POSLUJTE SODOBNO in ODDAJTE VLOGO V POSLOVALNICI
 
 
Secured by thawte

Skrbniki spletne banke so Vam na voljo vsak delovnik od 7:00 do 22:00


T: (02) 229 2760

E:

skype: NovaKBM.Bankanet


            
 
 
 
 
DomovO bankiZa medijeSporočila za medije Ob otvoritvi sodobnejše poslovalnice obogatili tudi mestno knjižnico

Ob otvoritvi sodobnejše poslovalnice obogatili tudi mestno knjižnico

 
Maribor, 14. maj 2013
 
Nova KBM je danes uradno odprla nove prostore na Rozmanovi ulici 24, kamor je s prejšnje lokacije po desetih letih preselila svojo poslovalnico, poslovanje z gospodarskimi družbami in sedež Podružnice Posavje – Dolenjska. Na današnji uradni otvoritvi je Alojzij Muhič, župan Mestne občine Novo mesto, med drugim povedal, da so bančni prostori pozitivna pridobitev za mesto, saj s tem ta del mesta postaja še bolj urejen in s celovitejšo ponudbo za meščane in podjetja. Ob tej priložnosti je banka predala Knjižnici Mirana Jarca Novo mesto donacijo v višini 3000 evrov, ki jo bodo namenili za sodobno opremo multimedijske sobe. Poslovalnica bo za prebivalce in zasebnike odprta od ponedeljka do petka med 8.30 in 16.00, za gospodarske družbe pa do 15.30. V naslednjih tednih si bodo obiskovalci banke lahko ogledali tudi razstavo mestne knjižnice Hranilništvo v Novem mestu in na Dolenjskem.
 

Predsednik uprave Nove KBM Aleš Hauc ob otvoritvi pojasnjuje: »V banki na številne načine krepimo odnose z našimi strankami in prispevamo k temu, da lažje uresničujejo svoje osebne in poslovne cilje. Premišljeno posodabljamo tako našo ponudbo kot tudi prostore za opravljanje finančnih storitev ter predvsem s strokovnim delom in svetovanjem upravičujemo zaupanje naših strank.  Na področju gospodarskih družb nadgrajujemo tudi sistem skrbništva, ki bo strankam zagotavljal še bolj intenzivno spremljanje njihovega poslovanja.«


Nova KBM je v Novem mestu prisotna že od leta 2003 in je doslej imela prostore v stavbi Pošte Slovenije.  Novi bančni prostori so  urejeni tako, da strankam omogočajo še večjo zasebnost in udobje pri opravljanju bančnih poslov. Na enem mestu lahko stranke opravijo vse, od najosnovnejših do najzahtevnejših poslov. Ob tem pa so strankam na voljo tudi spletna in mobilna banka, preko katere lahko veliko storitev opravijo kjerkoli in kadarkoli.


Podružnica Dolenjska – Posavje ob Novem mestu zajema še bančno poslovanje v Brežicah in Krškem, kjer Nova KBM prav tako ponuja celovito ponudbo za prebivalstvo, zasebnike in gospodarske družbe. Andrej Kirm, direktor podružnice, ob otvoritvi prostorov v Novem mestu dodaja: »  Temeljna vodila našega odnosa do komitentov, ki jih izpolnjujemo tudi v tej regiji, so prijaznost, profesionalnost ter hitro in učinkovito opravljena storitev. Posebej smo pozorni tudi na to, da strankam s strokovnim  svetovanjem predlagamo najboljše rešitve za reševanje njihove specifične finančne situacije.«


Nova KBM je otvoritev poslovalnice skladno s svojo družbeno odgovorno usmeritvijo  pospremila tudi s predajo donacije. Znesek v višini 3000 evrov je v imenu Knjižnice Mirana Jarca Novo mesto prevzela direktorica mag. Claudia Jerina Mestnik, namenili pa ga bodo za sodobno opremo multimedijske sobe.

 
 
Fotogalerija
 
  •  
  •  
  •  
 
 
 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
 
Spol:
M
Ž
POŠLJI
Nova KBM
Sveta Vladar
DinDin
12219
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
* obvezna polja
 
 
 
 
 
 
 
Zakaj po kredit na Novo KBM?
 
Izjemna ponudba:
  • Ročnost potrošniškega kredita do 12 let
  • Ročnost stanovanjskega kredita do 31 let
  • Možnost kredita z odlogom odplačila glavnice do 12 mesecev
  • Gotovina do 100% na osebni račun
 
PREBERITE VEČNEPREMIČNINE
 
 
 EUR    ali
 
 EUR
 
 mesecev
 
 Želim termin pri svetovalcu
 
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Tečajne liste
Tečajne liste
 
Obrestne mere
Obrestne mere
 
Cenik storitev
Cenik storitev
 
Kje nas najdete
Kje nas najdete
 
Izračuni
Izračuni
 
Pogosta vprašanja
Pogosta vprašanja