kartic Nove KBM

 
Maribor, 2. February 2015
 
V Novi KBM so poskrbeli za celovito prenovo ponudbe plačilnih kartic. Namen sprememb, prve začenjajo uvajati že z današnjim dnem, je zagotoviti še bolj preprosto, varno in udobno poslovanje s plačilnimi karticami. Te bodo omogočale brezstično plačevanje nakupov, oblikovanje podobe večine kartic po želji imetnika, možnost brezplačne spremembe osebne številke kartice (PIN) na bankomatih Nove KBM ter opravljanje spletnih nakupov z debetno plačilno kartico.
 

Od danes, 2. februarja 2015, bodo v Novi KBM postopoma zamenjali vse debetne kartice Activa Maestro za debetne kartice Visa. Robert Senica, član uprave Nove KBM, je predstavil osrednje prednosti, ki jih prinašajo nove plačilne kartice uporabnikom:

»V Novi KBM se s postopno prenovo ponudbe plačilnih kartic odzivamo na potrebe in želje strank, obenem pa sledimo tujim trendom na tem področju. Nove kartice bodo komitentom banke odslej omogočale hitro, varno in enostavno brezstično plačevanje, kar pomeni, da imetniki kartico samo približajo POS-terminalu, ne da bi jo vstavili vanj in vnesli osebno geslo (PIN). Prednost novih debetnih Visa plačilnih kartic je tudi možnost opravljanja spletnih nakupov, kartico pa si lahko imetniki oblikujejo po svojih željah.«

Za to lahko poskrbijo že od danes prek spletne strani Nove KBM: www.nkbm.si/oblikuj-svojo-kartico. Prav tako lahko uporabniki brezplačno spremenijo osebno številko kartice (PIN) na bankomatih Nove KBM. Novi komitenti lahko debetno Visa kartico naročijo prek spletne strani www.nkbm.si/dobrodosli-pri-nas, ne da bi jim bilo treba obiskati poslovalnico Nove KBM.


Plačilne kartice z odloženim plačilom z novo funkcionalnostjo obročnega plačevanja


Plačilne kartice z odloženim plačilom Activa MasterCard in Activa Visa bodo v Novi KBM predvidoma od aprila 2015 postopoma zamenjali z novimi plačilnimi karticami z odloženim plačilom MasterCard in Visa, ki bodo dodatno, na željo stranke, omogočale obročno plačevanje nakupov doma, v tujini in na spletu (na 2–12 obrokov). Stranke Nove KBM bodo tako lahko preprosto in diskretno plačevale na obroke povsod, kjer sprejmejo plačilne kartice MasterCard in Visa. Po opravljenem nakupu bodo stranke v odgovoru na prejeto SMS-sporočilo navedle število obrokov in si tako na enostaven način zagotovile obročno plačevanje. Pogoj za možnost uporabe obročnega odplačevanja je vklopljena storitev SMS-varnostna sporočila.


Tudi prenovljene kartice z odloženim plačilom bodo omogočale brezstično plačevanje, možnost oblikovanja podobe kartice po želji komitentov in možnost brezplačne spremembe osebne številke kartice (PIN) na bankomatih Nove KBM.


V prenovljeni ponudbi tudi poslovne plačilne kartice

Da bo poslovanje s plačilnimi karticami enako udobno tudi za poslovne uporabnike, bo Nova KBM predvidoma od aprila 2015 postopoma zamenjala še poslovne kartice Activa Visa in poslovne kartice Activa MasterCard, julija 2015 pa se bo pričela postopna zamenjava poslovnih debetnih kartic Visa. Nove poslovne kartice Visa in MasterCard bodo, kot kartice za prebivalstvo, omogočale brezstično plačevanje, možnost izbire videza kartice in spremembe PIN-a na bankomatih Nove KBM. Več informacij o novostih je na voljo na prenovljeni spletni strani Nove KBM: www.nkbm.si/nove-placilne-kartice

 
 
 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
 
Spol:
M
Ž
POŠLJI
Nova KBM
Sveta Vladar
DinDin
12219
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
* obvezna polja
 
 
 
 
 
 
 
Zakaj po kredit na Novo KBM?
 
Izjemna ponudba:
  • Ročnost potrošniškega kredita do 12 let
  • Ročnost stanovanjskega kredita do 31 let
  • Možnost kredita z odlogom odplačila glavnice do 12 mesecev
  • Gotovina do 100% na osebni račun
 
PREBERITE VEČNEPREMIČNINE
 
 
 EUR    ali
 
 EUR
 
 mesecev
 
 Želim termin pri svetovalcu
 
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Tečajne liste
Tečajne liste
 
Obrestne mere
Obrestne mere
 
Cenik storitev
Cenik storitev
 
Kje nas najdete
Kje nas najdete
 
Izračuni
Izračuni
 
Pogosta vprašanja
Pogosta vprašanja