POSLUJTE SODOBNO in ODDAJTE VLOGO V POSLOVALNICI
 
 
Secured by thawte

Skrbniki spletne banke so Vam na voljo vsak delovnik od 7:00 do 22:00


T: (02) 229 2760

E:

skype: NovaKBM.Bankanet


            
 
 
 
 
DomovO bankiZa medijeSporočila za medije Nova KBM podarila šolske potrebščine za družine v stiski in poučno ...

Nova KBM podarila šolske potrebščine za družine v stiski in poučno predstavo za otroke

 
Maribor, 12. oktober 2012
 
Danes je Zveza prijateljev mladine Maribor prejela šolske potrebščine, ki so jih zbrali zaposleni v Novi KBM v okviru akcije Oktober je dober. Prejelo jih bo vsaj 60 družin, ki si nakupa šolskih potrebščin ne morejo privoščiti. Ob današnji podelitvi donacije so si mariborski prvošolčki ogledali tudi poučno lutkovno predstavo Tinček varčuje. Z dobrodelno akcijo v Novi KBM dopolnjujejo svoj tradicionalni mesec posebnih ugodnosti, ki tudi letos spodbuja k varčevanju in krepitvi varčevalne kulture.
 

Mateja Cekič, direktorica Podružnice Maribor: » V Novi KBM smo veseli dobrega odziva sodelavcev. Dobrodelnost je še posebej v teh neugodnih časih velika vrednota. Družbena odgovornost  je sicer v naši banki stalna usmeritev, ki jo uresničujemo na različnih področjih.  S to akcijo smo želeli pomagati družinam v stiski, hkrati pa okrepiti tudi lasten pozitiven odnos do družbe, v kateri delujemo.«


Dobrodelna akcija je potekala v vseh enotah Nove KBM. Bančniki in bančnice so zbrali 1200 različnih kosov potrebščin, med njimi več kot 42 šolskih torb, 450 zvezkov, številna pisala in druge pripomočke. Zbrane potrebščine bo banka v tem mesecu predala regionalnim enotam Zveze prijateljev Mladine (ZPM). Predstavo Tinček varčuje, ki jo izvaja lutkovni igralec Danilo Trstenjak, pa si bodo ob mariborskih lahko ogledali še šolarji v Ljubljani, Novi Gorici, Celju in Luciji.


 »Glede na razmere v naši državi imamo vedno več družin, ki si ne morejo privoščiti niti osnovne hrane, kaj šele šolskih potrebščin. Veseli smo dobrodelnih akcij Nove KBM, saj z njimi lahko kar nekaj šolarjem pomagamo, da bodo za šolo ustrezno opremljeni,« meni Jožica Mikič Horvat, predsednica Komisije za socialna vprašanja pri  Društvu prijateljev mladine Maribor in dodaja, da je seznam prosilcev za pomoč vse daljši.


Pobudo za zbiranje šolskih potrebščin je Nova KBM uresničila tudi ob letošnjem Festivalu Lent, ko je v sodelovanju z Mladinsko knjigo, Dravskim tiskom in obiskovalci festivala zbrala za več kot 1600 evrov šolskih potrebščin in jih že predala Zvezi prijateljev mladine. S tokratno dobrodelnostjo in poučno lutkovno predstavo pa so v banki še dodatno nadgradili akcijo Oktober je dober, ki tudi letos vse do konca meseca varčevalcem omogoča posebno jesensko ponudbo varčevanj z ugodnejšimi obrestnimi merami, ugodnosti pri investicijah v sklade KBM Infond ter sklenitvi zavarovanja pri Zavarovalnici Maribor ter dodatna presenečenja.

 
 
Fotogalerija
 
  •  
  •  
  •  
 
 
 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
 
Spol:
M
Ž
POŠLJI
Nova KBM
Sveta Vladar
DinDin
12219
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
* obvezna polja
 
 
 
 
 
 
 
Zakaj po kredit na Novo KBM?
 
Izjemna ponudba:
  • Ročnost potrošniškega kredita do 12 let
  • Ročnost stanovanjskega kredita do 31 let
  • Možnost kredita z odlogom odplačila glavnice do 12 mesecev
  • Gotovina do 100% na osebni račun
 
PREBERITE VEČNEPREMIČNINE
 
 
 EUR    ali
 
 EUR
 
 mesecev
 
 Želim termin pri svetovalcu
 
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Tečajne liste
Tečajne liste
 
Obrestne mere
Obrestne mere
 
Cenik storitev
Cenik storitev
 
Kje nas najdete
Kje nas najdete
 
Izračuni
Izračuni
 
Pogosta vprašanja
Pogosta vprašanja