Nova KBM
 

Visa ugodnosti: Zdravo življenje | NKBM

Opremite se za aktivno življenje, napolnite si baterije in prihranite z Viso.

VISA UGODNOSTI: ZDRAVO ŽIVLJENJE

Opremite se za aktivno življenje, napolnite si baterije in prihranite z Viso.

 

 

 
Nova KBM


Torkov 10 % popust v Intersportu


Vse za športne aktivnosti na enem mestu in to s popustom! Ob plačilu z Visa kartico Nove KBM v trgovinah Intersport vsak torek prejmete 10 % popusta.

Popust lahko do 31. decembra 2020 izkoristite imetniki katerekoli osebne Visa kartice Nove KBM pri plačilu spletnega naročila na prevzemnih mestih trgovin Intersport. Ne velja za predplačniške kartice Visa. Popust se obračuna od končnega zneska na računu, v katerem so že upoštevani morebitni drugi popusti. Popust se ne sešteva s kuponi, ne velja za nakup darilnih kartic in ne velja za plačila spletnih nakupov z dostavo na dom.

 

Nova KBM

Torkov 3 % popust v Extreme Vitalu  

 

Zdrav življenjski slog je zdaj še dostopnejši! Ob plačilu z Visa kartico Nove KBM v trgovinah Extreme Vital vsak torek prejmete 3 % popusta*. Trgovine Extreme Vital najdete v Ljubljani, Škofji Loki, Radovljici in Mariboru.

Popust lahko do 31. decembra 2020 izkoristite imetniki katerekoli osebne Visa kartice Nove KBM. Ne velja za predplačniške kartice Visa.


*Velja za vse izdelke, razen za kolesa.

 
Nova KBM


Torkov 10 % popust v The Athlete's Foot


Dodajte piko na i svojemu športnemu stilu in privarčujte! Ob plačilu z Visa kartico Nove KBM v trgovinah The Athlete's Foot vsak torek prejmete 10 % popusta.

Popust lahko do 31. decembra 2020 izkoristite imetniki katerekoli osebne Visa kartice Nove KBM. Ne velja za predplačniške kartice Visa. Popust se obračuna od končnega zneska na računu, v katerem so že upoštevani morebitni drugi popusti. Popust se ne sešteva s kuponi in ne velja v spletni trgovini ter za nakup darilnih kartic.