POSLUJTE SODOBNO in ODDAJTE VLOGO V POSLOVALNICI
 
 
Secured by thawte

Skrbniki spletne banke so Vam na voljo vsak delovnik od 7:00 do 22:00


T: (02) 229 2760

E:

skype: NovaKBM.Bankanet


            
 
 
 
 
DomovO bankiNovice in dogodki Bodite pozorni na zavajajoča spročila

Bodite pozorni na zavajajoča spročila

 
Maribor, 14. julij 2014
 
V zadnjem času lahko v slovenskih medijih ponovno zasledimo sporočila o poskusih zlorabe oziroma nelegalne pridobitve dostopnih elementov za vstop v spletno bančništvo nekaterih slovenskih bank.
 

Goljufi se pri tem poslužujejo t.i. 'phishing' sporočil, ki jih pošiljajo na elektronske naslove uporabnikov spletnih bank.

V njih na različne načine poskušajo prejemnika takega sporočila prepričati, da izbere priloženo (ponarejeno) povezavo, ki v tem primeru služi izključno nelegalni pridobitvi uporabniškega imena in gesla. Z zavajajočo vsebino želijo prejemnike takih ponarejenih elektronskih sporočil prepričati, da celo kar sami goljufom posredujejo željene podatke za vstop v spletno banko.

 

 

Zato vas ponovno seznanjamo z nekaterimi osnovnimi načeli varne uporabe spleta in napotki za varovanje vaših osebnih podatkov.

 

1. Uporabniki kartic in ključkov SecurID NIKOLI NIKOMUR ne zaupajte podatkov o svojih varnostnih elementih: svojega uporabniškega imena, vstopnega gesla, gesla PIN in podatkov, povezanih s kartico SecurID (npr. serijsko število, datum veljavnosti ...).

 

2. Če kdorkoli poskuša od vas pridobiti podatke, povezane s spletno banko, teh v nobenem primeru ne posredujte nikomur in o poskusu čim prej obvestite skrbnike spletne banke (02 229 27 60). Banka bo sprožila in izvedla ustrezne ukrepe.

 

3. Banka tovrstnih podatkov od svojih uporabnikov nikoli ne zahteva po elektronski pošti, spletu, Facebooku in podobnih medijih. Prav tako jih na ta način svojim uporabnikom tudi ne sporoča. Banka vse omenjene podatke o svojih uporabnikih pozna in nima nobene potrebe, da bi jih poskušala pridobiti od uporabnikov.

 

4. Banka od uporabnikov nikoli ne zahteva ali predlaga, da katerekoli varnostne elemente pošiljajo po pošti. Varnostne elemente uporabniki prevzamejo od banke, po potrebi zamenjajo ali predajo banki le v poslovalnici banke, nikoli po pošti.

 

Z doslednim upoštevanjem navedenih priporočil boste poskrbeli, da bo vaše poslovanje preko spletne banke še naprej varno.

 

 

 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
 
Spol:
M
Ž
POŠLJI
Nova KBM
Sveta Vladar
DinDin
12219
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
* obvezna polja
 
 
 
 
 
 
 
Zakaj po kredit na Novo KBM?
 
Izjemna ponudba:
  • Ročnost potrošniškega kredita do 12 let
  • Ročnost stanovanjskega kredita do 31 let
  • Možnost kredita z odlogom odplačila glavnice do 12 mesecev
  • Gotovina do 100% na osebni račun
 
PREBERITE VEČNEPREMIČNINE
 
 
 EUR    ali
 
 EUR
 
 mesecev
 
 Želim termin pri svetovalcu
 
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Tečajne liste
Tečajne liste
 
Obrestne mere
Obrestne mere
 
Cenik storitev
Cenik storitev
 
Kje nas najdete
Kje nas najdete
 
Izračuni
Izračuni
 
Pogosta vprašanja
Pogosta vprašanja