Nova KBM
 

Visa ugodnosti: Zdravo življenje | NKBM

Opremite se za aktivno življenje, napolnite si baterije in prihranite z Viso.

VISA UGODNOSTI: ZDRAVO ŽIVLJENJE


Opremite se za aktivno življenje, napolnite si baterije in prihranite z Viso.

 

 

 
Nova KBM


Torkov 10 % popust v Intersportu


Vse za športne aktivnosti na enem mestu in to s popustom! Ob plačilu z Visa kartico Nove KBM v trgovinah Intersport vsak torek prejmete 10 % popusta.

Popust lahko do 30. junija 2021 izkoristite imetniki katerekoli osebne Visa kartice Nove KBM pri plačilu na prodajnih mestih in pri plačilu spletnega naročila na prevzemnih mestih trgovin Intersport. Popust se obračuna od končnega zneska na računu, v katerem so že upoštevani morebitni drugi popusti. Popust se ne sešteva s kuponi, ne velja za nakup darilnih kartic in ne velja za plačila spletnih nakupov z dostavo na dom.

 

Nova KBM

Lokalna darila na Gajbica.si


Do dnevnega odmerka vitaminov kar na spletu! Imetniki katerekoli osebne kartice Visa Nove KBM pri nakupih nad 20 EUR, 30 EUR, 40 EUR ali 50 EUR v spletni trgovini Gajbica.si prejmete lokalno darilo – različne dobrote s slovenskih kmetij.
 

Ugodnost lahko izkoristite do 30. 9. 2021. Pri vsakem nakupu prejmete eno darilo, ki je določeno z vrednostjo, nad katero ste plačali.

 

 

 
Nova KBM


Torkov 10 % popust v The Athlete's Foot


Dodajte piko na i svojemu športnemu stilu in privarčujte! Ob plačilu z Visa kartico Nove KBM v trgovinah The Athlete's Foot vsak torek prejmete 10 % popusta.

Popust lahko do 30. junija 2021 izkoristite imetniki katerekoli osebne Visa kartice Nove KBM pri plačilu na prodajnih mestih in pri plačilu spletnega naročila na prevzemnih mestih trgovin TAF. Popust se obračuna od končnega zneska na računu, v katerem so že upoštevani morebitni drugi popusti. Popust se ne sešteva s kuponi, ne velja za nakup darilnih kartic in ne velja za plačila spletnih nakupov z dostavo na dom.