POSLUJTE SODOBNO in ODDAJTE VLOGO V POSLOVALNICI
 
 
Secured by thawte

Skrbniki spletne banke so Vam na voljo vsak delovnik od 7:00 do 22:00


T: (02) 229 2760

E:

skype: NovaKBM.Bankanet


            
 
 
 
 
DomovO bankiZa medijeSporočila za medije Za predsednika uprave Nove KBM imenovan Aleš Hauc

Za predsednika uprave Nove KBM imenovan Aleš Hauc

 
Maribor, 9. marec 2012
 
Nadzorni svet Nove KBM je na današnji seji soglasno potrdil Aleša Hauca za novega predsednika uprave banke. Vodenje banke bo prevzel z dnem pridobitve licence s strani Banke Slovenije in nadomestil dosedanjega predsednika uprave mag. Andreja Plosa, ki je svoj odstop ponudil že pred časom.
 

Člani nadzornega sveta Nove KBM so na današnji seji glasovali o novem predsedniku uprave Nove KBM. Kot je znano, je izbira novega predsednika uprave banke potekala preko osebnih vabil, nadzorni svet pa je po predstavitvi kandidatov, ki so se odzvali osebnemu povabilu k oddaji kandidature, soglasno sklenil, da je najustreznejši kandidat za predsednika uprave Aleš Hauc.


Potrjeni novi predsednik uprave Nove KBM se bo javnosti predstavil v ponedeljek ob 9. uri na novinarski konferenci, ki bo potekala v sejni sobi Nove KBM, na ulici Vita Kraigherja 4, v Mariboru.


Aleš Hauc je diplomiral na Ekonomsko-poslovni fakulteti v Mariboru, kjer je za študijske uspehe prejel zlati znak Univerze v Mariboru, tam pa nadaljeval tudi doktorski študij. Strokovno se je izpopolnjeval tudi v tujini, med drugim na eni najboljših visokošolskih ustanov za študij podjetništva Babson College v ZDA.


Ima dolgoletne izkušnje s področja financ in bančništva, saj je leta 1991 začel kariero kot svetovalec za financiranje podjetij pri Ekonomskem inštitutu v Mariboru, delal kot revizor in vodja službe notranje revizije v nekdanji Krekovi banki, kasneje pa tudi kot svetovalec direktorja in uprave banke. Leta 2002 je postal direktor poslovne enote Banke Koper d.d. v Mariboru, kjer je bil zadolžen predvsem za širitev tržnega deleža, ključne komitente ter izvajanje strategije banke.


Z letom 2005 je prevzel mesto generalnega direktorja Pošte Slovenije, leta 2010 pa je nadzorni svet njegov mandat podaljšal, saj je upravičil zaupanje lastnikov. Že vrsto let je predavatelj na Gea College v Ljubljani, na Izobraževalnem centru Združenja bank Slovenije ter visokošolski habilitiran učitelj na Ekonomsko-poslovni fakulteti v Mariboru za predmete s področja financ in bančništva.

 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
 
Spol:
M
Ž
POŠLJI
Nova KBM
Sveta Vladar
DinDin
12219
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
* obvezna polja
 
 
 
 
 
 
 
Zakaj po kredit na Novo KBM?
 
Izjemna ponudba:
  • Ročnost potrošniškega kredita do 12 let
  • Ročnost stanovanjskega kredita do 31 let
  • Možnost kredita z odlogom odplačila glavnice do 12 mesecev
  • Gotovina do 100% na osebni račun
 
PREBERITE VEČNEPREMIČNINE
 
 
 EUR    ali
 
 EUR
 
 mesecev
 
 Želim termin pri svetovalcu
 
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Tečajne liste
Tečajne liste
 
Obrestne mere
Obrestne mere
 
Cenik storitev
Cenik storitev
 
Kje nas najdete
Kje nas najdete
 
Izračuni
Izračuni
 
Pogosta vprašanja
Pogosta vprašanja