POSLUJTE SODOBNO in ODDAJTE VLOGO V POSLOVALNICI
 
 
Secured by thawte

Skrbniki spletne banke so Vam na voljo vsak delovnik od 7:00 do 22:00


T: (02) 229 2760

E:

skype: NovaKBM.Bankanet


            
 
 
 
 
DomovO bankiZa medijeSporočila za medije Nadzorni svet Nove KBM sprejel odstopno izjavo predsednika uprave mag. ...

Nadzorni svet Nove KBM sprejel odstopno izjavo predsednika uprave mag. Andreja Plosa

 
Maribor, 17. februar 2012
 
Nadzorni svet Nove KBM je na današnji seji sprejel odstopno izjavo, ki jo je v torek predsedniku nadzornega sveta in članom podal mag. Andrej Plos, dosedanji predsednik uprave. Na področju obvladovanja likvidnosti in kapitalske ustreznosti letos v banki ne pričakujejo težav.
 

»Do imenovanja novega predsednika uprave funkcije predsednika uprave še vedno opravlja dosedanji predsednik uprave mag. Andrej Plos,« je po seji povedal predsednik NS Nove KBM, dr. Dušan Jovanovič, in pojasnil, kako bo stekel postopek imenovanja nove uprave.

 
»Razlog za moj odstop je v želji po čimprejšnjem oblikovanju oziroma imenovanju uprave v polni zasedbi, ne glede na to, kdo bo na njenem čelu. Funkcijo predsednika uprave bom tako opravljal do nastopa nove uprave. Banka potrebuje odločanje in pri tem šteje vsak dan. Prav to zavedanje je vplivalo na mojo odločitev o odstopu. Ne glede na okoliščine pri sestavljanju uprave si bom prizadeval, da bo delovanje banke v tem obdobju teklo čim bolj nemoteno,« je svojo odločitev pojasnil mag. Andrej Plos.


Predsednik NS Nove KBM dr. Dušan Jovanovič je prepričan, da zamenjave v vodstvu, ne bodo vplivale na poslovanje banke. »Banka glede na negotove razmere kljub vsemu posluje solidno in tudi projekcije so trenutno ugodne, zato verjamem v njeno uspešnost tudi v prihodnosti,« je po seji še izpostavil dr. Jovanovič.


Ne glede na težave, s katerimi se trenutno sooča banka, je pomembno dejstvo, da je po kapitalski ustreznosti Nova KMB med najbolje pripravljenimi bankami v Sloveniji. Na področju obvladovanja likvidnosti in kapitalske ustreznosti zato letos v banki ne pričakujejo težav, večja težava bo doseganje rezultata, saj brez okrevanja ne bo mogoče unovčevati slabih kreditov. Pri tem bodo imeli ključno vlogo znanje in izkušnje ter prevzemanje aktivnejše vloge pri kreiranju denarnega toka podjetij, kar bodo tudi primarne naloge nove uprave.

 
 
 
 
 
PRIJAVITE SE NA E-NOVICE
 
Spol:
M
Ž
POŠLJI
Nova KBM
Sveta Vladar
DinDin
12219
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
ŽELITE PONUDBO ZA KREDIT?
* obvezna polja
 
 
 
 
 
 
 
Zakaj po kredit na Novo KBM?
 
Izjemna ponudba:
  • Ročnost potrošniškega kredita do 12 let
  • Ročnost stanovanjskega kredita do 31 let
  • Možnost kredita z odlogom odplačila glavnice do 12 mesecev
  • Gotovina do 100% na osebni račun
 
PREBERITE VEČNEPREMIČNINE
 
 
 EUR    ali
 
 EUR
 
 mesecev
 
 Želim termin pri svetovalcu
 
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Tečajne liste
Tečajne liste
 
Obrestne mere
Obrestne mere
 
Cenik storitev
Cenik storitev
 
Kje nas najdete
Kje nas najdete
 
Izračuni
Izračuni
 
Pogosta vprašanja
Pogosta vprašanja