Nova KBM
 

Najboljše stvari se splača deliti | NKBM

Do 15. 9. 2021 se z vsakim obročnim nakupom s kartico Visa Nove KBM z odloženim plačilom uvrstite v žreb za glavno nagrado 1.000 EUR ter stranski nagradi 500 EUR in 300 EUR. Štejejo vsi nakupi v trgovinah, na spletu in v tujini.

RAZDELITE VELIKE NAKUPE NA MANJŠE OBROKE

Večje nakupe razdelite na obroke s kartico Visa z odloženim plačilom Nove KBM in osvojite 1.000 EUR.Do 5. 1. 2023 se z vsakim obročnim nakupom s kartico Visa Nove KBM z odloženim plačilom uvrstite v žreb za glavno nagrado 1.000 EUR ter stranski nagradi 500 EUR in 300 EUR. Štejejo vsi nakupi v trgovinah, na spletu in v tujini. Več nakupov, ki jih razdelite na obroke, pomeni večjo možnost za osvojitev nagrade.Nova KBM

KAKO DO NAGRADE?

Nova KBM

V trgovinah in spletnih trgovinah doma ter v tujini plačujte s kartico Visa Nove KBM z odloženim plačilom. 

 
Nova KBM

Z vsakim nakupom nad 50 EUR, ki ga razdelite na vsaj dva obroka, se uvrstite v žreb za glavno nagrado 1.000 EUR ali stranske nagrade v vrednosti 500 EUR in 300 EUR. Več obročnih nakupov pomeni več možnosti za osvojitev nagrade.Nova KBM
Še nimate kartice Visa z odloženim plačilom Nove KBM?

Do 15. 11. 2022 izkoristite 1 leto brezplačne članarine za nove imetnike.


NAROČITE JO TUKAJ
 

KAKO POTEKA NAKUP NA OBROKE?

 

Nakupe med 50 EUR in 5.000 EUR, ki jih v trgovini ali na spletu plačate s kartico Visa z odloženim plačilom, lahko preprosto razdelite na 2 do 12 obrokov. Vse, kar potrebujete, sta kartica Visa z odloženim plačilom in storitev Varnostni SMS.
 

Nova KBM
Po opravljenem nakupu prejmete SMS-sporočilo, na katero odgovorite v roku 60 minut in vanj zapišete želeno število obrokov za to plačilo, nato pa prejmete še povratno SMS-sporočilo s potrditvijo.
 
Nova KBM
Če plačila niste razdelili na obroke v 60 minutah od opravljenega nakupa, ga lahko po novem razdelite na obroke tudi pozneje – vse do konca obračunskega obdobja za kartico Visa z odloženim plačilom – kar v Bank@Netu ali mBank@Netu.
 

Na takšen način večje nakupe odplačujete postopoma in v svojem ritmu. Za ugodnejše nakupe pa lahko izkoristite tudi ekskluzivne Visa ugodnosti. 
 
nakupi na obroke visa plačilna kartica nove kbm

VAS ZANIMA VEČ O OBROČNIH PLAČILIH?
 

Preberite članek, v katerem naš bančnik pojasni, kako priročen in enostaven je obročen način plačevanja s kartico Visa z odloženim plačilom Nove KBM.

 
Nova KBM