POSLUJTE SODOBNO in ODDAJTE VLOGO V POSLOVALNICI
 
 
Secured by thawte

Skrbniki spletne banke so Vam na voljo vsak delovnik od 7:00 do 22:00


T: (02) 229 2760

E:

skype: NovaKBM.Bankanet


            
 
 
 
 
DomovO bankiNovice in dogodki Mladi se vse bolj zanimajo za svet financ

Mladi se vse bolj zanimajo za svet financ

 
Portorož, 21. marec 2013
 
Na Slovenskem oglaševalskem festivalu so sinoči nagradili dva projekta, s katerima Nova KBM prispeva k temu, da mladi bolje razumejo svet financ. Projekt Sveta Vladar je prejel najvišje priznanje za najbolj učinkovito blagovno znamko v Sloveniji in še nagrado srebrni Effie za komunikacijsko učinkovitost. Nagrajena je bila tudi priljubljena kampanja Rimaj z Zlatkom, ki je prejela bronasti Effie.
 

Približati mladim svet financ je ena od prednostnih nalog Nove KBM, saj so mnoge raziskave pokazale, da se mladim finance in banke zdijo nerazumljive in preresne, čeprav sta finančna pismenost in učinkovita uporaba finančnih storitev vse bolj pomembna. Nova KBM tako na različne načine mlade uspešno osvešča in izobražuje o svetu financ. K večji finančni pismenosti banka spodbuja tudi z akcijo Pripravljeni na jutri, ki je bila letos med finalisti za nagrado Effie.


Mladi lahko bolje spoznavajo svet financ predvsem od leta 2010, ko je Nova KBM, v sodelovanju z agencijami Pristop, Renderspace in Pristop Media, razvila znamko Sveta vladar. Znamka je namenjena mladim od 10. do 32. leta. Z njo  banka mlade nagovarja v pomembnih življenjskih trenutkih, jim na enostaven in zabaven način približa finančni svet ter tako poveča zanimanje za finančne produkte. Ime Sveta Vladar  izhaja iz znanega reka »denar je sveta vladar«, vendar ta rek banka hkrati tudi nadgrajuje z zrelim in pozitivnim pogledom na finance. Mlade spodbuja k prevzemanju odgovornosti za svoje življenje (kjer denar ni vse), k uspehu  in osvajanju ciljev, pri čemer jim pravi odnos do denarja lahko pomaga.  Temelj  projekta je spletno mesto www.svetavladar.si, kjer mladi najdejo uporabne finančne nasvete in aplikacije, vse pogosteje se vključujejo tudi na Facebook in druge družbene medije. Mladi so odlično sprejeli tudi stand-up dogodke, radi sodelujejo tudi v nagradnih igrami s poučnimi nagradami in drugih dejavnostih.


Na inovativen način je Nova KBM lani mlade pritegnila tudi z akcijo Rimaj z Zlatkom, ki jo je banka razvila skupaj z družbama Pristop in Renderspace.V akciji so uporabili predvsem družbene medije, mladi pa  so sodelovali tako, da so z raperjem Zlatkom soustvarili pesem na temo »Več od lajfa«, ki je hkrati tudi slogan znamke Sveta Vladar.  Sodelovalo je več kot 2500 mladih in pesem je v treh mesecih samo na spletu presegla pol milijona predvajanj ter postala popularni hit. Mladi so s to akcijo jasno sporočili, kaj jim je v življenju pomembno: iskrenost, zdravo okolje, življenjska perspektiva, medsebojno spoštovanje, pozitiven pogled na svet.


» Prejete nagrade so v prvi vrsti priznanje mladim, ki so v prizadevanjih naše banke prepoznali pravi način komuniciranja z njimi. Krepitev odnosa z mladimi ostaja naša pomembna usmeritev. Te nagrade tudi dokazujejo,  da smo v banki uspešno povezali znanje in izkušnje ter z manjšimi sredstvi kot prejšnja leta v celoti dosegli zastavljene cilje,«  je ob prejemu nagrade povedal Marko Tišma, direktor Sektorja marketinga in korporativnega komuniciranja.


Med finaliste letošnje nagrade za komunikacijsko učinkovitost Effie se je uvrstila tudi kampanja Pripravljeni na jutri, ki jo je banka razvila skupaj z agencijo Publicis. Tudi poslanstvo tega projekta je osveščanje ljudi, poudarja pa, kako pomembno je biti dobro pripravljen na prihodnost tudi z urejenimi financami. Vsi projekti Nove KBM za dvig finančne pismenosti, ki jih je  letos ponovno opazila in nagradila tudi strokovna javnost, so del širšega poslanstva banke. Ta želi biti več kot le bančni servis. Svojo dodano vrednost za družbo prepoznava v tem, da kot zanesljiv in kakovosten finančni partner stoji ljudem ob strani v vseh njihovih življenjskih situacijah.


P:S.: Če si želite polepšati dan s pozitivnim komadom »Več od lajfa«, si ga zavrtite ali snemite tukaj

 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
 
Spol:
M
Ž
POŠLJI
Nova KBM
Sveta Vladar
DinDin
12219
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
* obvezna polja
 
 
 
 
 
 
 
Zakaj po kredit na Novo KBM?
 
Izjemna ponudba:
  • Ročnost potrošniškega kredita do 12 let
  • Ročnost stanovanjskega kredita do 31 let
  • Možnost kredita z odlogom odplačila glavnice do 12 mesecev
  • Gotovina do 100% na osebni račun
 
PREBERITE VEČNEPREMIČNINE
 
 
 EUR    ali
 
 EUR
 
 mesecev
 
 Želim termin pri svetovalcu
 
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Tečajne liste
Tečajne liste
 
Obrestne mere
Obrestne mere
 
Cenik storitev
Cenik storitev
 
Kje nas najdete
Kje nas najdete
 
Izračuni
Izračuni
 
Pogosta vprašanja
Pogosta vprašanja