POSLUJTE SODOBNO in ODDAJTE VLOGO V POSLOVALNICI
 
 
Secured by thawte

Skrbniki spletne banke so Vam na voljo vsak delovnik od 7:00 do 22:00


T: (02) 229 2760

E:

skype: NovaKBM.Bankanet


            
 
 
 
 
DomovO bankiZa medijeSporočila za medije Z donacijo Nove KBM bodo pomagali žrtvam nasilja

Z donacijo Nove KBM bodo pomagali žrtvam nasilja

 
Lucija, 25. julij 2012
 
Center za socialno delo Piran je danes ob Nove KBM prejel donacijo v višini 3.000 evrov, ki jo bodo namenili Kriznemu centru za žrtve nasilja na področju Istre. Nova KBM je donacijo podelila ob odprtju poslovalnice v Luciji, ki je vrata odprla prejšnji teden in ob tem za stranke pripravila številne ugodnosti. Z novo poslovalnico banka krepi svojo prisotnost na slovenski obali, kjer ima poslovalnico tudi v Kopru.
 

Krizni center za žrtve nasilja na področju Istre pomaga predvsem ženskam in otrokom, ki so najbolj pogoste žrtve nasilja v družini. »Pomembno je, da je pomoč žrtvam nasilja hitra in učinkovita, za kar potrebujemo primerno okolje in osebje. Donacija Nove KBM bo pomembno prispevala k učinkovitejšemu zagotavljanju pomoči in kakovosti bivanja v kriznem centru,« je ob prejemu donacije povedala direktorica centra za socialno delo Majda Golja.


Nova KBM v skladu s strategijo poslovanja krepi bančno mrežo po vsej Sloveniji, predvsem na področjih, kjer ocenjuje, da krajani in podjetja potrebujejo dodatno izbiro med ponudniki finančnih storitev. Poslovalnica v Luciji je namenjena prebivalcem in zasebnikom, v prihodnje pa bo razširila svojo ponudbo tudi s storitvami za podjetja.

Na današnji predaji donacije je Iztok Jelačin, direktor Podružnice Koper, povedal: »V Novi KBM se zavedamo, da so najpomembnejše vrednote pri odnosih s komitenti  zaupanje, strokovnost osebja in kakovostne finančne storitve. Pomembna vrednota je tudi družbena odgovornost, ki jo v banki uresničujemo na različnih področjih,, tudi z donacijami ob otvoritvah novih poslovalnic. Veseli smo, da bomo z današnjo donacijo prispevali  k temu, da bodo žrtve nasilja tudi v bodoče prejemale ustrezno pomoč in svetovanje.«


Ob odprtju sodobne poslovalnice, vodi jo Nevio Gorela,  so za komitente pripravili številne koristne ugodnosti. Bodoči komitenti lahko brezplačno uporabljajo izbrane bančne storitve, vsem, ki bodo do konca leta odprli račun ali sklenili paket dobrodošlice,  pa bo banka podarila 40 evrov.  Poslovalnica  je odprta vsak delavnik od 8.30 do 13. ure in popoldne od 14.30 do 17. ure.

 
 
Fotogalerija
 
  •  
 
 
 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
 
Spol:
M
Ž
POŠLJI
Nova KBM
Sveta Vladar
DinDin
12219
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
* obvezna polja
 
 
 
 
 
 
 
Zakaj po kredit na Novo KBM?
 
Izjemna ponudba:
  • Ročnost potrošniškega kredita do 12 let
  • Ročnost stanovanjskega kredita do 31 let
  • Možnost kredita z odlogom odplačila glavnice do 12 mesecev
  • Gotovina do 100% na osebni račun
 
PREBERITE VEČNEPREMIČNINE
 
 
 EUR    ali
 
 EUR
 
 mesecev
 
 Želim termin pri svetovalcu
 
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Tečajne liste
Tečajne liste
 
Obrestne mere
Obrestne mere
 
Cenik storitev
Cenik storitev
 
Kje nas najdete
Kje nas najdete
 
Izračuni
Izračuni
 
Pogosta vprašanja
Pogosta vprašanja