POSLUJTE SODOBNO in ODDAJTE VLOGO V POSLOVALNICI
 
 
Secured by thawte

Skrbniki spletne banke so Vam na voljo vsak delovnik od 7:00 do 22:00


T: (02) 229 2760

E:

skype: NovaKBM.Bankanet


            
 
 
 
 
DomovO bankiNovice in dogodki Nova KBM s poslovnimi dnevi krepi sodelovanje z gospodarstvom in lokalnim ...

Nova KBM s poslovnimi dnevi krepi sodelovanje z gospodarstvom in lokalnim okoljem

 
Maribor, 9. junij 2014
 
Nova KBM je v mariborskem hotelu Habakuk pripravila strokovno srečanje gospodarskih družb in podjetnikov z vodstvom in drugimi predstavniki banke. Udeleženci so se seznanili z aktualnimi izzivi gospodarskega okolja, z možnostmi za boljše sodelovanje na finančnem področju in s smernicami za uspešnejše poslovanje. Prvi v sklopu dogodkov pod imenom Poslovni dan z Novo KBM je bil 30. maja v Solkanu, drugi pa 2. junija v Ljubljani. Poslovnih dni se je skupaj udeležilo več kot 400 gospodarskih družb iz vse Slovenije, ki sodelujejo z Novo KBM. Na vseh treh dogodkih so udeleženci prisluhnili izkušnjam s poslovne poti Iva Boscarola, lastnika družbe Pipistrel.
 

Poslovni dnevi z Novo KBM so ena od dejavnosti, s katerimi banka krepi sodelovanje s strankami, kar je v skladu s prenovljenim strateškim razvojnim programom. Po tem je poslovanje z gospodarskimi družbami, še posebno z malimi in srednje velikimi podjetji ter samostojnimi podjetniki, eno ključnih strateških poslovnih področij. Banka ob tem ohranja kakovostno finančno spremljavo tudi velikim podjetjem. Strateški razvojni program v ospredje postavlja še večjo usmerjenost h komitentom, podporo njihovim kakovostnim projektom, varnost in stabilnost poslovanja. Nova KBM tudi dejavno sodeluje v prestrukturiranju podjetij in ponovnem zagonu gospodarstva. Tako je v prvih štirih mesecih opravila preko 600 obiskov pri gospodarskih družbah po vsej Sloveniji ter odobrila skupno več kot 4500 novih poslov na področju kreditiranja, depozitov in transakcijskih računov. Banka sodeluje tudi v 45 programih prestrukturiranja slovenskih podjetij.


Udeležencem strokovnih srečanj je predsednik uprave Nove KBM Aleš Hauc predstavil poslovanje banke v letošnjem prvem četrtletju in možnosti za sodelovanje v okviru prenovljene poslovne strategije Nove KBM. O usmeritvah na področju poslovanja z gospodarskimi družbami in storitvah banke pa je spregovoril Jernej Močnik, izvršilni direktor za področje poslovanja z gospodarskimi družbami. Sledilo je predavanje Iva Boscarola, lastnika in direktorja podjetja Pipistrel d.o.o., z naslovom »Uspeh da, a ne za vsako ceno«. Ugledni primorski podjetnik, snovalec mednarodno priznanih ultralahkih letal, je predstavil nekatere mejnike na svoji dosedanji poklicni poti in vrednote, ki ga vodijo pri poslu in vodenju podjetja. Med drugim je govoril o pomenu jasne vizije, dobre blagovne znamke in zadovoljstva zaposlenih ter skrbi za okolje in družbeni odgovornosti. Slednjo Ivo Boscarol udejanja tudi tako, da je honorar za sodelovanje na Poslovnih dnevih, skupaj z Novo KBM, namenil Fundaciji Vrabček upanja Stara Gora.

 
 
Fotogalerija
 
  •  
  •  
  •  
 
 
 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
 
Spol:
M
Ž
POŠLJI
Nova KBM
Sveta Vladar
DinDin
12219
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
* obvezna polja
 
 
 
 
 
 
 
Zakaj po kredit na Novo KBM?
 
Izjemna ponudba:
  • Ročnost potrošniškega kredita do 12 let
  • Ročnost stanovanjskega kredita do 31 let
  • Možnost kredita z odlogom odplačila glavnice do 12 mesecev
  • Gotovina do 100% na osebni račun
 
PREBERITE VEČNEPREMIČNINE
 
 
 EUR    ali
 
 EUR
 
 mesecev
 
 Želim termin pri svetovalcu
 
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Tečajne liste
Tečajne liste
 
Obrestne mere
Obrestne mere
 
Cenik storitev
Cenik storitev
 
Kje nas najdete
Kje nas najdete
 
Izračuni
Izračuni
 
Pogosta vprašanja
Pogosta vprašanja