POSLUJTE SODOBNO in ODDAJTE VLOGO V POSLOVALNICI
 
 
Secured by thawte

Skrbniki spletne banke so Vam na voljo vsak delovnik od 7:00 do 22:00


T: (02) 229 2760

E:

skype: NovaKBM.Bankanet


            
 
 
 
 
DomovO bankiZa medijeSporočila za medije Nova KBM v prvem trimesečju pozitivna

Nova KBM v prvem trimesečju pozitivna

 
Maribor, 28. april 2014
 
Nadzorni svet Nove KBM se je na petkovi seji seznanil s prvo informacijo o poslovanju Nove KBM v prvem trimesečju letos in letnim poročilom banke in Skupine Nove KBM za leto 2013. Rezultati v prvih treh mesecih so pozitivni, skladni s planom in sledijo napovedim o predvidenem čistem dobičku v letošnjem letu v višini 8, 4 milijona evrov. Podrobnejše poročilo in podatke bo banka objavila v sredo, 30. aprila.
 

Nova KBM po izpeljani dokapitalizaciji decembra lani krepi svojo vlogo pri razdolževanju in ponovni rasti slovenskega gospodarstva. Trenutno banka aktivno spremlja poslovanje ter sodeluje v bančnih konzorcijih in projektih za zagotavljanje kratkoročnega in dolgoročnega prestrukturiranja 45 gospodarskih družb.  Na današnji seji so nadzorniki med drugimi aktualnimi temami obravnavali strategijo banke pri prestrukturiranja podjetij ter se podrobneje seznanili s temi postopki v 15 družbah. Nadzorniki so ocenili, da aktivnosti banke na tem področju potekajo dobro in v smeri, da se družbam v čim večji meri zagotovi odplačilna sposobnost in prihodnje poslovanje.


»V banki želimo prispevati k sanaciji in razvoju gospodarstva, saj je to naše poslanstvo. Mnoge banke upnice aktivno sodelujemo pri programih prestrukturiranja številnih podjetij, v katerih smo prepoznali zdravo jedro in perspektivnost poslovanja,« pojasnjuje predsednik uprave Nove KBM Aleš Hauc. 


Predsednik nadzornega sveta banke dr. Peter Kukovica dodaja: »Naloga in odgovornost banke, da je pri poslovanju s pravnimi osebami aktivna, hkrati  pa tudi bolj preudarna. Kot kažejo izkušnje, se je v času konjukture v Sloveniji velikokrat spodbujala umetna rast tako bank kot tudi podjetij.«

 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
 
Spol:
M
Ž
POŠLJI
Nova KBM
Sveta Vladar
DinDin
12219
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
* obvezna polja
 
 
 
 
 
 
 
Zakaj po kredit na Novo KBM?
 
Izjemna ponudba:
  • Ročnost potrošniškega kredita do 12 let
  • Ročnost stanovanjskega kredita do 31 let
  • Možnost kredita z odlogom odplačila glavnice do 12 mesecev
  • Gotovina do 100% na osebni račun
 
PREBERITE VEČNEPREMIČNINE
 
 
 EUR    ali
 
 EUR
 
 mesecev
 
 Želim termin pri svetovalcu
 
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Tečajne liste
Tečajne liste
 
Obrestne mere
Obrestne mere
 
Cenik storitev
Cenik storitev
 
Kje nas najdete
Kje nas najdete
 
Izračuni
Izračuni
 
Pogosta vprašanja
Pogosta vprašanja