POSLUJTE SODOBNO in ODDAJTE VLOGO V POSLOVALNICI
 
 
Secured by thawte

Skrbniki spletne banke so Vam na voljo vsak delovnik od 7:00 do 22:00


T: (02) 229 2760

E:

skype: NovaKBM.Bankanet


            
 
 
 
 
DomovO bankiNovice in dogodki Nova KBM opozarja na previdno ravnanje z gesli pri vstopu v Bank@Net

Nova KBM opozarja na previdno ravnanje z gesli pri vstopu v Bank@Net

 
Maribor, 26. januar 2015
 
Potem ko je minuli petek, 23. januarja, Nova KBM hitro zaznala in uspešno omejila poskus spletne goljufije – phishinga, banka sporoča, da danes, 26. januarja, zaznava nove primere pošiljanja zavajajočih sporočil prek e-pošte, ki pozivajo k nadgrajeni prijavi v lažno spletno banko Bank@Net s PIN in enkratnim geslom, ki ga generira uporabnikov varnostni ključek. Namen tovrstnih sporočil je prepričati prejemnika sporočila, da izbere priloženo (ponarejeno) povezavo, ki služi nelegalni pridobitvi uporabniških podatkov, ki vodijo k poskusu zlorabe in odtujitve finančnih sredstev tistega, ki takemu sporočilu nasede.
 

Uporabnike spletne banke Nova KBM o pojavu lažnega elektronskega sporočila že obvešča. Če dobijo takšno elektronsko pošto, v Novi KBM uporabnikom svetujejo, naj ne odpirajo povezave oz. se v nobenem primeru prek nje ne prijavljajo v ponarejeno spletno banko, saj gre za poskus zlorabe oziroma goljufije.V spletno banko Bank@Net naj se uporabniki prijavljajo izključno prek spletne strani Nove KBM www.nkbm.si

Če so se uporabniki kljub temu prijavili v tako ponarejeno spletno banko, naj o tem obvestijo Novo KBM na elektronski naslov .Stranke naj pred potrjevanjem vedno pregledajo spisek plačil, ki jih potrjujejo, saj so med njimi lahko tudi ponarejena plačila. Ponarejena sporočila naj nemudoma izbrišejo.Več informacij je uporabnikom Bank@Neta na voljo na https://www.nkbm.si , po e-pošti: , Skypu: NovaKBM.Bankanet in po telefonu 02 229 27 60.Nova KBM nikoli ne pošilja tovrstnih sporočil oz. od svojih uporabnikov ne zahteva prijave v spletno banko prek povezav v elektronski pošti. Prav tako ne zahteva posredovanja identifikacijskih elementov po elektronski pošti niti jih na ta način svojim uporabnikom ne sporoča. Nova KBM si z obveščanjem komitentov in dodatnimi varnostmi ukrepi prizadeva za varno in nemoteno poslovanje elektronskega bančništva.

 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
 
Spol:
M
Ž
POŠLJI
Nova KBM
Sveta Vladar
DinDin
12219
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
* obvezna polja
 
 
 
 
 
 
 
Zakaj po kredit na Novo KBM?
 
Izjemna ponudba:
  • Ročnost potrošniškega kredita do 12 let
  • Ročnost stanovanjskega kredita do 31 let
  • Možnost kredita z odlogom odplačila glavnice do 12 mesecev
  • Gotovina do 100% na osebni račun
 
PREBERITE VEČNEPREMIČNINE
 
 
 EUR    ali
 
 EUR
 
 mesecev
 
 Želim termin pri svetovalcu
 
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Tečajne liste
Tečajne liste
 
Obrestne mere
Obrestne mere
 
Cenik storitev
Cenik storitev
 
Kje nas najdete
Kje nas najdete
 
Izračuni
Izračuni
 
Pogosta vprašanja
Pogosta vprašanja