POSLUJTE SODOBNO in ODDAJTE VLOGO V POSLOVALNICI
 
 
Secured by thawte

Skrbniki spletne banke so Vam na voljo vsak delovnik od 7:00 do 22:00


T: (02) 229 2760

E:

skype: NovaKBM.Bankanet


            
 
 
 
 
DomovO bankiZa medijeSporočila za medije mBank@Net Nove KBM odslej tudi za Apple iPhone

mBank@Net Nove KBM odslej tudi za Apple iPhone

 
Maribor, 28. september 2012
 
mBank@Net, mobilna banka Nove KBM, je odslej na voljo tudi v različici za mobilne naprave Apple iPhone in iPad. S to novostjo banka nadgrajuje svojo ponudbo mobilnega bančništva za še širšo skupino uporabnikov. Mobilno aplikacijo mBank@Net lahko sedaj uporabljajo vsi, ki imajo pametne telefone z operacijskimi sistemi Android ali iOS. Aplikacijo je mogoče brezplačno naložiti s spletnega mesta mbankanet.pripravi.se, iz spletne trgovine Google Play ali App store.
 

Uporaba aplikacije je enostavna, hitra in varna

Aplikacija je od prve objave konec junija doživela velik uspeh. Mobilno banko si je naložilo že več kot 4.000 uporabnikov, v povprečju so jo ocenili z visoko oceno 4,8. Z aplikacijo mBank@Net je mogoče hitro, enostavno in varno opraviti bančne in druge storitve tudi preko mobilnika, kjerkoli in kadarkoli. Uporabljajo jo lahko komitenti Nove KBM, ki že uporabljajo spletno banko, nekaj funkcionalnosti pa je na voljo tudi tistim, ki spletne banke še ne uporabljajo, in celo nekomitentom. Vsi, ki si brezplačno aplikacijo naložijo in jo preskusijo, lahko do 18. novembra sodelujejo v privlačni nagradni igri in osvojijo iPhone 5.


Številne varne možnosti uporabe omogočajo nove razsežnosti poslovanja z banko

Ena pomembnejših posebnosti aplikacije je funkcija »Skeniraj in plačaj«. S kamero mobilnika je namreč mogoče hitro in enostavno prebrati podatke v skenirni (OCR) vrstici plačilnega naloga (UPN), ki jih aplikacija nato samodejno prenese v obrazec e-plačilnega naloga. Tega je mogoče nato potrditi v mobilni ali spletni banki. Uporabniki lahko z mobilno banko hitro opravijo še druga plačila in imajo stalen pregled nad stanjem na računih, varčevanjih, depozitih in kreditih ter porabo s plačilnimi karticami in Moneto. Aplikacija tudi prikaže najbližji bankomat in poslovalnico Nove KBM, odpiralne čase poslovalnic ter aktualno tečajnico.

 

Pri razvoju mobilne banke so v Novi KBM posebno pozornost namenili varnosti uporabe. Dean Korošec, pomočnik izvršilne direktorice Področja podpore poslovanja banke, je pojasnil, da »ima aplikacija mBank@Net najsodobnejše varnostne mehanizme za prenos podatkov in uporabo bančnih storitev. Stopnja varnosti je primerljiva s spletno banko, na varnost uporabe pa bistveno vplivajo tudi uporabniki, tako da skrbno ravnajo s svojimi mobilnimi napravami, podatki in gesli.«


Nova KBM postavlja in uresničuje trende na področju mobilnega bančništva

Nova KBM je vodilna finančna institucija na področju mobilnega bančništva v Sloveniji. Prvo različico mBank@Neta je uvedla že leta 2009, kasneje pa je razvila še mobilno aplikacijo Varčevalnik. V sodelovanju s Telekomom Slovenije je letos predstavila tudi dve novosti sistema mobilnega plačevanja Moneta: mobilno aplikacijo Moneta mTerminal (za Android) za sprejemanje plačil ter povezavo Monete s Petrol Klub kartico.

 
 
Brošura z nagradno igro
 
 
Fotogalerija
 
  •  
 
 
 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
 
Spol:
M
Ž
POŠLJI
Nova KBM
Sveta Vladar
DinDin
12219
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
* obvezna polja
 
 
 
 
 
 
 
Zakaj po kredit na Novo KBM?
 
Izjemna ponudba:
  • Ročnost potrošniškega kredita do 12 let
  • Ročnost stanovanjskega kredita do 31 let
  • Možnost kredita z odlogom odplačila glavnice do 12 mesecev
  • Gotovina do 100% na osebni račun
 
PREBERITE VEČNEPREMIČNINE
 
 
 EUR    ali
 
 EUR
 
 mesecev
 
 Želim termin pri svetovalcu
 
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Tečajne liste
Tečajne liste
 
Obrestne mere
Obrestne mere
 
Cenik storitev
Cenik storitev
 
Kje nas najdete
Kje nas najdete
 
Izračuni
Izračuni
 
Pogosta vprašanja
Pogosta vprašanja