POSLUJTE SODOBNO in ODDAJTE VLOGO V POSLOVALNICI
 
 
Secured by thawte

Skrbniki spletne banke so Vam na voljo vsak delovnik od 7:00 do 22:00


T: (02) 229 2760

E:

skype: NovaKBM.Bankanet


            
 
 
 
 
DomovO bankiZa medijeSporočila za medije Oktober v Novi KBM v znamenju novosti in ugodnosti

Oktober v Novi KBM v znamenju novosti in ugodnosti

 
Maribor, 10. oktober 2014
 
Letošnji oktober v Novi KBM prinaša več novosti za stranke banke, med drugim tri nove oblike zavarovanj, možnost odprtja osebnega računa brez obiska banke, posebno ugodne stanovanjske in osebne kredite ter posodobljeno spletno stran banke. Z današnjim odprtjem otroškega kotička v mariborski osrednji poslovalnici pa bodo v Novi KBM zaznamovali tudi teden otroka.
 

Nova KBM se pridružuje prireditvam v okviru letošnjega tedna otroka. Danes, v petek, 10. 10. 2014, ob 17. uri v poslovalnici Centrala odpirajo Dindinov kotiček, ki so ga namenili najmlajšim varčevalcem oz. tistim, ki bodo to šele postali. V barvitem okolju, urejenem po meri otrok, so pripravili aktivnosti, s katerimi bo obisk osrednje mariborske poslovalnice za otroke odslej še bolj zanimiv. Za uvod so danes za otroke pripravili interaktivno predstavo z Dindinom, njihovim gostiteljem, čarovnijami in ustvarjalno delavnico.


Nova KBM predstavlja novost, po kateri odslej za odprtje osebnega računa ni več treba hoditi v katero izmed poslovalnic, ampak lahko to bodoči komitenti uredijo kar od doma, tako da izpolnijo obrazec na spletni strani Nove KBM. Za vse, ki razmišljajo, kako varno naložiti prihranke, so pripravili posebno ponudbo depozitov s fiksno obrestno mero, rentno varčevanje in ZA-TO! varčevanje. Za tiste, ki so pred nakupom stanovanja ali hiše, bo oktobra na voljo ponudba stanovanjskih kreditov z nižjo obrestno mero. Komitenti, ki bodo ta mesec sklenili stanovanjski kredit, bodo lahko izkoristili uro brezplačnega svetovanja arhitekta. Nove naložbe v vzajemne sklade Infond pa bodo ves oktober mogoče brez vstopnih stroškov.


Nova KBM ponuja tri nove oblike zavarovanja, in sicer so to: ZM PRIZMA Riziko s ciljem zagotavljanja
finančne in socialne varnosti posameznika in njegove družine; ZM PRIZMA Hibrid - naložbeno življenjsko zavarovanje, ki z aktivnim upravljanjem premoženja spremlja življenjski cikel zavarovanca, pri tem pa je cilj ustvarjanje naložb, razpršitev premoženja in dodatna pokojnina, in ZM Best Doctors – zavarovanje, ki nudi dostop do najboljših zdravnikov in zdravstvenih ustanov zunaj Slovenije, do drugega zdravniškega mnenja in kritje stroškov za zdravljenje mnogih bolezni. Vse, ki bodo do 15. novembra letos sklenili katero od omenjenih zavarovanj, čaka darilce.


V okviru Podjetniškega centra Nova KBM od konca septembra pripravlja brezplačne delavnice na temo identifikacije, priprave in vodenja evropskih projektov, optimiranja davčne osnove in ter odnosov s kupci. Delavnice so namenjene strankam na področju poslovanja z gospodarskimi družbami, še posebno malim in srednje velikim podjetjem. Do konca oktobra se bodo delavnice zvrstile še v Mariboru, Murski Soboti, Novi Gorici, Ljubljani in na Ptuju. Robert Senica, član uprave Nove KBM, je ob tem povedal: »Z jesenskimi dogodki stopamo še korak bližje strankam in jim omogoča dodano vrednost. Pri delu s komitenti namreč pogosto opažamo, da so za primerno pripravo in vodenje evropskih projektov zaradi njihove zahtevnosti potrebne dodatne veščine in znanje, zato smo se odločili letos poudarek nameniti prav temu področju.« 


Več podrobnosti o novostih v ponudbi je na voljo v poslovalnicah Nove KBM pri svetovalcih, ki skrbijo za celovito finančno svetovanje, pa tudi na prenovljeni spletni strani banke (www.nkbm.si). Vodilo pri njeni posodobitvi je bilo ponuditi uporabnikom čim bolj enostavne možnosti iskanja podatkov, uporabno vsebino in koristne funkcionalnosti.

 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
 
Spol:
M
Ž
POŠLJI
Nova KBM
Sveta Vladar
DinDin
12219
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
* obvezna polja
 
 
 
 
 
 
 
Zakaj po kredit na Novo KBM?
 
Izjemna ponudba:
  • Ročnost potrošniškega kredita do 12 let
  • Ročnost stanovanjskega kredita do 31 let
  • Možnost kredita z odlogom odplačila glavnice do 12 mesecev
  • Gotovina do 100% na osebni račun
 
PREBERITE VEČNEPREMIČNINE
 
 
 EUR    ali
 
 EUR
 
 mesecev
 
 Želim termin pri svetovalcu
 
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Tečajne liste
Tečajne liste
 
Obrestne mere
Obrestne mere
 
Cenik storitev
Cenik storitev
 
Kje nas najdete
Kje nas najdete
 
Izračuni
Izračuni
 
Pogosta vprašanja
Pogosta vprašanja