Nova KBM
 

Video klic bo dodatno poenostavil vaše poslovanje | NKBM

Zavedamo se, da je v spremenjenih okoliščinah potreba po opravljanju bančnih poslov na daljavo narasla, zato si prizadevamo v kratkem uvesti možnost sklenitve Paketa Premium prek video klica tudi na daljavo.

Video klic bo dodatno poenostavil vaše poslovanje

20 december 2021
PREMIUM NOVOSTI
Zavedamo se, da je v spremenjenih okoliščinah potreba po opravljanju bančnih poslov na daljavo narasla, zato si prizadevamo v kratkem uvesti možnost sklenitve Paketa Premium prek video klica tudi na daljavo. To možnost trenutno preizkušamo v štirih slovenskih regijah, v katerih lahko Paket Premium sklenete iz udobja domačega okolja, brez obiska poslovalnice.
 

Gre za enostaven video klic, ki ga opravimo s pametnim mobilnim telefonom. V banki moramo imeti ažurirano telefonsko številko stranke in razpolagati z njenim veljavnim osebnim dokumentom, katerega istovetnost s stranko preverimo prek kamere telefona. Novost, ki je trenutno v fazi testiranja, želimo razširiti na vse lokacije Premium osebnega bančništva in vam v prihodnje ponuditi tudi možnost pristopa k vzajemnim skladom vseh treh družb za upravljanje, ostale bančne posle, ki jih sedaj izvajate na daljavo z vašim osebnim bančnikom, pa narediti še enostavneje dostopne.

Sklenitev Paketa Premium z video klicem je mogoče opraviti z osebnim bančnikom, pri čemer je trenutno en osebni bančnik zadolžen za celotno regijo, vi pa za matično poslovalnico izberete katero koli poslovalnico Nove KBM v Sloveniji. Vašega klica se veselijo:

  • osebna bančnica Barbara Gorjup, dosegljiva na 030 716 939 , ki je v Poslovalnici Nova Gorica pristojna za Zahodno regijo,
  • osebna bančnica Vanja Osolnik, dosegljiva na 030 716 941, ki je v Poslovalnici Šiška pristojna za Osrednjo regijo,
  • osebna bančnica Ines Javoršek, dosegljiva na 051 697 459, ki je v Poslovalnici Premium pristojna za Vzhodno regijo,
  • osebna bančnica Andreja Korošec, dosegljiva na 030 716 948, ki je v Poslovalnici CMH pristojna za Celjsko regijo.

 

V banki nam so nam dragoceni vaš čas, udobje in enostavnost dostopa do naših storitev, zato bomo tudi v prihodnje nadgrajevali možnosti sodobnega digitalnega poslovanja.

 

 
 
Fotogalerija