Nova KBM
 

Visa ugodnosti: Lepota bivanja | NKBM

Opremite dom po ugodnejši ceni ali si z Visa ugodnostmi spočijte v objemu narave

VISA UGODNOSTI: LEPOTA BIVANJA

Opremite dom po ugodnejši ceni, prepustite se gurmanskim užitkom ali si z Visa ugodnostmi spočijte v objemu narave.

 

 

Nova KBM
 

10 % popusta na napitke v Stow2GoZačnite svoj dan z najboljšo kavo v mestu. Butična kavarna na Prešernovem trgu v Ljubljani bo očarala vse, ki si želite vrhunsko pripravljeno kavo iz najzanimivejših plantaž sveta. Poleg tega vam bo prijazno osebje z veseljem postreglo tudi z odlično matcho, čaji in drugimi napitki za na pot.
 

Pri plačilu s katerokoli kartico Visa Nove KBM do 31. 12. 2021 na vse napitke Stow2Go prejmete 10 % popusta.

 

Nova KBM
 

15 % popusta na StadionshopNavijajte za #mojtim tudi vi! Pri plačilu nakupa v spletni trgovini Stadionshop s kartico Visa Nove KBM in uporabi kode NKBM15 si na navijaške izdelke Košarkarske zveze Slovenije zagotovite 15 % popusta.

Ponudba velja do 10. 8. 2021 pri plačilu s katerokoli kartico Visa Nove KBM. Kodo za popust NKBM15 vpišete na zadnjem koraku pred oddajo naročila, pred tem pa označite, da boste nakup plačali s kartico. Kodo lahko uveljavite tudi na že znižane artikle iz kategorije Košarkarske zveze Slovenije.

 

Nova KBM
 

5 % popusta v Coincasi


Opremite dom po ugodnejši ceni! Pri nakupu izdelkov katerekoli blagovne znamke v spletni trgovini Coincasa vnesite kodo NKBMCOINCASA in prejmite 5 % popusta.


Popust lahko do 30. junija 2021 izkoristite pri plačilu s katerokoli osebno Visa kartico Nove KBM ali nekdanje Abanke.

 

Nova KBM


10 % popusta v Bohinj ECO hotelu


Odpeljite družino na popoln dopust v Bohinj ECO hotel, ki vam ponuja savne, tobogane, divjo reko, plezalno steno, bowling in kino dvorano. Ob direktni rezervaciji prek spletne strani vnesite kodo NKBM in prejmite 10 % popusta na nočitve.

Ugodnost lahko do 30. 6. 2021 izkoristite pri plačilu s katerekoli osebno Visa kartico Nove KBM ali nekdanje Abanke. Popust se ne sešteva z drugimi popusti in ga ni mogoče uporabiti ob plačilu s turističnimi boni. 

 

Nova KBM
 

10 % popusta na izdelke AfroditaIzberite popolno darilce zase ali za svoje najdražje in zasijte v svoji naravni lepoti. Pri nakupu v spletni trgovini Afrodita vnesite kodo NKBM-AFRODITA10 in prejmite 10 % popusta.

Popust lahko do 30. junija 2021 izkoristite pri plačilu s katerokoli osebno Visa kartico Nove KBM ali nekdanje Abanke.