POSLUJTE SODOBNO in ODDAJTE VLOGO V POSLOVALNICI
 
 
Secured by thawte

Skrbniki spletne banke so Vam na voljo vsak delovnik od 7:00 do 22:00


T: (02) 229 2760

E:

skype: NovaKBM.Bankanet


            
 
 
 
 
DomovO bankiNovice in dogodki Trikrat zlati na Semplu za odmevno akcijo »Živim lajf« z raperjem Zlatkom

Trikrat zlati na Semplu za odmevno akcijo »Živim lajf« z raperjem Zlatkom

 
Maribor, 28. november 2014
 
Žirija tekmovanja za najboljše medijske strategije leta Sempler je sinoči med 26 medijskimi strategijami v ožjem izboru izbrala najboljše, ki so prejele šest zlatih in veliko nagrado. Med temi so kar tri nagrade šle v roke Nove KBM. Prejeli smo veliko nagrado - velikega semplerja za najboljšo medijsko strategijo, ki smo jo zasnovali skupaj z agencijo Pristop, Renderspace in Pristop Media, za odmevno akcijo »Živim lajf« z raperjem Zlatkom za blagovno znamko Sveta vladar Nove KBM. Poleg najvišje nagrade, velikega semplerja, smo za isto akcijo prejeli še dve zlati nagradi, in sicer v kategoriji D – najboljša izkustvena akcija in kategoriji E – najboljša izraba digitalnega okolja.
 

Z inovativno oglaševalsko kampanjo Zlatko - Živim lajf se je naša banka uspešno približala tudi mlajši ciljni publiki z namenom, da bi jih učinkovito dosegla in jih aktivirala tudi za bančne produkte. V akciji» Živim lajf/Teden skozi Zlatkove oči « smo uporabili pionirski komunikacijski format, in sicer prenos zasebnega življenja raperja Zlatka v živo, s pomočjo Googlovih očal.


V novembru se je naša banka po izboru Financ za »Najboljšo letno poročilo leta 2013« uvrstila na drugo mesto v kategorijah za »Najboljše računovodsko poročilo med finančnimi ustanovami« ter »Najboljše poročilo v komuniciranju med finančnimi ustanovami«. Naše primere dobre prakse so prepoznali tudi v Slovenskem društvu za odnose z javnostmi, ki podeljuje strokovno nagrado Prizmo za odličnost na področju odnosov z javnostmi. Novembra letos sta bila projekta Elektronski interni časopis MedNami v kategoriji »Uporaba komunikacijskih veščin, orodij in medijev« ter Dobrodelni projekt Anina zvezdica v kategoriji »Programi družbene odgovornosti« uvrščena v ožji izbor nagrajencev kot primera dobre prakse.

 
 
Fotogalerija
 
  •  
 
 
 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
 
Spol:
M
Ž
POŠLJI
Nova KBM
Sveta Vladar
DinDin
12219
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
* obvezna polja
 
 
 
 
 
 
 
Zakaj po kredit na Novo KBM?
 
Izjemna ponudba:
  • Ročnost potrošniškega kredita do 12 let
  • Ročnost stanovanjskega kredita do 31 let
  • Možnost kredita z odlogom odplačila glavnice do 12 mesecev
  • Gotovina do 100% na osebni račun
 
PREBERITE VEČNEPREMIČNINE
 
 
 EUR    ali
 
 EUR
 
 mesecev
 
 Želim termin pri svetovalcu
 
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Tečajne liste
Tečajne liste
 
Obrestne mere
Obrestne mere
 
Cenik storitev
Cenik storitev
 
Kje nas najdete
Kje nas najdete
 
Izračuni
Izračuni
 
Pogosta vprašanja
Pogosta vprašanja