POSLUJTE SODOBNO in ODDAJTE VLOGO V POSLOVALNICI
 
 
Secured by thawte

Skrbniki spletne banke so Vam na voljo vsak delovnik od 7:00 do 22:00


T: (02) 229 2760

E:

skype: NovaKBM.Bankanet


            
 
 
 
 
DomovO bankiZa medijeSporočila za medije Igor Žibrik je tretji član uprave Nove KBM

Igor Žibrik je tretji član uprave Nove KBM

 
Maribor, 6. junij 2012
 
Danes se je na redni seji sestal Nadzorni svet Nove KBM in za tretjega člana uprave banke imenoval Igorja Žibrika, ki mora pred nastopom funkcije pridobiti dovoljenje Banke Slovenije. V upravi Nove KBM, ki jo od 24. aprila letos vodi Aleš Hauc, kot drugi član uprave ostaja mag. Andrej Plos. Nadzorniki so se seznanili tudi z informacijo uprave o tekočem poslovanju banke v prvih štirih mesecih in obravnavali druge redne teme.
 

Igor Žibrik je bil rojen v Šempetru pri Gorici. Dodiplomski študij je končal na Ekonomsko-poslovni fakulteti Maribor, podiplomski študij na University of California v Santa Cruzu. Ima 18 let izkušenj iz področja bančništva doma in v tujini. Trenutno je član uprave NLB Prishtina, odgovoren za upravljanje s tveganji. Bil je zaposlen še na Dunaju in Pragi pri Creditanstalt AG in HVB Bank Austria ter bil odgovoren za poslovanje z gospodarskimi družbami pri Raiffeisen banki.


Uprava banke je na današnji seji nadzorni svet podrobneje seznanila z nerevidiranim poročilom o poslovanju banke in Skupine v prvem trimesečju, javno objavljenem konec maja, in z informacijo o poslovanju banke v prvih štirih mesecih. Nadzorniki so se strinjali, da je banka poslovala pod vplivom oteženih gospodarskih razmer. Tako banka kot Skupina Nove KBM bosta pri uresničevanju poslovnih ciljev v letošnjem letu dajali večji poudarek stabilnosti poslovanja. Podrobnejšo informacijo o tekočem poslovanju bo uprava banke na podlagi predpisov obveščanja delniških družb objavila predvidoma konec julija. 


Med drugim so nadzorniki danes obravnavali tudi informacijo o notranjem revidiranju v banki in članicah skupine ter se seznanili s spremembami in dopolnitvami Politike upravljanja Nove KBM.

 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
 
Spol:
M
Ž
POŠLJI
Nova KBM
Sveta Vladar
DinDin
12219
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
* obvezna polja
 
 
 
 
 
 
 
Zakaj po kredit na Novo KBM?
 
Izjemna ponudba:
  • Ročnost potrošniškega kredita do 12 let
  • Ročnost stanovanjskega kredita do 31 let
  • Možnost kredita z odlogom odplačila glavnice do 12 mesecev
  • Gotovina do 100% na osebni račun
 
PREBERITE VEČNEPREMIČNINE
 
 
 EUR    ali
 
 EUR
 
 mesecev
 
 Želim termin pri svetovalcu
 
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Tečajne liste
Tečajne liste
 
Obrestne mere
Obrestne mere
 
Cenik storitev
Cenik storitev
 
Kje nas najdete
Kje nas najdete
 
Izračuni
Izračuni
 
Pogosta vprašanja
Pogosta vprašanja