Nova KBM
 

Visa ugodnosti: Lepota bivanja | NKBM

Opremite dom po ugodnejši ceni ali si z Visa ugodnostmi spočijte v objemu narave

VISA UGODNOSTI: LEPOTA BIVANJA

Prepustite se gurmanskim užitkom ali si z Visa ugodnostmi spočijte v objemu narave.

 

 
Nova KBM

10 % popusta na vstopnice Festivala Ljubljana


Vstopite v svet vrhunskih umetniških prireditev s kartico Visa Nove KBM in si baletne, operne in gledališke predstave, muzikale, komorne in simfonične koncerte ter še mnogo več oglejte z 10 % popustom.

Pri nakupu vstopnic na spletni strani Festivala Ljubljana izkoristite 10 % popusta pri plačilu s katerokoli Visa kartico Nove KBM in uporabi kode NKBM10.

10 % popusta lahko uveljavite tudi pri nakupu vstopnic na Blagajni Križank in plačilu s katerokoli Visa kartico Nove KBM.

Popust velja do 7. 9. 2021 in se ne sešteva z morebitnimi drugimi popusti in ugodnostmi. Popusta ni mogoče izkoristiti za nakup darilnih bonov in koncerta Dinamitk ter Vlada Kreslina. Popusta ni mogoče izkoristiti na dan prireditve, za katero se kupuje vstopnice.

 
Nova KBM

Torkov 10 % popust v The Athlete's Foot


Dodajte piko na i svojemu športnemu stilu in privarčujte! Ob plačilu z Visa kartico Nove KBM v trgovinah The Athlete's Foot vsak torek prejmete 10 % popusta.

Popust lahko do 31. decembra 2021 izkoristite imetniki katerekoli osebne Visa kartice Nove KBM pri plačilu na prodajnih mestih in pri plačilu spletnega naročila na prevzemnih mestih trgovin TAF.

Popust se obračuna od končnega zneska na računu, v katerem so že upoštevani morebitni drugi popusti. Popust se ne sešteva s kuponi, ne velja za nakup darilnih kartic in ne velja za plačila spletnih nakupov z dostavo na dom.

 

 
Nova KBM

7 % popusta pri e-catering Jezeršek
 

Pripravo vrhunskih dobrot si boste poenostavili, če kulinarične mojstrovine do 31. decembra 2021 naročite kar prek spletne trgovine e-catering Jezeršek, kjer vam jih brezkontaktno dostavijo na izbrano lokacijo.

Pri plačilu s katerokoli osebno kartico Visa Nove KBM in uporabi kode NKBM-JEZ prihranite 7 %.

 

 
Nova KBM

10 % popusta v Bohinj ECO hotelu


Odpeljite družino na popoln dopust v Bohinj ECO hotel, ki vam ponuja bazene, tobogane, divjo reko, plezalno steno, bowling in kino dvorano. Ob direktni rezervaciji prek spletne strani vnesite kodo NKBM in prejmite 10 % popusta na nočitve.

Ugodnost lahko do 1. 7. 2022 izkoristite pri plačilu s katerekoli osebno Visa kartico Nove KBM. Popust se ne sešteva z drugimi popusti in ga ni mogoče uporabiti ob plačilu s turističnimi boni. 


 

 
Nova KBM

Brezplačen časovni zamik pri A1

 

Imetniki kartic Visa Nove KBM lahko izkoristite ekskluzivno ugodnost pri A1.

Sklenite paket A1 Net + TV S ali A1 Net + TV M za obdobje 24 mesecev in uživajte v brezplačnem časovnem zamiku celoten čas trajanja vezave.

Menjavo operaterja lahko uredite na 040 40 40 45 ali na najbližjem prodajnem mestu A1.

Ponudba velja do vključno 30. 9. 2021, izkoristite pa jo tako, da pokažete svojo veljavno bančno kartico Visa Nove KBM.

Več informacij o ponudbi in pogoje za uveljavitev ugodnosti najdete tukaj.

 
Nova KBM

15 % popusta na StadionshopNavijajte za #mojtim tudi vi! Pri plačilu nakupa v spletni trgovini Stadionshop s kartico Visa Nove KBM in uporabi kode NKBM15 si na navijaške izdelke Košarkarske zveze Slovenije zagotovite 15 % popusta.

Ponudba velja do 10. 8. 2021 pri plačilu s katerokoli kartico Visa Nove KBM. Kodo za popust NKBM15 vpišete na zadnjem koraku pred oddajo naročila, pred tem pa označite, da boste nakup plačali s kartico. Kodo lahko uveljavite tudi na že znižane artikle iz kategorije Košarkarske zveze Slovenije.

 

 
Nova KBM

Do 30 % popusta v Rimskih termah


Potopite se v objem pomirjujoče narave in se v čudovitem okolju Rimskih term predajte užitkom v zdravilni termalni vodi iz globin Amalijinega in Rimskega vrelca. Privoščite si najboljše, kar vam ponuja stičišče tradicije in sodobnosti.

Imetniki plačilnih kartic Visa Nove KBM lahko na izbrane storitve izkoristite naslednje ugodnosti:

 

15 % popusta na:

* vse individualne storitve v Medicinskem centru Valetuda (ne velja na pakete),
* aktualne pakete namestitev v Rimskih termah (ponudba ne velja za morebitne pakete v akciji),
* naročilo tort.

20 % popusta na:

* masažne storitve, beauty storitve in kopeli v Wellness centru Amalija (vse dni v tednu),
* vstop v Deželo savn Varinia (velja za 3–urne vstopnice, od ponedeljka do četrtka, prazniki so izključeni; popust ne velja na večerno vstopnico po 18. uri),
* degustacijski ali romantični meni v A la carte Sofija.

30 % popusta na:

* redno ceno kopalne karte (velja za 3–urne vstopnice, od ponedeljka do četrtka, prazniki so izključeni; popust ne velja na 2-urno vstopnico in večerno vstopnico po 18. uri).

Za unovčenje ugodnosti nas obiščite na recepciji term ali pa rezervirajte svojo ugodnost preko 03 574 2000, 03 574 2011 ali na booking@rimske-terme.si. Ob rezervacijah nas opomnite in dopišite, da želite koristiti ugodnost Visa. Ob plačilu bomo preverili ali bo plačilo opravljeno z izbranimi Visa karticami in vam priznali izbrano Visa ugodnost.

Ugodnosti do vključno 31. 12. 2021 veljajo za vse Visa kartice Nove KBM. Več informacij o ponudbi in pogoje uveljavljanja popusta najdete tukaj.
 
Nova KBM

10 % popusta na napitke v Stow2Go


Začnite svoj dan z najboljšo kavo v mestu. Butična kavarna na Prešernovem trgu v Ljubljani bo očarala vse, ki si želite vrhunsko pripravljeno kavo iz najzanimivejših plantaž sveta. Poleg tega vam bo prijazno osebje z veseljem postreglo tudi z odlično matcho, čaji in drugimi napitki za na pot.
 

Pri plačilu s katerokoli kartico Visa Nove KBM do 31. 12. 2021 na vse napitke Stow2Go prejmete 10 % popusta.