POSLUJTE SODOBNO in ODDAJTE VLOGO V POSLOVALNICI
 
 
Secured by thawte

Skrbniki spletne banke so Vam na voljo vsak delovnik od 7:00 do 22:00


T: (02) 229 2760

E:

skype: NovaKBM.Bankanet


            
 
 
 
 
DomovO bankiZa medijeSporočila za medije Filipa Flisarja pozdravilo okoli tri tisoč navijačev

Filipa Flisarja pozdravilo okoli tri tisoč navijačev

 
Maribor, 28. januar 2015
 
Danes popoldne se je na Trgu Leona Štuklja v Mariboru na sprejemu za Filipa Flisarja, dobitnika zlate medalje na nedavnem svetovnem prvenstvu v smučarskem krosu v avstrijskem Kreischbergu, zbrala večtisočglava množica.
 

Dogodek v čast 27-letnemu mariborskemu športniku, ki je minulo nedeljo dosegel svoj največji uspeh doslej, obenem pa priboril prvo zlato medaljo na svetovnem prvenstvu v smučarskem krosu za Slovenijo, sta priredila Nova KBM, Filipov sponzor, in Zavod za turizem Maribor – Pohorje, kot soorganizatorji pa so se dogodku pridružili še Urad za šport, Varnost Maribor in Snaga.


Robert Senica, član uprave Nove KBM, je ob tej priložnosti povedal: »Del strategije Nove KBM sta tudi družbena odgovornost in skrb za trajnostni razvoj okolja, v katerem deluje. Banka je že vrsto let ključen podpornik mnogih uspešnih športnih klubov, športnikov in športnih dogodkov. Že več let stojimo ob strani tudi Športnemu društvu Kros in s Filipom Flisarjem odlično sodelujemo. Uprava in vsi zaposleni Nove KBM Filipu iskreno čestitamo in se z njim veselimo njegovega dosežka ter mu želimo veliko uspeha tudi v prihodnje.«


Janja Viher, direktorica Zavoda za turizem Maribor – Pohorje je poudarila, da se v Zavodu, ki uspešno sodeluje tudi z Uradom za šport, zavedajo, da postaja športni turizem eden največjih in najhitreje rastočih segmentov turističnih integralnih produktov, zaradi svojih vplivov pa veliko prispeva k doseganju osupljivih rezultatov na področju potrošnje in števila turistov v svetovnem merilu. Različne oblike športnega udejstvovanja namreč sodobnim turistom pomenijo pomemben potovalni motiv, ponudnikom turističnih proizvodov pa namig po tesnejšem sodelovanju športa in turizma. Uspeh, ki ga je preteklo nedeljo dosegel Filip Flisar, je zagotovo pomemben mejnik pri nadaljnjem razvoju športnega turizma in si vsekakor zasluži vse čestitke.


Ob tej priložnosti sta Nova KBM in podjetje Razgoršek novemu svetovnemu prvaku v smučarskem krosu pripravila posebno presenečenje - finančno nagrado in novo zofo po izbiri podjetja Razgoršek za prijetno bivanje in počitek v njegovem novem stanovanju. Navijači Filipa Flisarja pa lahko svojo podporo šampionu izrazijo tako, da si pri Novi KBM priskrbijo  posebno oblikovano predplačniško kartico Visa, ki jo krasijo »najhitrejši brki« svetovnega smučarskega krosa. Do 15. februarja 2015 bodo ob naročilu te kartice prispevali del sredstev za nove uspehe Filipa Flisarja.


Filipa Flisarja je navdušeno pozdravilo nekaj več kot 3000 navijačev, v imenu Mestne občine Maribor pa je zbrane nagovoril župan Andrej  Fištravec.

 
 
Fotogalerija
 
  •  
  •  
  •  
 
 
 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
 
Spol:
M
Ž
POŠLJI
Nova KBM
Sveta Vladar
DinDin
12219
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
* obvezna polja
 
 
 
 
 
 
 
Zakaj po kredit na Novo KBM?
 
Izjemna ponudba:
  • Ročnost potrošniškega kredita do 12 let
  • Ročnost stanovanjskega kredita do 31 let
  • Možnost kredita z odlogom odplačila glavnice do 12 mesecev
  • Gotovina do 100% na osebni račun
 
PREBERITE VEČNEPREMIČNINE
 
 
 EUR    ali
 
 EUR
 
 mesecev
 
 Želim termin pri svetovalcu
 
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Tečajne liste
Tečajne liste
 
Obrestne mere
Obrestne mere
 
Cenik storitev
Cenik storitev
 
Kje nas najdete
Kje nas najdete
 
Izračuni
Izračuni
 
Pogosta vprašanja
Pogosta vprašanja