POSLUJTE SODOBNO in ODDAJTE VLOGO V POSLOVALNICI
 
 
Secured by thawte

Skrbniki spletne banke so Vam na voljo vsak delovnik od 7:00 do 22:00


T: (02) 229 2760

E:

skype: NovaKBM.Bankanet


            
 
 
 
 
DomovO bankiNovice in dogodki Dobrodelno: »Podari knjigo, podari prihodnost.«

Dobrodelno: »Podari knjigo, podari prihodnost.«

 
Maribor, 1. december 2014
 
Nova KBM je v letošnjem božično-novoletnem času nosilka simpatične pobude »Podari knjigo, podari prihodnost.«, s katero bomo opremili manjše otroške knjižnice v počitniških domovih Zveze prijateljev mladine Slovenije. S knjigami, ki jih bomo zbrali v predprazničnem obdobju, bomo otrokom iz socialno ogroženih družin omogočili prijetnejše in kakovostnejše počitniško bivanje. V dobrodelni akciji »Podari knjigo, podari prihodnost.« lahko sodelujejo vsi, ki želijo našim najmlajšim podariti staro ali novo knjigo in s tem tudi delček znanja.
 

Nova KBM bo z zbranimi knjigami preko pobude »Podari knjigo, podari prihodnost.«  s knjižnimi kotički opremila počitniške domove Zveze prijateljev mladine Slovenije, v katerih letujejo otroci iz socialno ogroženih družin.Podarite knjigo in prihodnost tudi vi

Nova KBM, Zveza prijateljev mladine Slovenije in znani Slovenci tokrat vabijo vse, da se pridružijo pri vseslovenski akciji »Podari knjigo podari prihodnost.«, s pomočjo katere bodo otroci iz socialno ogroženih družin uživali v novi knjižnici, ustvarjeni s pomočjo vseh nas. Svoj osebni pečat in lepo misel lahko otrokom sporočite tudi z lastnoročnim posvetilom v knjigi, ki jo boste podarili. Zbirna mesta, kjer lahko vse do 23. decembra podarite knjigo, najdete v poslovalnicah:- Poslovalnica Ljubljana, Tivolska cesta 48, Ljubljana;

- Poslovalnica Centrala, Ulica Vita Kraigherja 4, Maribor in

- vseh ostalih poslovalnicah Nove KBM .Prijetne počitnice za otroke iz socialno ogroženih družin


Zveza prijatelje mladine Slovenije je z veseljem sprejela idejo o akciji »Podari knjigo, podari prihodnost.«. V počitniških domovih se namreč že številna leta trudijo omogočiti čim bolj prijetno letovanje otrokom iz socialno ogroženih družin. Otroci, ki letujejo v njihovih domovih, so različnih starosti in iz različnih socialnih okolij. Vsem poskušajo pričarati občutek topline in zabave, hkrati pa skrbijo tudi za njihov učni razvoj. Tako preko programov za vrtce in šole nudijo večdnevne delavnice za razvijanje pristnih stikov z vrstniki, socialnih spretnosti in delovnih navad.


Pri Novi KBM se zavedamo pomena opismenjevanja naših najmlajših, ki se začne že kmalu po rojstvu. Otroci so namreč izjemno dojemljivi in radovedni. Z branjem, zanimanjem do knjig in njihove vsebine se jim odpirajo novi miselni svetovi, hitrejše pa je tudi njihovo učenje novih spoznanj in dejstev. Poleg prebiranja slikanic in knjigic, je redno branje z otrokom eden od temeljev uspešnega opismenjevanja. 


Nominirajte tudi svoje prijatelje


Pridružite se Zlatku, Uli Furlan, Ana Mariji Mitič in drugim ter nominirajte svoje prijatelje
Akcija »Podari knjigo, podari prihodnost.« odmeva tudi na družbenih omrežjih, kjer lahko posameznik objavi fotografijo svoje najljubše knjige in nominira še tri prijatelje ter jih pozove k sodelovanju v akciji. 
Na svojem Facebook profilu objavite fotografijo s knjigo, ki jo boste podarili in nominirajte vaše prijatelje.


Več o akciji »Podari knjigo, podari prihodnost.« si lahko preberete na www.nkbm.si ter na Facebook strani Nove KBM.

 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
 
Spol:
M
Ž
POŠLJI
Nova KBM
Sveta Vladar
DinDin
12219
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
* obvezna polja
 
 
 
 
 
 
 
Zakaj po kredit na Novo KBM?
 
Izjemna ponudba:
  • Ročnost potrošniškega kredita do 12 let
  • Ročnost stanovanjskega kredita do 31 let
  • Možnost kredita z odlogom odplačila glavnice do 12 mesecev
  • Gotovina do 100% na osebni račun
 
PREBERITE VEČNEPREMIČNINE
 
 
 EUR    ali
 
 EUR
 
 mesecev
 
 Želim termin pri svetovalcu
 
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Tečajne liste
Tečajne liste
 
Obrestne mere
Obrestne mere
 
Cenik storitev
Cenik storitev
 
Kje nas najdete
Kje nas najdete
 
Izračuni
Izračuni
 
Pogosta vprašanja
Pogosta vprašanja